![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
Cuzinetii i-am muit pt ca......pur si simplu....nu prea tine linia la stress major. Nu a tinut la arborele de 1.8 si incepea sa se inmoaie si la f3n. Deci mare atentie la ulei.......racirea lui......si pompa.... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
sunt convins ca gasesc, ar fi o tampenie sa desfac masina de zi cu zi, la misto am zis. plus de asta este 1,7 si abea se tara , daca ii pun arbore mai greu cu 3 kg o sa fie mai puturoasa decat e. deci exclus.
|
5 Attachment(s)
New wheels...:)
Trebuie umblat la garda la sol pe spate, la pasaje pe fata, frane fata mai mari ca acum incap, o bara stabilizatoare de 18 turbo pe spate... si cam atat sper sa le rezolv pana in mai. |
:ashamed::ashamed::ashamed: nu prea se pupa rar masa a dracu ! ... eram convins ca alb o sa arate frumos ... ori jantele nu sunt in ton cu caroseria oldschool ?
|
da...asta e. si eu am avut o retinere cand le-am pus sus, dar ce mai era de facut. Probabil gri carbon era ce trebuie. alta data....acum asa raman.
|
1 Attachment(s)
Tot fan la asa ceva raman dar probabil sunt considerabil mai grele, asta e mai faci o incercare pe gri carbon.
|
Jantele-s frumoase, maşina pe măsură, dar culoarea lor... :)
|
9 Attachment(s)
incet, incet se contureaza puzzle-ul.:)
|
ce frumoasa e :X abia astept sa-ti mai fac o vizita :D
|
1 Attachment(s)
te astept...numa sa nu vii cand sunt blana se treaba!
|
9 Attachment(s)
usor, usor....:)
|
frumusel ;)
|
bratul cu +4 ce rol are?
de frane.....n-am ce sa zic :lemon: |
| All times are GMT +2. The time now is 06:33. |