![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
se putea un pic mai bine. macar daca ajungea in stadiul asta:
|
Quote:
@simonica, nu vreau sa ne certam pe tema asta :)) ar fi si culmea, oricum ce pot spune multa bafta cu masinuta :) |
Da Sageata..seamna..Eleronul parca e acelasi :)
|
Quote:
:)) a vorbit cineva de certuri? |
Quote:
|
Mai pune poze cu masina ta..Ce motor, modificari, etc..Lasa-ti ``cunstintele`` pe topciul asta :D..
|
Quote:
decat cu aia... |
Inainte sa aibe Buza, Clim,etc. masini modificate au fost si altii... numai ca, subscriu ceea ce a spus un coleg mai de vreme, nu se plimbau pe centru f. des.
Tine minte ca era Fanu' care a fost printre primi care a adus masini din Germania, si el se ocupa cu modificari, ce-i drept mai mult la motor. Apoi a fost ŢÂIE, el adusese vreo 3 Mercedes-uri modificate in Germania si un Alpina din Austria. Bila, de pe Mioritiei, avusese un E 46 si un Passat tuning, dar stiu ca le vanduse imediat dupa ce le inmatriculase. Cristofor de pe Stefan cel Mare, din cate am auzit avea un CL modificat de Brabus, acum 4-5 ani. Numai bine. |
ce bine ca imi tin masina ascunsa sa nu fie pozata sa fie discutii pe seama ei pe forum:)))
|
stiu ca prin 2002-2003 era un e46 frumos aranjat cu o vopsea perlata pe undeva pe mioritei pe la blocul turn.
|
Cristofor a mai avut acum vreo 8-10 ani un JEEP Grand Cherokee alb cu numere de america putin tunat pentru vremea aia;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning