![]() |
Re: Maşinile modificate din Bacău
mai devreme era pe langa plus-ul de langa vama, cam grabit soferul :D
|
Quote:
|
Pax, nu un trecut plin de mister, toată lumea īn oraş ştie maşina, īn condiţiile īn care locuim la ţară, sau poate vi se pare că trăim īn vreo metropolă şi miile de maşini modificate sunt greu de ţinut minte...
|
1 Attachment(s)
din nou pe strazi
|
L-am văzut la unchi-su la casă, nu reuşeşte să arate maşina asta bine nici de frică...
|
a fost a lu Clim...trebuia sa fie a mea si acum e a lu sfecla :) e misto masina, cand a aparut aia la bacau, nu prea erau masini modificate
|
hmmm..oare?si mie mie nu imi place nimic la masina aia?si crede-ma ca erau masini modificate si inaintea ei..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@simonica, masini modificate au fost in bacau de multa vreme. @p.s: nu conteaza cine sunt. |
Quote:
|
Pai daca tu zici ca aia e masina modificata..si cand a aparut ai spus ca nu prea erau..pai eu nu consider aia masina modificata..nu are nimic de calitate pe ea..
|
Quote:
Mamaaaaa, da ce va place sa va certati :lol: Nu fii nici tu rautacios Cristi, totusi kit-ul e unu carzone (ma rog, probabil copiat dupa carzone de catre Onu de la Bv)... si as risca sa spun ca mie chiar imi e simpatica :rolleyes2. Ca nu iti place, este altceva :-) Si intradevar smm_simionica a zis ca nu prea erau, nu ca lipseau cu desavarsire ... si intradevar, atunci le numarai pe degetele de la maini... (ma refer la masinile cu kit-uri exterioare, jante, etc, nu cateva elemente acolo). |
Hmmm...ok...am zis ca nu e de calitate..eu am vazut masina deaproape..si de aia zic...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning