![]() |
Re: AG 88 PVA
il turbezi pe actualul motor sau...
|
Da, actualul.
|
Quote:
|
Treci la stand-alone sau cea de r21t cum ziceai la un moment dat ?
|
Momentan merg pe electronica de 21T. Pe viitor mai vedem ce si cum va fii si poate trec la MSQ.
|
Quote:
|
Are 8 la 1 parca r21 ...
|
As fii vrut sa il decomprim insa nu am gasit solutia cea mai adecvata. O varianta ar fi sa frezez din capul pistoanelor, ceea ce nu mi se pare treaba buna, a doua este cu garnitura metalica, care din ce m-am interesat se monteza in locul garniturii de chiulasa si am inteles ca pt. asta ar trebui rectificate blocul si chiulasa cu o rugozitate foarte mica pt. A nu avea probleme la etansarea fier pe fier si ar mai fi varianta populara cu 2 garnituri de chiulasa care iara nu imi place. Cea mai buna varianta ar fi o garnitura metalica multistrat gen celor de diesel, insa nu stiu cinr face la comanda asa ceva.
|
Rm Sarat.
Sau pistoane dedicate, cel mai elegant. |
Pana la pistoane dedicate le frigem pe astea, nu de alta dar de ce sa le schibam daca sunt bune..:))..?! teoretic, ca practic au fustele praf, la rece e simfonie la motor.
|
Quote:
Dar cum nu ma pricep, ma opresc aici. |
1 Attachment(s)
o idee pentru jante...
|
Sper sa tina macar cat a lu`mikifly ...pana la urma daca nu sunt fonduri ...il poti face si cu pistoane stock dar macar ..o garnitura mai grosa sa mai elimini din risc :D...ai vazut ca fly zicea ca la low boost nu e mare fass ....el o urcase pe la un bar :D...parca a refacut motorul odata de cand i-a pus turbo nu ?
|
Da' daca baiatul cu Nova are standalone, macar o mai poate acorda. Stimabilu' PVA o pune p-aia de 21, extinctoru' la indemana, isi face o cruce mare si-i da talpa.
|
Eu stiu ca avea de 21 turbo ...acum cateva lui a luat standalone si nu e montat .
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:47. |
- Copyright 2026 4Tuning