Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

GTI 13-09-04 18:55

Nu cred ca sunt OZ si nu sunt luate din Deva.Jantele au fost pe un Oltcit cu nr de Bucuresti dar omul a vandut masina dar nu cu tot cu jante si intr-o zi eram la garaj mesterind la oltean si vazandu-ma m-a intrebat dak nu vreau nishte jante cu 2 mil,iar eu stiindule am ramas k mai vorbim.Si acum tre sa ma duc sa le iau. :lol:

BoSsuL3TZ 15-09-04 20:40

Sal GTI.. imi place cum tzi-ai aranjat masinutza... dar totusi incearca sa scapi de coada de randunica din spate.. ;) in rest.. numa bine!

cecilia 15-09-04 22:32

Quote:

Sal GTI.. imi place cum tzi-ai aranjat masinutza... dar totusi incearca sa scapi de coada de randunica din spate..
care coada de randunica BoSsuL3TZ?? tu shtii cum arata aia?? :evil:
oricum mai ai ceva de munca GTI dar abia ashtept sa vad la ce rezultat o sa ajungi! succes!!

SpeedeR 15-09-04 23:05

2 Attachment(s)
ia chimbativa la jantele astea... abia astept sa pun gheara pe ele...le bag la RK si dupaia jap! pe masina .... problema e k tre sa vina omu in buc sa mi le dea :( :( :(

GTI... vreau si eu oltcit biturbo :twisted:

BogdanCMS 15-09-04 23:06

Arata frumos...simplutz asha, fara exagerari...Ce sa mai aiba asa mult de munca? Niste jante, interior si atat...mai mult ar incarca-o daca mai face ceva...

BoSsuL3TZ 16-09-04 00:37

1 Attachment(s)
Cecilia.. de asta vorbeam .. si da.. poate gresesc, dar eu unu asha jtiam.. si am auzit pe multzi .. probabil gresesc.. my bad.. :roll:

Mie unu-mi place fara.. dar pana la urma gusturile nu se discuta..

BogdanCMS 16-09-04 00:40

\"Eleronul\" ala tb dat jos neaparat...parerea mea...

tekno 16-09-04 00:48

tre dat jos shi dat fok... e najpa :lol: :lol: :lol:

BoSsuL3TZ 16-09-04 02:47

eu unu nu-l pot numi eleron.. gata.. ma duc sa fac nani.. sleep tight! ;)

GTI 16-09-04 19:03

:cry: Nu mai are omu jantele,le-a vandut si cand am vazut pozele trimise de SpeedeR mi-am dat seama ca alea erau exact la fel...nu-mi vine sa cred ca am pierdut ocazia sa am jante OZ. :cry: Deci:CUMPAR JANTE!Si eu ma gandeam sa dau jos \"eleronu'\" ala si asa o sa fac.

D.J.SS-TOT 18-09-04 13:43

Eleron d Dacie p Oltcit?? D c ai facut greseala asta? Sunt d acord sa fie dat jos!!!

SpeedeR 18-09-04 15:48

sorry man pt jenti... :( :( eu akum abia astept sa vina omu din deva sa mi le aduca si mie... aveam eu nevoie de alte chestii la masinuta asta,dar doar odata in viata gasesti jenti oz in 3 prez pt oltic...

iti recomand forumul oltcitarilor...poa mai gasesti jante :wink: http://oltcit.board.dk3.com/2/index.php

GTI 18-09-04 20:26

Sunt membru si p forumu' ala da' n-am prea gasit nimik.
BTW:Cat ai dat pe jante?

SpeedeR 21-09-04 19:10

3 jumate era pretul lor...poate negociez knd vine si scot mai putin :D

D.J.SS-TOT 23-09-04 19:34

DJ 04 NCX, un oltcit gri cu hidraulice pe spate... dak il vedetzi rugati-l la un show p gratis... e prea tare!!! L-a mai vazut careva?

Gabi 23-09-04 21:55

Din pacate, nu. Are ceva mai deosebit la exterior, pentru \"a-i sari\" omului in ochi?

D.J.SS-TOT 23-09-04 22:34

L-am vazut d 2 ori... d 2 ori din spate... Dar din cate observai eu asa cu coada okiului n-are spoiler pe fata... in rest n-are nimik special pe el la exterior...

bogdanlascu 26-09-04 23:54

cea mai simpla solutie ca sa schimbi jentile: jenti de dacie de aluminiu in 3 prezone si flanse de rm sau alte tipuri de jenti cu conditia sa faci flanse in 4-5 prezoane

bogdanlascu 05-10-04 22:31

ce fac oltcitisti de pe 4tuning?????

bogdanlascu 30-10-04 22:36

se pre ca nu mai sant oltcitisti pe aici :cry:

GTI 31-10-04 19:01

Ba mai sunt! :twisted: :twisted: :twisted:

MMihai 31-10-04 19:17

am si eu un vecin cu oltcit.. nu e modificat dar da turometru peste cap :D

road_menace 01-11-04 12:04

se pare ca a nostri se limiteaza la forumul oltcit si nu se baga si pe altele ... stii si tu bogdane ca oltcitistul e om modest .. nu se lauda in gura mare peste tot ce face el

DJ10BOD 01-11-04 18:31

Quote:

am si eu un vecin cu oltcit.. nu e modificat dar da turometru peste cap
turometru peste cap poate sa-l dea orice masina care asa ceva... :) si nici nu trebuie sa se afle in miscare... :) Vitezometru e alta mancare de peste!!

MMihai 01-11-04 20:07

il dau eu si pe ala.. dar la vale :)

bogdanlascu 04-11-04 21:38

1 Attachment(s)
si la mine se duce turometru doar in 6300 dar nu pe loc

Gabi 11-11-04 23:28

1 Attachment(s)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

valib 21-11-04 21:03

Re:

Buna!:)
am si eu un olcit...pe care vreau sa il pun la punct acum. motorul e facut nou noutz..de la 0...caroseria nu are pic de rugina(desi a stat in curte vreo 5ani)...
vreau sa va intreb unde gasesc si eu niste spoilere(fata&spate), eleroane, praguri...pt olcit?sau de la ce masina se potrivesc?(stau cam prost la buget) :)
as aprecia daca mi-ati da si mie ceva idei/sugestii.

tekno 21-11-04 23:58

vali, din ce orash eshti?
sugesti... uun singur lucru, nu itzi ppune priza de aerdeevo nici eleron de evoshi nici bara fatzaz m-style... :lol: in rest nuuma bafta :wink:

valib 22-11-04 20:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"
vali, din ce orash eshti?
sugesti... uun singur lucru, nu itzi ppune priza de aerdeevo nici eleron de evoshi nici bara fatzaz m-style... :lol: in rest nuuma bafta :wink:

;)
pai sunt din oradea...
:)
pai vreau sa fac ceva simplu...cu bani putini...si dupa care sa intorci capul:)
+ca mai trebuie sa o si inmatriculez:)ca a ramas cu numere vechi:)

tekno 22-11-04 20:20

hmmm... in oradea nunsh... daca erai din cj te puteam ajuta :D

valib 22-11-04 21:05

Re:

Quote:

hmmm... in oradea nunsh... daca erai din cj te puteam ajuta :D

pai zilele astea sper sa ii repar pompa de frana(trebuie sa schimb garniturile alea)...si daca nu ma prinde iarna, adica si daca ma prinde, tot o duc la vopsit:)bag o vopsea din aia...rosu:))din ala faina:)
si dupa aia o duc la inmatriculat...(asta cat ma mai costa?) :)
si dupa aia urmeaza faza cu tunatu...:)pana atunci o sa iau si permisu`:)deci...daca ma poti ajuta cu ceva piese bune:)si ieftine...:)ma duc si pana la cj:)adica ma duc si la constanta daca trebuie...ca doar e olcitu` meu:)pe care am pus ochii de cand o luat mama permisu(acu 8ani)..:)

take care people...:)
io ma duc sa dorm amu iaca:)

tekno 23-11-04 18:10

lool... man...yo nu mai am nici o piesa din oltcitu ala vechi...
btw... dece vreisa ovopseshti inainte de styling? dupaia oricum tre iar fopsita.... maiales daca faci aripi evazate prize de aer & shit...

valib 23-11-04 19:25

Re:

Quote:

lool... man...yo nu mai am nici o piesa din oltcitu ala vechi...
btw... dece vreisa ovopseshti inainte de styling? dupaia oricum tre iar fopsita.... maiales daca faci aripi evazate prize de aer & shit...

ioai ma...sa nu'mi aduci aminte de olcit:)
am vrut sa cumpar azi...un nenorocit de capac de delcou...stii cat costa?
??:)sa ma ...:) in el de capac... 500.000 lei...
pai io am intrebat pe astia...de la inmatriculari...si o zis ca nu ma lasa sa o inmatriculez numa` daca ii ca la carte tot...(adica fara tuning,modificari,etc)...
da noah...cu timpu` o sa fie de toate:)
da...numa` tu traiesti pe forumu` asta?
;)
take care...

valib 26-11-04 22:46

Re:

heja...girls and boys...
vroiam doar sa va zic urmatoarele...dupa ce am citit tot forumul:)
prin zona asta, un vecin care era mecanic, si-o vandut olcitul(care era la punct, motor refacut, rugina nimic, totul era la cheie) la 6mil....
nu stiu de ce is pe la voi asa mari preturile`:)
pe olcitul meu...care sta aici in curte(motor refacut,0km parcursi cu el de cand e reparat), doar ca il cam apuca rugina putin...da e minimala treaba...o vrut sa'mi dea astia 3mil de lei....
da in fine...
am niste intrebari..
daca vreau sa il vopsesc rosu....se potriveste cu: bord, fete de usa negre, scaune/tapiterie gri(din fabrica) ?
apropo...la ce pret gasesc 2 stopuri noi?(eventual doar sticla)...ca la noi is preturi exorbitante la piese...
hai ca....:)astept sa mai scrieti si voi:)
faza aia cu tobele scoase langa usa....ii legala?(adica...ma amendeaza astia sau nu, pot sa o inmatriculez asa?)....:)ca ma gandeam sa fac toba asa:)ca ar mai aduce si un surplus de putere...
take care people....
i hope u didn't got borred:)

DJ10BOD 27-11-04 00:55

Gabi... ala din poza e Citroen AX... :) Arata bestial!!! Fi-tzi atentzi de jante are, si sunt pe 3 prezoane... marfa!! (jantele pe 3 prezoane pe care le-am vazut eu pana acum arata naspa, dar alea... uuaaa! )... Cre'ca a bagat ala o carutza de bani in masina aia...

Gabi 27-11-04 14:32

1 Attachment(s)
BOD: cu tot respectul, ala e Oltcit 100 %. Citroenul AX e mult mai mic decat un Oltcit. Daca ziceai Visa, era mai credibil :wink:

PS: vezi poza atasata.

SpeedeR 27-11-04 14:50

nu prea are aceeasi forma la geamurile spate k la oltic... stopurile... capac rezervor partea dreapta... sper k totusi sa fie un oltic ( citroen axel , k oltcit Made in RO nu e sotto) ...

ce frumusete!!!! :peace:

Gabi 27-11-04 15:09

Am cautat mai multe poze cu masina, da' n-am gasit-o decat pe cea postata de mine mai sus.

Gasiti poza aici.

PS: pana acum n-am vazut nici un Citroen Visa in 2 usi :wink: deci bag mana-n foc ca e Oltcit (s-a fabricat si pentru export!!!).

GTI 27-11-04 16:27

Ala-i Citroen AX 100%!

All times are GMT +2. The time now is 15:34.

- Copyright 2026 4Tuning