![]() |
Re: Ce vor barbatii?
N-am motiv sa mint, si cum am zis am trecut direct la subiect
8) |
Quote:
|
io sunt elev si dak ma duc acuma intr-un sex shop ar fi pentru prima oara la mine....dar nu cred k m-as speria ;)
|
Quote:
|
sau poate se simte intimidata de "armasarul" disperat...:lol: :lol: :lol:
|
este si asta o posibilitate...dar nu intotdeauna femeile sunt cele vinovate!!
|
asta am subliniat si eu...
|
nu mi`am dat seama...am crezut k ai spus`o intr`un mod ironic!
|
Cum a zis pheerya un pic mai sus, sunt unele fete (virgine, incepatoare) care le pur si simplu frica de ,,armasar''
|
Quote:
ultima paranteza cam asa e...eu..'baiat cu masina caut fata cu benzina':lol: glumeam...eu vreau doar sa ma inteleg cu ea...e prea isterica uneori |
toate suntem isterice uneori ;)
|
eu unu vreau o nevasta :lol: chiar nu imi mai arde de sex si aventuri
|
cati ani ai?
|
mai multi ca tine :D 20
|
si la 20 de ani vrei nevasta? esti nebun daca vorbesti serios
|
nup..la 24-25 :D dar pana at trebuie sa am o relatie serioasa nu ? :lol:
|
da...aici sunt de acord...daca nu ai o relatie de cativa ani inainte degeaba....intri in viata legat la ochi..trebuie sa stii la ce sa te astepti nu? ;)
ce mai vreau eu? eu vreau sa imi fac un viitor...o casa macar...si dupa aia cred ca o sa ma gandesc la casatorie, la nevasta, la copii |
mie nu imi mai trb nik :( puii mei am si nasi pt nunta, si martori am stabilit si localul numai mireasa mai lipseste! casa exista, firma exista, dar life goes on :(
|
Quote:
nu neaparat iti treb o relatie serioasa de 2654169 ani...exista un feeling , atunci knd intalnesti pers ideala cu care sa`ti imparti restul vietii(pana la divort,normal)....cun multi care au stat 6-7 ani impreuna....necasatoriti...si dupa ce s`au despartit n`a durat o jum de an si s`au casatorit fiecare cu alta pers!!! si sunt o gramada care fac asa.... asa k sa nu te gandesti k iti treb o rel serioasa k sa iei decizia... |
Quote:
dupa ce stai cu o pers cativa ani cum spui u .....ce farmec mai are casatoria???knd voi deja va cunoasteti absolut toate defectele si perfectiunile....unde mai este curiozitatea de a afla cat mai multe si de a face cat mai mult si de a sta cat mai mult impreuna??? |
Quote:
|
Quote:
|
mai e o solutie...concubinajul ..daca nu vrei sa te legi de cineva....apropo...daca stai de ex cativa ani cu o persoana cu care initial vroiai doar o relatie de lunga durata, exista posibilitatea ca acea persoana sa fie aleasa sau nu....asta decizi tu..da cand aud de lume care la 20-22 de ani casatorita , eventual cu un copil...ma ia capu.....
|
eu vreau si baiat si fata :-P ca sa te doara capu mai rau ;)
|
Quote:
hai sa`ti spun ceva...am trecut si eu prin chestiile astea....si eu am avut "pretene" de genu asta....kre ma puneau sa aleg...si bagau tot felu de strambe...dar a fost si gata...mi`am pus punctul meu de vedere...si acum imi e bine...am o rel de 3 ani jum...si NU MAI AM PRETENE . dar nici nu imi mai treb!!!imi este mult mai bine asa decat inainte....fara certuri , crize de gelozie etc... si stai linistit k o sa`si dea si ea seama mai tarziu k a gresit alegandu`si prietenele!!! |
mda, ea acu la 19 ani d'abia trece prin chestia asta cu prietenele! in fine e prb ei ea a pierdut :( dar e naspa ca si eu am pierdut si mi-e f greu sa mai gasesc o fata macar jumate din ce a fost ea
|
fetele sunt rele:(...mai nou circula in haita cum eram noi baietii prin liceu...si nu pot face o alegere din cauza prietenelor care mai de care mai cu fitze
barbatii vor fete virgine si cu prietene putine care sa ii placa nu? :P |
eu nu vreau virgina nu prea imi pasa de sex sti.. pe mine ma intereseaza o relatie cu o fata acceptabila ( sa nu fie materialista sau tarfa ) si trust me ... e f f f greu sa gasesti! mai ales ca ... asa cum zici tu .. acum ele umbla in haita si nu poti sa cuceresti una.. ca sar celelalte
|
@giubau cam asa ceva....
@dolb nu mai fi trist toate trec si se rezolva in viata....sa nu ai impresia k nu mai sunt femei pe pamant...ba sunt o gramada....si bune si rele...acum depinde dk stii u sa ti`le alegi ;) |
pai tocmai asta e problema! oare mai exista fete cuminti care sa nu fie disperate dupa patrimoniul meu? ..
PS: care a vazut penultima emisiune Din dragoste .. unde zicea hermafrodita ca il iubeste p'ala daca are bani ?!?! :lol: |
nu am vazut emisiunea.....normal k exista fete cuminti...de fapt depinde ce intelegi u prin a fi cuminte...si partea a II`a esti...k poate nu stii u unde sa le cauti....
|
prin a fi cuminte? sa nu fie tarfa, sa nu fie disperata dupa banii mei, si sa nu ma insele ! ( poate sa ma minta atata timp cat nu umbla cu altu ;) )
|
hai ma ca nu sunt toate dupa bani...90% insa sunt...poate in aia 10% o gasesti si tu....il iubeste pe ala daca are bani? :))))))
ce mai vor barbatii? motoare imense pe masinile lor...si prietene/neveste intelegatoare cand vine vorba de cheltuit bani pentru "prima iubire" |
sa mor eu mie nu imi mai trb nimic.. nu imi lipseste nimic! decat acea ALEASA
ONTOPIC: ce vor majoritatea barbatilor: sex sex sex sex, bautura, sex, masini bengoase, sex, bere, meci , sex, seminte, sex, si mai nou ca si-au luat-o in cap VOR SI LIBERTATE DOM'LE! , si iar sex :D |
continuarea :
un copil cuminte si linistit fara sa`l deranjeze dimineata knd isi citeste ziarul...dk este baiat e si mai bine sa`l ia la meciurile plictisitoare de fotbal pt copil...si dk se poate....o bona (pt copil)...mai tanara si mult mai dragutza decat nevasta nu?? |
si iarasi sex ;)
|
Faza cu hermafrodita a fost penala. Intreaba mircea pe asta : "da ia zi de ce l-ai ales pe x?" ea: " pai mi-a promis ca scoate 300 mil din banca si eu vreau sa mergem sa traim bine la hotel cateva luni..alea alea. Radea ca proasta in emisiunea....e de vazut faza, caterinca
|
tare rau ... si ce fatza avea :lol: inca ma mir oare dc m-am nascut in Romania ?
|
Acum nu vreau sa credeti ca sunt tampit sau altceva, dar va spun parerea mea despre femei :
Nici cu nu e bine, dar nici fara....mai mult a doua varianta (nu ma refer la femei ocazionale ci la o relatie stabila, a nu se interpreta :)) Fiecare barbat are tabieturile lui, spre exemplu eu cand citesc un ziar sau fac ceva anume nu imi place sa fiu deranjat(in sensul sa nu vina sa ma piseze la cap in momentul respectiv) Dupa ce ajungem in fine la relatia stabila pe care ne-o dorim cu o femeie cuminte, care nu se uita la banii nostri (care are :)), te iubeste cu adevarat...incepi sa vrei mai mult, de ce nu poate si ea sa fie ca x sau y. Nu cred ca vei gasi exact ceea ce cauti, ci apropiat de ceea ce iti doresti, pana la urma tot la un conpromis vei ajunge. La inceputul unei relatii dragostea e altfel, sexul e mai naprasnic.....dar dupa un timp numai este la fel. Oricum am sa mai revin cu ce mai cred eu, dk vi se pare interesant, dk nu ma abtin :D |
cat sa si dureze dragostea intr`o relatie de lunga durata?????devine obisnuinta....si o monotonie se invaluie a supra relatiei ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:18. |
- Copyright 2026 4Tuning