Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Fete la volan (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5413-fete-volan.html)

NONE 08-10-08 20:14

Re: Tipe la volan...

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1799378)
.......
........................

petrec mult timp in germania in ultima vreme.oricine,orice ar zice de oamenii aia,am putea invata TOLERANTA de la ei.masina este o necesitate acolo unde oamenii locuiesc approx la 20 de km de la locul de munca,si normal ca si domnisoara de 19 ani are nevoie de o masinuta sa se deplaseze,sa mai faca un ban...sau sa mearga la scoala..ma rog...si cind mai face vre-o prostie,oamenii nu rid,nu isi bat joc de ea,ci inteleg...................
numai bine!!

Nu vreau sa te supar..dar...sa lovesti un S Klase dupa loc ?
erau 10 m pana la magazin si tu apesi accelerati la maxim ?
Eu daca sunt incapabil sa fac un lucru ma las de el !
Asta e mentalitatea mea !...
Si majoritatea tipelor au masini cumparate din banii altor baieti [pro*ti].
Si masinile alea nu's masini normale numai Bmw X5 , seria 5 , Mercedes-uri de ramai cu gura cascata...si asa mai departe...
Eu sunt de acord cu tipele la volan...mai bine sa ma uit la o fata cum invata sa conduc decat la un "shuk@r cu haur si "lante" care are si el un bmw cumparat cu 1000 E si se da buricu' Pamantului...!

ìmi cer scuze pentru greseli dar nu am mai stat sa corectez ca trebuie sa plec !....

Trixi 08-10-08 20:45

sa nu uitam ca acolo altele sunt standardele ;)
pe de alta parte daca te uiti mai bine vezi astfel de exemple (fie baiat, fie fata) peste tot.
oameni cu bani sunt peste tot si ei au si copii.. pot sa iti zic ca odrasla aia cind va lua permisul nu va fi incepator pe o dacie.(fiul meu are sase ani acum si 3! telefoane mobile, pentru ca taica-sau vrea sa obtina custodia lui. daca ar avea acum 19 si ar fi luat permisul,sigur ii lua taica-sau si un bmw argintiu, numai asa, ca sa imi arate mie...nu conteaza ca fiul meu -sa ma exprim frumos- nu prea le are cu prostii din astea care ar trebui sa fie normale la varsta lui: role,bicicleta, etc)
eu iar,la 19 ani daca imi dadea tata sub cur ORICE masina,nu ma lasam eu nici daca se zicea la europa libera ca sunt idioata la volan, ca nu prea pricepeam ce se zice :lol: ..si sincer,cred ca asa ar fi facut orice om normal.
trebuie inteles ca unii isi permit multe si se gindesc asa: decat sa risc viata copilului meu intr-un jeg mai bine ii dau un tanc sub cur, sa parcheze si in magazin daca asa e cazul.casco sa traiasca!(doar nu o sa admit eu ca parinte ca am un copil imbecil? mai ales cind in gasca in care umblam pentru ca sa facem impresii mertanul copilului nostru este una dintre cele mai slabute masini, ca dehh,are 2 ani deja....)

banul distruge ratiunea.si diferenta este din ce in ce mai mare intre oameni. putini sunt aceia care desi ar putea,nu abuzeaza de puterea banilor pe care ii au.
nu ma intelege gresit....pe mine cind m-a luat salvarea de linga masina facuta dauna totala,urlam ca am vazut masina lovita,si probabil de aia am ramas in viata, ca ma agitam de nebuna, desi nu eram intr-un un S...doar un passat simplu de campie...pe deasupra si TDI :lol:

W35T 09-02-09 17:10

Quote:

Originally Posted by NONE (Post 1799405)
Nu vreau sa te supar..dar...sa lovesti un S Klase dupa loc ?
erau 10 m pana la magazin si tu apesi accelerati la maxim ?
Eu daca sunt incapabil sa fac un lucru ma las de el !
Asta e mentalitatea mea !...
Si majoritatea tipelor au masini cumparate din banii altor baieti [pro*ti].
Si masinile alea nu's masini normale numai Bmw X5 , seria 5 , Mercedes-uri de ramai cu gura cascata...si asa mai departe...
Eu sunt de acord cu tipele la volan...mai bine sa ma uit la o fata cum invata sa conduc decat la un "shuk@r cu haur si "lante" care are si el un bmw cumparat cu 1000 E si se da buricu' Pamantului...!

ìmi cer scuze pentru greseli dar nu am mai stat sa corectez ca trebuie sa plec !....

De acort cu tine la aceasta replica.. scz ca ma bag dar si in satu mare tot asa e... nume nu dau dar dau nume de masini ce au trecut prin mainile ei : carrera... slk... lambo` ...cayenne... O SINGURA TIPA !!!

Trixi 29-04-09 11:44

1 Attachment(s)
...de ieri se si aude suzie ;)

aleks 29-04-09 12:01

Evacuările astea pe Swift produc reacţii din cele mai ciudate unora :lol:
Felicitări :)

HoricutzWSR 29-04-09 14:14

oooh...aleks my man,s`o intamplat ceva cu moralu tau cand ai auzit`o ? :))

W35T 29-04-09 14:34

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2275513)

un video... sa auzim si noi.. ? :-)

aleks 29-04-09 15:14

Moralul e beton, chiar beeetooon :lol:

SoundIdentity 01-05-09 06:32

ce coool sunet are :) o vazui live
:)

DaBotta 05-05-09 00:23

Gata nimeni nu mai zice nimic ? Trixi de cand am vazut primu swift in orash am zis ca masina asta ii o bestie. Am avut ocazia sa conduc un exemplar si am zis ca asa ceva nu se poate , musca micuta de numa numa. Cand te vad in trafic de FLASHESC :). Iar legat de soferite. Sunt unele care chiar is lovite in cap si habar nu au sa conduca , dar sunt si altele care chiar merg si merg bine. Chiar astazi am patit o faza interesanta. Veneam din nufaru si aveam in fata ceva masina Rosie , nu mai retin marca. Mergea masina de numa , io dupa ea sa vad cine ii si de ce :)). Ajungem la un semafor dupa lupte seculare si semafoare trecute la limita. Hop ce vad ? o gagicuta care gonea prin oras ca si pe autoband si mai si vorbea la telefon. No aia da :).

Si mai este o chestie , accidentele grave nu sunt provocate de femei ci tot de barbati :) asa ca noi barbatii SHHHHHHHHHHT ca tot noi suntem aia care nu avem limita la picior :D
As fi curios o statistica. Cate femei iau pe zi amenzi de radar si cati barbati

Trixi 05-05-09 08:47

...well,problema asta cu rata accidentelor grave la femei vs barbati se discuta vehement de obicei in multe locuri.orgoliul masculin este o chestie deosebit de delicata si m-am invatat sa o las in pace.cei care admit,sunt bineveniti la discutii normale dintre femei si barbati,restul e liber sa se ridice singur pe un piedestal,sa fie statuia dedicata orgoliului infinit masculin...si sa steie acolo linistit impreuna cu restul barbatilor batuti in cap.;)

swiftul,in mod cert este capabil sa produca surprize.chiar seara trecuta am discutat,ca de 3 ani tot zic ca swiftul e bun si abia acum incepe lumea sa il descopere...

la faza cu flashuitul,imi cer scuze.:oops:nu prea recunosc pe nimeni cind conduc...nici pe mama pe trecerea de pietoni...scuuuuzzeeeeee!!!!!!de obicei urla muzica si conduc ca nebuna.

michelle_hot 03-09-09 19:41

Re: Fete la volan

4 Attachment(s)
Hey all! This is my toy:lol:

dubmaniacks 03-09-09 19:48

Te-am văzut în oraş săptămâna trecută, dar parcă era "prietenu" la volan.

dubmaniacks 03-09-09 19:53

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 2280491)
ce coool sunet are :) o vazui live
:)

numa io nu? :(

michelle_hot 03-09-09 22:44

Quote:

Originally Posted by dubmaniacks (Post 2608929)
Te-am văzut în oraş săptămâna trecută, dar parcă era "prietenu" la volan.

da, el era! mergea sa-mi alimenteze

Hori 04-09-09 10:40

e bun si prietenu la ceva :))

Trixi 04-09-09 11:11

nu fiti rai ,baieti!

bun venit ,michelle!:-) (ai grija cu baietii,numai la mistouri se gindesc)
la intilniri,daca intri,mai vezi o colega ,roxi,tot cu corsa.poate va sfatuiti ;)

mnah...tot reusesc si eu sa fac un filmulet cu sound-ul suzie...pana atunci,ma auziti in oras :lol:

Flo_lancer 04-09-09 15:11

roxi cu corsa? care roxi cu corsa?

michelle_hot 04-09-09 15:27

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2610348)
nu fiti rai ,baieti!

bun venit ,michelle!:-) (ai grija cu baietii,numai la mistouri se gindesc)
la intilniri,daca intri,mai vezi o colega ,roxi,tot cu corsa.poate va sfatuiti ;)

mnah...tot reusesc si eu sa fac un filmulet cu sound-ul suzie...pana atunci,ma auziti in oras :lol:

multumesc de primire si de sfaturi. :-P

roxana87 04-09-09 20:29

deci eu sunt roxi cu corsa ;)) si apropo michelle fainuta corsuta

michelle_hot 04-09-09 20:43

Quote:

Originally Posted by roxana87 (Post 2611806)
deci eu sunt roxi cu corsa ;)) si apropo michelle fainuta corsuta

imi pare bine Roxi si mersi de compliment:-P

Trixi 04-09-09 21:20

asa este michelle!e foarte frumos intretinuta masinuta ta!bravo!:-)

daca ai nevoie de ajutor,nu ezita sa intrebi.

DaBotta 05-09-09 19:31

Frumoasa rau corsa cea neagra si suparata :). O stiu imi place fisa aia din bord :D

SoundIdentity 06-09-09 21:07

avem si fete mai active in domeniul placerii auto ......e misto
eu sunt TARZANU moderator de are curaj sa va jigneasca careva sau sa va ia la misto dau cu tastatura dupa el :):):)
bine ati venit!

horguemtuning 06-09-09 21:57

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 2275513)

Din cate vad o toba inox respectiva e o buna alegerepe acel motor

michelle_hot 06-09-09 22:28

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 2616466)
avem si fete mai active in domeniul placerii auto ......e misto
eu sunt TARZANU moderator de are curaj sa va jigneasca careva sau sa va ia la misto dau cu tastatura dupa el :):):)
bine ati venit!

bine te-am gasit si mersi de oferta:-P

Trixi 07-09-09 11:14

Quote:

Originally Posted by horguemtuning (Post 2616631)
Din cate vad o toba inox respectiva e o buna alegerepe acel motor

multumesc frumos,Laci!:-) este fix din gama aia,ce ai si tu de vanzare.sunt multumita de ea,desi unii zic ca sunt zgomotoasa ca un elicopter.(ma gindesc serios,ca am probleme cu urechea :shock: ) dupa mine,pana la 4000 este chiar foarte retinut...doar dupa aia sa ne fereasca d-zeu.

si iti multumesc si tie,D-l TARZAN!sunt convinsa,ca nimeni nu o sa aibe curajul sa ne ia la 14 metri!:lol:

roxana87 07-09-09 12:24

vai frumos suna toba lu Suzi :))

vladpvs 07-09-09 22:45

Tot mai multe fete pasionate de masini! bravo fetelor :D

Hori 08-09-09 16:25

Cat mai multe sa fie si sa conduca toate ca si Trixi ne dorim noi baietii :P chiar daca pe unii dintre noi ne baga in buzunar la condus, eu respect soferitele adevarate, nu Trixi? Te-am mai vazut prin oras si am mai salutat da nu ma recunosti ca am schimbat masina :P Leonu lu sergiu cu civicu e acum la mine si are alte numere, deci daca te blituiesc sau claxonez sa sti ca nu te injura nimeni, te salut eu doar :))

IceyD 08-09-09 18:25

Hori ... Asa ! Explica-i la Trixi cine esti si ce intentii ai ! :))

Trixi 08-09-09 18:37

:lol: mie tre sa imi explici!!!!cei care ma cunosc deja stiu,ca in afara de un focus porto si swifturile din oras,nu prea recunosc eu pe nimeni,ca sunt tare bizi la volan.eu conduc,nu imi casc ochii.:lol:
si daca vad flash asociat cu gesticulari vehemente,sigur nu aia o fi primul meu gind,ca cineva ma saluta :oops: (prietenii stiu,de ce :lol: )

Hori 09-09-09 02:00

IceyD adica Ionut :)) stai linistit ca stie Trixi de existenta mea si nu incerc sa agatz cum crezi tu :)) era sa nu stiu cine esti :))

IceyD 10-09-09 11:45

Dic tuuuu...cum adica imi expui adevarata identitate : IONUT ! :)))
Nu te supara Hori pe mine, glumeam si eu. Las ca de acum in colo o sa te recunoasca Trixi :P . Poate ai noroc si sa te blituiasca inapoi :))

Trixi 10-09-09 12:49

...aici intervine o alta problema serioasa : cineva este in stare sa isi dea seama ca l-am flashuit??? luand in calcul,grosimea stratului de lac de pe farurile mele+lumina de afara,am asa o vaga impresie,ca numai dupa ce se lasa intunericul s-ar gindi cineva ca am flashuit.asta daca nu este convins ca am dat de groapa ....:lol:

in fine,nu cred ca Hori ar simti ca il neglijez.de fapt,sunt sigura de asta!:lol:
(Hori,unde e suzie ala promis acu' o luna????iti maninc urechile!!!!)

BH09SSS 11-09-09 12:53

Frumoasa Suzie, am vazut-o si eu intr-o zi prin oras. Impresionant cum poate sa aiba grija o femeie de o masina. Bravo, sa tot fie asa femei.

PS. Stickerul de pe luneta e haos...
zambeste lumea cand te vede prin oras??? :))

Trixi 11-09-09 17:02

Multumesc frumos pt compliment!:-)
Te invit sa citesti aici https://forum.4tuning.ro/28-femei/129...rsus-fite.html
daca ai rabdare sa citesti,cred ca vei fi uimit ;)

..si cu tablita din spate chiar e haos :lol: ...nu tot timpul imi dau seama,ami ales cind am zile mai nasoale,de ce dracu rid unii in spate la semafor...:lol:

HoricutzWSR 11-09-09 17:14

Trixi....vezi ca ai incurcat Hori`i =))) ii gata suzie ala promis acuma o luna:D

Trixi 11-09-09 17:39

:shock: mnah,fain!scuze baieti!!!!
:lol::lol::lol:

baga acilea suzie!

Hori 11-09-09 19:42

=)) Horicutzaaaa :)) arata`i la trixi diferentele dintre noi :)) tu esti benzinar eu dieselar =)) ca poate asa ne stie mai bine :))

Trixi - tare jmecheria de pe luneta :)) eu o sa-mi pun altceva. need smoke? just smile =))

All times are GMT +2. The time now is 13:47.

- Copyright 2026 4Tuning