Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

scturoag 07-04-09 21:25

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

:lol::lol: ce nasol ... credeam ca vad si eu ceva actiune ... cum iau gaborii mita.... direct la pro tv trimiteam mail :lol::lol::lol:
Hai cu pozele .. sunt foarte curios :Dscuze ca te grabesc :D :lol:

morpheusmaster 08-04-09 01:27

Shooting the car

12 Attachment(s)
BELEAAAAA AU IESIT POZELEEEEEEEEEE!!! Fac cat 1000 de cuvinte scrise mai sus!!! Multumesc inca odata lui Stefan pentru poze si tot. Pe pagina lui gasiti pozele la rez mare si comentariile la munca maestrului tot acolo va rog (puteti si aici dar preferabil acolo)...so click HERE!!!

bodyspeed 08-04-09 09:36

Fotogenică asta mică :D
Super tare , păcat de parbriz pare că ar fi fisurat :rolleyes2
P.s da-mi buzz pe mess să īţi dau un pont :D
Super tare ..sāmbătă cāteva cadre le are de la mine din camera ;)

strik3ru 08-04-09 15:33

Pfff foarte frumos, debea astept test-drive-ul de Sambata :)

scturoag 08-04-09 16:19

Si pozele mult asteptate ... frumoasa buburuza...ii cam place pozata :D:D:D :lol: si eleronul ?!? il mai dai ?!? ....ce pretz ? ... te rog .. nu veni cu scoruri de alea de bascket ... ca totui suntem in criza financiara :lol:

morpheusmaster 08-04-09 16:25

=)) ma scturoag...da nu am zis ca am intentia sa'l marit acum...recent :)...in viitor o sa il schimb + eleronul ala e lipit de haion...deci cand am sa il dau jos automat o sa trebuiasca sa vopsesc haionul + sa pun altu in locu lui...nu?...

scturoag 08-04-09 16:53

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2221993)
=)) ma scturoag...da nu am zis ca am intentia sa'l marit acum...recent :)...in viitor o sa il schimb + eleronul ala e lipit de haion...deci cand am sa il dau jos automat o sa trebuiasca sa vopsesc haionul + sa pun altu in locu lui...nu?...

Pai o sa pui altu' in locu' lu asta ... si asta o sa ti-l cumpar eu :lol: ...asta cand o sa ai de gand sa iti iei altu' :D ...nu ziceam ca il vreau acum ... in momentu' asta ...cand o sa iti iei tu eleronu' ala care vroiai sa il iei:lol:

B 79 D X R 08-04-09 22:31

L-am vazut pe asta mic ieri dimineata la Kaufland pe Colentina... Dragut foc...

buddy_lexx 08-04-09 22:59

1. nu am vaz in viata mea post asa de lung :))) ma dor ochii ..daca chiorasc te dau in judecata :))))) glumeam..
2.redacteaza o carte ca ai talent.
3.nu trebuia sa`i bagi in seama p aia... apai sa le mai dai si buletinu..nu mai zic de bani... le aratai frumos poze cum ca faceai poze la masina si nu la nuj ce local au zis ei... daca era intr`adevar facuta o plangere crede`ma ca nu scapai fara un avertisment scris ca ei au de dat raport privind plangerea . Si de mine s`a luat un popandau de politist pe proprietatea mea privata acuzandu`ma ca as avea intentia sa`mi fur propria masina ... de`a dreptu penibil ..ma certam cu el zicandu`i ca e proprietatea mea..si el ma tot intreba cum ii demonstrez asta(aveam si cheie ..si acte..dar am refuzat sa i le prezint deoarece el nu avea ce cauta pe proprietatea mea ). ideea e ca ei vor sa para ca`s shmecheri si sa ajunga la un final benefic pt ei adik pe limba noastra ..sa aiba si ei de`o fripturica :)
4.imi plac f mult pozele felicitari si tie si lu nenea stefanel :)
5.am inv ceva de la tine cu posturile astea mari :)))))

scturoag 08-04-09 23:04

Ce i-am zis si eu ... ca are stofa de scriitor ... de redactor ... are stofa de orice :lol: ... eu cand vad ca incepe vreun post d'alui .... deja sar peste el .. nici nu ma chinui sa ma citesc ... ca stiu din start ca a scris o carte intr-un post :lol:
Si se pare ca ii molipsitor ... asta cu posturile mari ... am inceput cam toti sa scriem mult in posturi ... :lol:

morpheusmaster 09-04-09 01:10

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2223297)
1. nu am vaz in viata mea post asa de lung :))) ma dor ochii ..daca chiorasc te dau in judecata :))))) glumeam..
2.redacteaza o carte ca ai talent.
3.nu trebuia sa`i bagi in seama p aia... apai sa le mai dai si buletinu..nu mai zic de bani... le aratai frumos poze cum ca faceai poze la masina si nu la nuj ce local au zis ei... daca era intr`adevar facuta o plangere crede`ma ca nu scapai fara un avertisment scris ca ei au de dat raport privind plangerea . Si de mine s`a luat un popandau de politist pe proprietatea mea privata acuzandu`ma ca as avea intentia sa`mi fur propria masina ... de`a dreptu penibil ..ma certam cu el zicandu`i ca e proprietatea mea..si el ma tot intreba cum ii demonstrez asta(aveam si cheie ..si acte..dar am refuzat sa i le prezint deoarece el nu avea ce cauta pe proprietatea mea ). ideea e ca ei vor sa para ca`s shmecheri si sa ajunga la un final benefic pt ei adik pe limba noastra ..sa aiba si ei de`o fripturica :)
4.imi plac f mult pozele felicitari si tie si lu nenea stefanel :)
5.am inv ceva de la tine cu posturile astea mari :)))))

@1: daca te lasa vederea iti dau asigurarea de la masina :) vezi daca te descurci cu ea :))
@2: am sa ma apuc de bloggereala :)) daca tot ma paste talentu'
@3: am sa fiu scurt: masina cu numere de NT in Bucuresti se face vinovata de tot ce se poate...da'i in mm lor nu miam batut capu cu ei...doream sa imi trag pozele si sa'mi vad de a mea...nu sa ma enervez dar se pare k nu ai de ales aici...orice ai face primesti bonus "nervi"...fie ca iesi la o sedinta foto...la o bericik...la o plimbare cu prietena...se gaseste cineva sa iti spuna ca fotografiezi veveritze pe proprietate privata si bla bla...sau ca ai calcat iarba si bla bla...sau ***u mami lor. In final din povestea aia cum iam zis si lui Stef el a avut de pierdut ca aia erau $ de iesit la un suc eu/ o bere el dupa...dar neam ales doar cu plimbarea :) a fost buna si aia
@4: stef e responsabilu
@5: si cascatu e molipsitor :)

Gata...iau calea patului ca maine incep de dimineata. Va salut si va caut la 4TD.

catarsis 09-04-09 17:29

tari pozele;arata bomba;poate ne vedem la 4tuning

morpheusmaster 11-04-09 20:39

Am avut accident :-| azi...in seara asta...

denver 11-04-09 20:57

man imi pare bine ca ti-am vazut masina , efect maxim , totul facut cu cap , imi place la nebunie , imi pare rau in schimb pentru accidentul tau :(

Slevin 11-04-09 21:06

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2229824)
Am avut accident :-| azi...in seara asta...

...ceeeeee....???....sincer imi pare rau...
1. sper ca nu ai patit nimic
2. si masina sa fie intreaga...pt. ca daca ar fi stricata mai mult ii cam si cum ai distruge una din cele 7 minuni ale lumii

am urmarit postul tau si masina arata fenomenal deci..toate respectele pentru ce ai facut din masina ta....si inca odata imi pare rau de accident...sper ca nu e grav si o repui imediat pe "picioare"....bafta

eMH 11-04-09 21:28

Cum s-a petrecut accidentul ?
Masina e bine ?
Tu esti bine ?

Spark 11-04-09 21:50

chair e mare pacat, acuma cand ai reusit sa o faci si sa o finisezi cat de cat sa ti se intample una ca asta
sper sa nu fie prea grav, ca asa cum a fost facuta pana acuma o sa fie facuta si in continuare, tabla se repara, tu sa fi bine
eventual ceva detalii cum s-o intamplat ? poze cu cat de grav sau nu e masina
imi pare rau inca o data :(

morpheusmaster 11-04-09 21:52

Acum ca vati speriat si voi cam 10% din cat mam speriat eu sa incep sa va povestesc :))...eram cu bodyspeed (l stiti) pe iuliu maniu, mergeam la un tip sa isi ia actele de la noua matza (nu stiati ca sia luat masina? :D)...toate bune si frumoase pana ce opresc calm...franez din timp SI NU BRUSC...incet la stop...trec vreo 4 secunde si aud din spate scrrrttzzz...si vad ca vine unu (un 206 avea)...nu mam gandit ca intra in mine...nici nu prea stiu la c mam gandit atunci dar mai mult instinctiv am luat picioru de pe frana si am bagat 1a...si dai cox...totusi BUFF...intra bou'vagonu in mine...ma uit in dreapta la Bogdan si asta avea o fata ca si a mea...gen "Am supto"...ies din masina acolo cum era (pe banda din mijloc...3 BENZI ERAU IN PUI MEI!!! Nu avea unde drq sa se duca decat in curu meu?)...si in timp ce ma indreptam spre spatele masinii (adev e ca am si mult de mers :) )...imi vine in cap doar ce mia povestit GeorgeP. ca a patit el la matiz...intrat unu in fundu lui...bara sparta si infundata gaura pentru roata de rezerva...numai asta aveam in cap...ca am sa vad evacuarea cazuta...bara sparta...aia infundata...subwofeer clar stricat...DAAAAAR...SURPRIZA!!! Masina nu avea absolut nimic...(si nu imi venea sa cred)...nu tu vopsea zgariata/sarita...nu tu toba rupta...nu tu infundat nu tu nimic...ii zic prostului hai sa o tragem pe dreapta...trag pe dreapta ies din masina (asta se uita ba la masina lui...ba la masina mea...si se indreba ce cum a lovit)...eu mam apucat sa ma uit pe sub ea...sa trag de bara...alea alea...toate bune si frumoase...ma uit la nenea (un inceput de mosnegel) si ii spun "Ba nene...mare noroc ai avut"...el de colo dai cu scuzesi dai cu limbi'n fund...ca la evitat pe unu...tot zicea el ceva de unu...el era nevinovat in conceptia lui......iam zis sa plece ca nu am nici o pretentie si gata. (nici masina lui nu avea nimic) Poate unii dintre voi o sa spuneti ca am fost fraier ca puteam sa scot niste $ lejer de la nenea...dar...eu am fost nespus de bucuros sa vad ca imi e masina intreaga. Impactul a fost destul de violent...chiar nu ma asteptam sa nu pateasc nimic. Probabil ma lovit in toba...iar toba sa lovit cumva in punte si de acolo ma impins...nu am idee...oricum... AG 09 VXO -DE EVITAT

In alta ordine de idei...trecand peste nefericitul eveniment cu final fericit va multumesc la toti pentru parerile bune despre masina. Va multumesc si pentru parerile proaste pe care nu le contest dar va reamintesc ca este WORK IN PROGRESS si ca totul a fost facut de mine in limita unor posibilitati si nu intrun atelier superspecializat...(desi nu ai spune asta :D)...nu am zis nici de cum ca e gata (mai ales la exterior) unde o sa fie de munca...si motor si altele :)

Denver mie imi pare rau ca nu intri in dreapta sa dam o tura :)...asta este...
Slevin: ai fost belea cu cele 7 minuni :) Ms fain de parerile bune si stai lin k masina e pe picioare mai mult ca niciodata :)
eMH: mai dau detalii? :)
Spark: si mai multe detalii? :) (is fericit ca nu a patit nimic...is...)

In curand am sa va prezint pozele de la ceea ce sa putut chema foarte bine Intalnirea posesorilor de Seicentouri modificate din Romania (adica eu si Strikeru)...a fost frumos tare...mai multe detalii sooooon ;) P.S. si apare pe acolo si un gandac inamic: Matizu lu' Razvan

Spark 11-04-09 22:03

daca zici ca nu enimic grav, nu ... nu mai trebuie detalii. e destul cat ai scris despre incident. dar acuma cum ai vrea sa reactioneze lumea cand zici doar scurt ca ai avut accident si nimic mai mult. foarte bine ca n-ai patit nimic nici tu nici masina

morpheusmaster 11-04-09 22:05

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2230063)
daca zici ca nu enimic grav, nu ... nu mai trebuie detalii. e destul cat ai scris despre incident. dar acuma cum ai vrea sa reactioneze lumea cand zici doar scurt ca ai avut accident si nimic mai mult. foarte bine ca n-ai patit nimic nici tu nici masina

Anume am lansat asa bomba :)) daca va spuneam din 1 toata povestea nu avea nici 1 haz :)) nu?

strik3ru 11-04-09 22:25

Frate era sa fac infart date in plm.
Pff senzatie masina , kart curat domle.
Maine intram in posesia pozelor, sper :)

Spor la modificari si sa ne auzim cu bine data viitoare;)

eXeqTr 11-04-09 22:59

In primul rand, salut tuturor !

Probabil k nu ma mai tii minte, sunt baiatul din iasi care ti-a dat pozele de la evenimentul din parcarea Providentza. Ti-am admirat de la inceput pasiunea pt buburuza si am urmarit evolutia ta cu toate cele 48 de pagini, te-am vazut in seara asta suparat p mess cu accidentul si m-ai cam speriat stiind cata pasiune si cat suflet investesti in ea. Ma bucur sa aud k esti bine si k buburuza ta nu a patzit nimic .. in alta ordine de idei.. bafta in continuare la tunarit !!! app am luat si eu permisul pe 7 luna asta :D :oops:

coman razvan 11-04-09 23:12

Super fain azi! Maine "urc" pozele! Sa va tineti bine! SUPER ZI! :)
Morph, om de nota 20! ;)

morpheusmaster 11-04-09 23:40

Quote:

Originally Posted by strik3ru (Post 2230125)
Frate era sa fac infart date in plm.
Pff senzatie masina , kart curat domle.
Maine intram in posesia pozelor, sper :)

Spor la modificari si sa ne auzim cu bine data viitoare;)

Coane ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca'ti place cartu :) Sper ca data viitoare sa fie cat mai devreme, eu nu refuz nimic :D.

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2230195)
In primul rand, salut tuturor !

Probabil k nu ma mai tii minte, sunt baiatul din iasi care ti-a dat pozele de la evenimentul din parcarea Providentza. Ti-am admirat de la inceput pasiunea pt buburuza si am urmarit evolutia ta cu toate cele 48 de pagini, te-am vazut in seara asta suparat p mess cu accidentul si m-ai cam speriat stiind cata pasiune si cat suflet investesti in ea. Ma bucur sa aud k esti bine si k buburuza ta nu a patzit nimic .. in alta ordine de idei.. bafta in continuare la tunarit !!! app am luat si eu permisul pe 7 luna asta :D :oops:

Te tin minte, ms fain again de poze si ma bucur ca tiai luat permisu. Un sfat iti dau: nu uita asta: permisul iti da dreptul sa conduci dar asta nu inseamna ca si stii ;) (probabil acum il consideri rautacios dar nu til spun cu rautate). Mai bine sa asculti de altii decat sa te convingi singur ca asa e. Sper ne revedem tot in Iasi la evenimentele care vor fi organizate (poate tot la Providenta...poate tot o indemanare :)...poate si tu la linia de start ;) )..Tinem legatura, numai bine si drive safe ;)

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2230225)
Super fain azi! Maine "urc" pozele! Sa va tineti bine! SUPER ZI! :)
Morph, om de nota 20! ;)

Man, ma bucur ca neam cunoscut personal, si ma bucur sa vad ca placerea e de partea amandurora. Si Razvan si Ionut si Bogdan (bodyspeed)...toti astia din clanu' buburuza :)) oameni de Carrera 100+ :) Acum citeste ce iam scris lui ionut ca e valabil si pt tine :)) (sa nu mai scriu din nou) P.S. Astept pozele alea mai ceva ca pe iepurasu de paste :)) asa ca hurry up :D

coman razvan 11-04-09 23:51

5 Attachment(s)
Azi cateva ... maine, restul! :) Trebuie sa mi le dea Mary pe cele din parcare de la mall! :oops:

Slevin 12-04-09 03:37

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2230027)
Slevin: ai fost belea cu cele 7 minuni :) Ms fain de parerile bune si stai lin k masina e pe picioare mai mult ca niciodata :)

...ma sincer sa zic...ar putea sa scoata Zidul Chinezesc...ca cum e vorba "The Great Wall of China was built to keep Chuck Norris out. It failed miserably"...deci mai bine ar pune buburuza ta....cred ca l-ar bate pe Chuck;)..

eXeqTr 12-04-09 09:00

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2230281)

Te tin minte, ms fain again de poze si ma bucur ca tiai luat permisu. Un sfat iti dau: nu uita asta: permisul iti da dreptul sa conduci dar asta nu inseamna ca si stii ;) (probabil acum il consideri rautacios dar nu til spun cu rautate). Mai bine sa asculti de altii decat sa te convingi singur ca asa e. Sper ne revedem tot in Iasi la evenimentele care vor fi organizate (poate tot la Providenta...poate tot o indemanare :)...poate si tu la linia de start ;) )..Tinem legatura, numai bine si drive safe ;)

In legatura cu pozele, chiar nu ai pt ce ! :) sunt o persoana destul de responsabila zic eu, pentru a ma putea deplasa in siguratza de la punctul x la punctul y :) oricum.. experientza se capata in ani de zile nu in 50 km facuti cu masina :) ar fi super sa se organizeze iarasi ceva, si sa pot participa si eu.. acum .. sa vad cu ce.. :D toate cele bune !

Si apropo de cele 3 buburuze, sunteti belea fratilor ! Asteptam si restul pozelor :D

coman razvan 12-04-09 10:17

6 Attachment(s)
Azi sper sa le pun! :) :-P
LE: Cateva poze! Urmaeza si altele...

riv_gms 12-04-09 12:57

Splendida bijuterie ai

morpheusmaster 12-04-09 14:11

1 Attachment(s)
Wallpaper

robisavage 12-04-09 15:13

frumoasa buburuza omule

ps : mi-a parut bine

coman razvan 12-04-09 16:39

6 Attachment(s)
Poze ... ca Bogdan fierbe! :lol:

morpheusmaster 12-04-09 17:35

Ce le papa Photoshopu p'astea...facem frumos un album :) acolo :D

In poza 2 parca nea spus Gratzian "Ia baietzi: Odorizantele la control!!!" :))

VDAN 12-04-09 19:52

3 buburuze super smechere :shock:,bv baieti si aveti mare grija de ele ;)

eXeqTr 12-04-09 22:27

ce se mai pupau alea 2 buburuze acolo :blink: n`ai treaba :D
sa aveti grija de ele fratilor !

morph, nu ti-ar strica si tie o capota d-aia trasa p faruri :D eventual si o folie pe ea ( imitatie carbon ) :D parerea mea...
app azi am mers cu skoda octavia 2 vreo 15-20 km :D si sper cat de curand la un drum iasi-bucuresti dus-intors eu la volan :D

Spark 13-04-09 11:40

intrunirea buburuzelor ;)
foarte tare :D
si intr-o poza din asta bot in bot vezi cu cat iti coboara arcurile sport masina fata de una stock ;)

bodyspeed 13-04-09 13:41

Super tari pozele, am şi eu de pus dar diseara!!!
P.S Masina merge suuuper bine.. apropo v-a placut demonstratia mea ..semidrift,
Scaunele sunt mai mult decat perfecte!!;)
Sa o stapanesti sanatos!! Bafta si ne vedem curand!!!

morpheusmaster 13-04-09 14:21

Quote:

Originally Posted by eXeqTr (Post 2232389)
ce se mai pupau alea 2 buburuze acolo :blink: n`ai treaba :D
sa aveti grija de ele fratilor !

morph, nu ti-ar strica si tie o capota d-aia trasa p faruri :D eventual si o folie pe ea ( imitatie carbon ) :D parerea mea...
app azi am mers cu skoda octavia 2 vreo 15-20 km :D si sper cat de curand la un drum iasi-bucuresti dus-intors eu la volan :D

Pana acum nu am avut unde sa fac capota asa (n Roman)...dar se rezolva imediat :) e doar problema banilor acum...vesnica problema a banilor dar dupa ce o fac bad boy nu o mai vopsesc. In schimb am sa o foliez temporar negru lucios...nu carbon ca masina o fac in 2 nuante: alb/negru (dupa cum se vede)...carbon bag doar la interior (am volan/turometru si o sa urmeze cap schimbator/suport ceasuri aditionale...mici insertii asa)

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 2233343)
intrunirea buburuzelor ;)
foarte tare :D
si intr-o poza din asta bot in bot vezi cu cat iti coboara arcurile sport masina fata de una stock ;)

Da...masina a coborat destul de mult si se simte...si scaunele au coborat mult pozitia la volan :). Cum zicea prietena lui Strikeru :)) zici ca conduci cu fundul pe asfalt :D...oricum e senzatie...

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 2233773)
Super tari pozele, am şi eu de pus dar diseara!!!
P.S Masina merge suuuper bine.. apropo v-a placut demonstratia mea ..semidrift,
Scaunele sunt mai mult decat perfecte!!;)
Sa o stapanesti sanatos!! Bafta si ne vedem curand!!!

Ms ms ms...a placut a placut (am si filmulet :P de la Razvan). Pe curand, numai bine la toti

TheEnZo 02-05-09 00:31

Omule, pe la tine nu se mai misca nimica ?

morpheusmaster 02-05-09 17:05

Pai se aduna $ pentru ceva big :)....in rest mai nimic :D

All times are GMT +2. The time now is 09:12.

- Copyright 2026 4Tuning