![]() |
Re: Chat....
Quote:
FACEM CONCURENTA |
Quote:
sau dam o fuga pana acolo cu "pejos" shi care rezista al lui sa fie:-P ne descurcam noi oricum ar fi;) numa sa apara acolo sa nu fugim degeaba:lol: ...da sa mai tacem ca poate se supara omu, tot cu sora tot cu sora:oops: |
da da se suparea dexter
da ori cum arata bine sorasa:oops: |
n-am dus'o inca la remat... zilele astea... urmeaza :) in schimb am ajuns acasa fara probleme.
si azi am avut probleme cu fiatu... un seicento... i-am cam incalzit franele si cred ca s-au incalzit si conductele de lichid de frana , si patzeam ca la dacii , prindea numa la a 3-4-a pedala... :| |
Quote:
|
inseamna ca re sati schimbi lichidul de frina ca sa umplut de apa si fierbe la temperaturi mici
ori ai baiuri cu pompa |
nu aia e problema... e stilu de condus ^^
|
Quote:
da se poate shi sa trebuiasca aeriste, sau lichidul batran sau pompa nu baga bine... |
problema e ca frana de mana ramane blocata daca o tragi sa alunece spatele. roata dreapta spate ramane blocata frana si se incalzeste tamburu , si respectiv toata roata. si probabil k deaia... oricum , nu mai umblu cu masina aia , o las in pace k zilele astea incerc sa repar bestiutza.
|
Fal odata k teo uitat locuitorii din mures :)))
|
Vad ca si altii is in lucrari:) Eu la fel, am avut o mica problema cu delco-ul, lucrez la scaune si la inchiderea centralizata dupa care urmeaza in sf suspensia. o sa mai apar si eu pe la intalniri dupa ce reasamblez masina
|
salut baieti...am o intrebare...eu sunt in sighisoara acum(la parinti) si as vrea sa stiu unde gasesc o firma sau pe cineva care se pricepe sa monteze sistem audio....eu am 6 boxe, subwooferul si 2 amplificatoare...as vrea sa vorbesc cu cineva care se pricepe pentru ca nu stiu ce kit de cablu imi trebuie si as vrea sa stiu daca ajunge o baterie de 95 amperi...apropo masina este un golf 4 1.9tdi 116cp a unui amic:D
|
Quote:
|
SA nu poluez alte topicuri (cel cu viteza..)
Faza cu fixativul de par, ca dai pe numere si stralucesc prea tare pentru a fii identificate de politie, a fost incercata la o emisiune....."mythbuster" si baietii de acolo au demnonstrat ca nu e adevarat, numerele se vad si cu fixativ pe ele si ceva folii au mai pus pe numere si nici un rezultat :( Deci ne rugam sa nu primeasca Tg. Muresul astfel de MCV-uri :P |
Quote:
|
Ms YEED...raman dator
|
in puii mei, la naiba
|
Quote:
|
Quote:
se pare ca de la 1 martie (Luni) se pun baietii pe treaba. grija mare |
Quote:
|
naspa baietzii chestia cu radarul mobil...,oare de detctorul de radar vom putea evita?
|
eo zic k o sa apara un detector care o sa le detecteze si radarele astea noi :D
|
Quote:
Am mai observat ca so pus astia la dat amenzi klumea pt rovinieta, pai nu le-ar fi rusine sa ceara rovinieta shi tu itzi rupi masini prin gropiii, e nu tot oameni is ei nu au masini personale nu vad ca ii jale drumu sau chiar asha orbi is? macar sa nici nu mai intrebe de rovinieta la cum arata drumurile...unde dispar totzi bani astia ca nici un drum nu potzi sa zici ca ii la standarde, macar unu...da na nu mai zic nimic ca tot ce vor ei fac. La ei is bani la ei ii legea, doar nu o sa se traga ei pe ei la raspundere...ahhhh numa ma enervez...:rolleyes2 |
Daca tot veni vorba de drumuri am o "veste" buna pentru cei care trec prin Cristesti....pana in data de 1 aprilie se va face trecerea la nivelul caii ferate de la iesire din Cristesti spre Ludus......in sfarsit cineva "de sus" a observat aceea problema :D..
|
Sunt deja 4 tipuri de detectoare care detecteaza radarele astea noi pretu incepe de la 700 pana la 1600 lei din cate am auzit.
|
Quote:
|
is tare curios cind apar primele in mures
primadata tre instruite si potitisti :D |
mda...ma eu unu sincer nu as da atatia bani pt un detector de radar care nici nu e sigur k e bun de ceva...acum fiecare cum crede...am renuntat de multa vreme sa folosesc detector si sper sa nici nu am nevoie si nici parte de amenzi...oricum la cate kg are wooferu numa de viteza nu imi arde k si asa consuma mult :)) masina
|
cine are piciorul greu ii si logic ca consuma:D
cite cile are aproximativ woferul?? |
am si eu o rugaminte sau o intrebare:
Se pricepe careva sa deschida torpedouri? (mi-a ramas blocat shi nu il mai pot deschide) Vreun sfat cum ash putea sa il deschid fara sa il rup?:sad: |
Quote:
|
buna asta...:-P
altcineva?? hellpp! |
pai il tragi dak se rupe il lipesti cu picatura :)))
|
Quote:
|
12 loganuri in judetul mures din cate se aude. daca luam municipiile, orasele, etc... se pare ca nu scapa nimeni
|
Asta e trebe sa ne impacam cu soarta....:cry: pana se gaseste cv:twisted:
PS:Treaba cu torpedou ramane asha ca....HELP!!:sad: |
Quote:
|
@ oke: hai la mine k incerc sa ti-l dau jos sau sa facem ceva sa il deschidem
MI GATA MASINA!!! :D:D:D iti rupe capu nu alta :D:D:D |
De abia astept sa vad ce ai lucrat...
|
12 masini????
Cam mult sincer eu stiam ca 12 se dau in Bucuresti. Faza e ca detectorul de radar "Detecteaza" radarul doar de la 10 metri :)) cand radarul te-a pozat:P...dar din cate am inteles au un dispozitiv GPS care indica exact locul unde e radarul, cei de la politie sa stie unde se afla masinile, poate se fabrica un GPS care detecteaza radarele :P. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning