![]() |
Re: Masina Mea......
suspensie sport?:D
|
;):twisted:
|
4 Attachment(s)
POLL
1.3 benzina anul fabr.: 1984 MS 04 HJT |
4 Attachment(s)
POLL
Daewoo Espero 1.5 16 v an fabr. 1997 MS 92 VLA |
Tancu rupe tot,mai ales curele de distributie:))
|
Quote:
|
Quote:
|
O idee asa, ce se intampla daca fiecare isi voteaza propria masina si toate se claseaza la egalitate cu cate un vot?:)) Ar cam trebui sa interzicem treaba asta.
|
3 Attachment(s)
Poze cu masinuta mea...
|
pai eu nu imi pun masina, deci votul meu va conta :))
|
2 Attachment(s)
deci POLL
vali...uite ca am pus si eu:lol: |
O masina frumoasa cu linii curate, tunata cu bun gust. bigupp:pistoles:
|
4 Attachment(s)
POLL
Anu fabricatiei:1994 Motor:1.8 Benzina Nr Inmatriculare:MS.09.MMG |
4 Attachment(s)
POOL
An fabricatie: 1993 Motor: 1.1 Benzina Nr. inmatriculare: MS 66 CAM |
Quote:
|
4 Attachment(s)
POLL
Opel Vectra B An fabricatie: 1996 Motor: 1.6 16v Nr inmatriculare: HR 27 COS |
4 Attachment(s)
hop si io cu poze noi
|
2 Attachment(s)
daca toti vati facut poze noi la masina am fost si eo sa fac 2 :)))
|
Despre poll ce se mai aude?
|
pai poll-ul a fost incheiat de 1 mai...nu?
|
Quote:
Locul 2: RAB Locul 3: COP |
Da, eu pun intrebari aici ca bula si ieri imi zice vali ca s-au incheiat alegerile demult:)) in fine eu ma asteptam sa fie ceva aici p thread si din moment ce n-am primit nici un mail..plm:-?? bigupp pt castigatori (votul meu confidential ar fi fost pt COP)
|
nu a iesit cum s-a dorit cu poll-ul. Aici imi cer scuze din nou pt comportamentul meu acid in legatura cu voturile...Numai bine
|
5 Attachment(s)
poze cu doi "fratiori" mai mari :D de 1.8 si 2.0, vento, respectiv golfu3 :evil:
|
10 Attachment(s)
intre timp pun si eu ceva poze cu ultimele upgrade-uri si premii castigate cu masina...inca e in lucru...nu ma las pina nu mai urc vreo 2db cam atat as vrea...daca reusesc sa ating 155 ar fi ideal numai k e mult prea greu...cu multa munca si vointa se poate orice
|
Mai are rost sa zic ceva inafara de?!......BRAVO COSI!!!:D
|
poza cu fortunarii ii cea mai tare :> :drunk:
|
14 Attachment(s)
am mai gasit ceva poze ;)) din timpul lucrului la masina :))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
MY GIRL CONCEPT
|
Quote:
|
RoadRunner
6 Attachment(s)
Al doilea Audi... pe care tot CLM va scrie :D
A4 B5 1.8T (1995) Masina a fost cumparata de la privat din Germania. 235.000 km Ca si dotari: volan Audi Sport reglabil pe inaltime scaune sport reglabile si pe inaltime climatronic geamuri fata si oglinzi electrice mai are un navi mic in CD-Player, dar e cu CD pt Germania Masina trage impecabil, iar motorul arata foarte bine. Momentan am rotile de iarna, iar pe primavara imi caut jante si cauciucuri. Dupa ce o inmatriculez, apoi mai vedem daca modificam una-alta 8) ps. scuze pentru calitatea pozelor |
Frumoasa masinuta;) sa-o conduci sanatos si iti doresc cat mai multi km cu ea fara evenimente neplacute;)
Cati cai putere are masinuta:?: |
Frumoasa, sa ai parte de ea shi mltzi km fara probleme. :D
|
frumoasa masina, un pret ceva? cu cat ai luat-o? cam cat e taxa?
|
Re: RoadRunner
Quote:
Frumoasa masina...cat are 150 Cp ? ce stii de taxa ? merita anu asta sau mai bine astepti pana la anu ? vreau sa imi aduc ceva din germania un EU 2 din 92 ? V6 3.2i si nu pot sa socotesc taxa pe net..masina coasta undeva la 2000 Eu acolo si taxa imi da suma de imi renovez casa de la a-z cu bani aia..stiiti ceva? ce va merita sa o aduc sa o las pana la anu,si la anu sa o inmatriculez...sau anu asta ? |
Nu stiu de ce vrei sa o lasi pana la anul. La anul nu se majoreaza taxa? eu vreau sa ma grabesc sa o rezolv anul asta
150 cp are masina... ramane de vazut cati mai traiesc masina a fost 2440 euro in tara si mai am rar si taxa. deprecieri nu pot obtine decat la nr de km, fiindca are si cliamtronic si alte rahaturi care ar deprecia... insa din cate am auzit cei de la RAR au inceput sa faca mofturi la deprecierile astea, mai ales la km declarati pe proprie raspundere eu dupa astia m-am luat la calculul taxei: http://www.autoimport.ro/taxa_auto_cu_depreciere.php |
Quote:
Mersi de link ;) |
Spilner eu zic sa te grabesti, la anu va fi o taxa ca iti iei 2 masini ca aia pentru care trebuie sa platesti taxa...
Mai bine rezolva-ti acum, cat mai este din anu asta... si daca o sa iti ceara o gramada de bani, plateste-le inmatriculeaza-ti frumos masina si pe urma dai in judecata si iti recuperezi banii, nu toti dar cea mai mare parte din ei o recuperezi... |
Quote:
ori cum vad ce pot face..ca la anu ma asteapta impozit si asigurare pt ea...si e cam mult pt mine si casa is 2 masini sa intreti, sa nu mai zic ca tre sa imi si caut de lucru...deci..:shakefist ori cum o aduc si ma dau prin spatele blocului cu ea de nu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:48. |
- Copyright 2026 4Tuning