Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

danny_bad 09-03-09 20:34

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

nu sef caruta mea se numeste opel manta si am motor de 2,2l de

dac spui k nu trage in mintile ei mas da cu tinee !acum sa vedem dac rezista si cotetu meu pana acolo!

bobby_gsi2 09-03-09 20:36

Pune si tu in portbagaj un alternator sa mearga la mine...plm..incerc toate variantele ca mi-a scos peri albi. Nu cred ca e corect sa ne scoatem noi intre noi opelistii...ne dam si noi la alte marci nu?

danny_bad 09-03-09 20:46

adevarat dar eu am tip motor cih iar tu ohc -ne
cu unu de dacie nu merge?

bobby_gsi2 09-03-09 21:17

Nu stiu.....cred ca da....maine incerc alte maruntisuri...tre sa ii dau de cap odata si odata. Eu stiam ca cih are 90 de cai...nicidecum 115 :). Daca te bat pe 400 de m imi cumperi axa? :))

danny_bad 09-03-09 21:28

nu sef am un cih de 2.2l de de rekord cu injectie si cu axa nu am ce face cu ea! k nu se potriveste la mine! orcum as vrea sa ne dam la liberee daca e?

uite id meu de mess poate mai schimbam o vorba [email protected]

vlad_vdo 10-03-09 00:33

salut bobby. am citit un topic mai vechi de la altcineva in care se plangea baiatul de instabilit la acceleratii. nu se rezolva problema cu deschiderea unghiurilor pentru ca e problema de constructie bucsile din fata fiind prea moi si pozitionate spre directia de mers. puneti bara de rigidizare de la wiechers sport spre ex care e doar 170 ron si o sa vedeti diferente. stiu ca sunt off topic dar am reusit in sfarsit sa fac masina sa mearga cum ar trebuie sa mearg o masina de coasta pe viraje cu modificarea asta si vroiams a va zic si voua.. eu sunt f multumit de cum merge desi am incercat pana acum o gramada de chestii si zic ca merge tare. cine vrea sa vada facem o poaina sau un rasnov la urcare sau la coborare.:))..........bafta

scorpio GL 13-03-09 21:30

hai man, ai facut ceva sa mearga? hai sa spulberam mitul R5 ;)

FeS 14-03-09 03:34

Super tare masina ta...meriti toata admiratia pt cum iti intretii masina, pt cum ai modificat motorul si pt ambitia ta. Stau de 4 ore (e ora 4:30) si nu am putut sa ma opresc din citit pana nu am parcurs cele 46 de pagini ale topicului. Se vede ca esti un adevarat pasionat si sper sa te cunosc ca tot suntem din acelasi oras poate imi dai si mie niste sfaturi in ceea ce priveste tunatul motorului.
Bafta duminica la Craiova, daca iti faci masina!

brummy 14-03-09 12:01

bobby, tzin pumnii pt tine.. vezi fratello sa nu faci de rusine "brand"ul :boxing:
bafta sa ai si asfalt uscat si mult fum de cauciuc :peace:

bobby_gsi2 14-03-09 12:15

Fes mersi de aprecieri....nu stiu daca am spus dar aici e pusa numai o parte din munca depusa la masina. Desi imi aduce satisfacii de fiecare data cand merg cu ea.....de ceva timp nu ii dau de cap si face figuri. Am incercat diverse setari si am eliminat fiecare problema in parte insa ea refuza sa traga la capacitate maxima. E imprevizbila.....azi merge perfect....maine poa sa traga putin mai tare decat un logan :). Sper ca pana maine sa rezolv treaba cu debitmetru...am promise vreo doua si poate se intelege bine cu unul din ele......daca nu rezolv...fac crucea mare....ma roh la Dumnezeu ca maine sa fie una din zilele in care merge bine. Oricum acum nu pune toata puterea jos pentru ca am zis sa fac un compromis....sa reglez debitmetru in asa fel incat sa fie mai putine sanse sa dea in nas...chiar si asa tot face e nebuna.
Brummy eu fac tot ce imi sta in putinta....si daca nu gasesc un debitmetru sigilat.....cred ca o sa stau pe margine mai devreme putin. Nu ma duc acolo pt locul intai pt ca deocamdata nu e posibil
Scorpio eu imi pun baza in tine....momentan nu pot tine piept unui r5 cu motor de 1,7 umblat in el. Poate cele oua carburatoare ale tale o sa isi faca treaba bine si vei darama mitul :)

brummy 14-03-09 15:09

dar tot nu inteleg.. ce dracu reglezi tu in debitmetru?? cum? ala se poate regla?? daca faci rost de una, las-o dracului de setari sa pune-o asa cum e

bobby_gsi2 14-03-09 17:48

Debitmetrul are in el o rotitza zimtzata si cu un arculet.....si aia se regleaza....ma rog...teoretic nu tre sa umbli in el...dar eu deja am bulit 3 si tot nu mi-a fostde ajuns. Jurasem ca nu imi mai bag nasul in el...insa atunci cand mergea prost am zis sa ii ajustez mersul....si se pare ca asta ma costa o figura frumoasa la Craiova.....cel putin la Craiova pt ca nu se stie cand o sa fac rost de debitmetru sigilat . :(((

Skma 14-03-09 20:04

depinde ce modificari ai fiindca daca umblii la una alta nu poti sa-l lasi cum e...
si la mine in debitmetru s-a umblat insa merge perfect masina...bineinteles nu am umblat eu..;)

bobby_gsi2 15-03-09 21:44

1 Attachment(s)
Vestea buna e ca am descoperit beleaua.....imi facea figuri de la firul de excitatie al alternatorului....ma rog..papucul ala....Dumnezeu e opelist...sambata seara inainte sa o culc.....mi-a aratat simptome....ca altfel nu cred ca ii dadeam curand de cap si mai schimbam 3-4 debitmetre.
Momentan la Craiova a tras bine....ma rog...o singura cursa ca atat am apucat...insa debitmetrul a ramas reglat aiurea si nu pune toata puterea....mai sunt mici rezerve.. dar mi-e frica sa mai umblu la el :)
Pun si singura cursa

FeS 15-03-09 22:12

Felicitari!
La aeroport te-ai dat cu cineva?
Am vazut pe alte topicuri ca ziceai ceva de 28 martie...va fi ceva?

bobby_gsi2 15-03-09 22:20

La aeroport am vrut sa ma dau cu un vr6, cu kalu de la vl sa vedem cate autobuze imi da ...dar pana sa ne dam...s-a stricat treaba. Pe 28 martie sunt liniute tot la Brancoveanu...insa sper sa se modifice grupele ca e posibil sa fie pe cilindree.

Gabi 15-03-09 22:22

Ce bine fuge roşcata :peace:

bobby_gsi2 15-03-09 22:34

Si mie imi pare bine de cunostiinta :P. daca nici la vtm-ul de duminica viitoare nu impartzim o samantza amandoi. Am scris mai sus....mai avem o mica rezerva de putere....dar merge bine si mi-e sa nu o stric iar :)

brummy 15-03-09 22:38

mege?.. bravo.. gata.. in garaj cu el si maine dimineata itzi timit bani pe card sa umblii cu taxi sa nu cumva il dereglezi din nou :))
flicitari prietene!

bobby_gsi2 16-03-09 08:43

Brummy masina merge ok.....nu e aprinde becu buclucas, nu am erori...trage liniar, insa am scris mai sus ca debitmetru a ramas reglat aiurea. Desigur ca nu il las asa ca e pacat de banii si munca mea...din moment ce stiu ca se poate si mai bine, de ce sa nu incerc nu? Nici nu vreau sa stiu ce s-ar fi intamplat daca Dumnezeu nu imi dadea mura in gura si imi arata problema.Deja intinsasem antenutele pentru un alt debitmetru :). Oricum in filmulet se poate auzi ca atunci cand am trecut pe langa cameraman....nu eram "in blana" de frica spectatorilor...am trecut finish-ul cu piciorul pe frana....preferam sa pierd cursa decat sa iau doi trei spectatori pe capota.

Skma 16-03-09 08:45

De curiozitate cu ce masina ai apucat sa te dai?

bobby_gsi2 16-03-09 08:47

Astra f gsi 1,8 16v. Uita-te la filmuletz :)

sco211 16-03-09 10:04

dragut...nici macar aproape de blana nu erai...sau cel putin nu se aude in film...

poze? :P

bobby_gsi2 16-03-09 12:34

De la 2 incolo am schimbat la 5000 de frica spectatorilor, desi si astra aia tragea bine...stiu ca m-am dat mai demult pe aeroport cu una identica...si parca era diferenta mai mare ;). Mare nesimtit si eu nu?

robert_zed2112 16-03-09 18:55

bv trage bine masina....ne vdem la pitesti...eu ma bag la gupa cu voi chiar dak am 110 cai...

bobby_gsi2 16-03-09 19:24

Daca ai 110 cai in talon.....la B pici. Daca ai 90......baga-te la A....ai vazut si tu ce omor e la b, sau depinde.....poate ai stors mai mult din motor si e mai bine sa te bagi la B. Ms de aprecieri.....eu sunt f multumit de cum se comporta pe 400m . Am scris mai sus ca la Craiova parca se putea si mai bine...si ca urmare asta seara mi-am bagat nasul in debitmetru :)). Iar o bagasem pe maneca...nu mai reuseam sa o fac sa stea la relanti :)))0...dar pana la urma i-am dat de cap. Desi nu sta ok la relanti...apelez la metoda mecanica sa-l maresc. Maine o sa vad testul pe drum si cum trage. Daca vrea careva sa doneze un pinion de axa de c20ne....e binevenit. deasemenea primesc sponsorizari pt vtm-ul de duminica :)))

robert_zed2112 16-03-09 19:57

in talon am 66 kw nu ma bag frate la a mai bine iau bateie de la masini...capabile....decat sa bat super nova :)) sincer ..eu am dat multe 2.0 ohc acum sa vedem

bobby_gsi2 16-03-09 20:02

In cazul asta esti invitatul meu la dans :) . Oricum daca e ca in toamna...ne dam de doua ori...pt ca nu e sistem piramidal...e pe timp...si sunt doua manse si apoi libere. Si daca sunt doua curse....odata ma dau cu tine si o data cu un prieten cu un golf. La libere...fiecare cu ce gaseste. Avand in vedere ca ai tractiune spate.....ma lasi sa imi pun slick da? la craiova mi-a fost lene sa le iau......dar nici aici nu garantez ca le pun.

robert_zed2112 16-03-09 22:52

pune ce vrei tu.... eu nu refuz masini de 180 de cai....un slik nici atat:))

bobby_gsi2 17-03-09 08:59

Ma batea un gand sa ma bag la c.......asta in cazul in care se prezinta o masina de fitze si vroiam sa fac ceva spectacol.....dar daca zici ca nu refuzi 180 de cai, nu pot sa dau inapoi de la provocare. Ne vedem cu bine la Pitesti si sa avem asfalt uscat. Sa il iei si pe dani ca imi place sound-ul lui la relanti...imi aduce aminte de fosta axa :(

robert_zed2112 17-03-09 10:19

eu zic ca nu refuz masini nu ca poate masina cine stie ce...ma dau de placere...pana ii pun alt motor....

bobby_gsi2 17-03-09 11:02

Mie mi se pare mai interesant cand o masina demonstreaza ceva cu motorul ei. Crede-ma ca masina avea demult let pe ea....insa am preferat sa o las cat mai originala. Iti dau perfecta dreptate cu datu` de placere...insa sunt f multi care nu stiu ce e ala fair play si nu stiu sa felicite castgatorii. Masina nu am facut-o pt 400 de m, eu am in cap altceva...dar mai e mult pana acolo.

danny_bad 17-03-09 11:24

:lol:sunt tare curios cu cursa asta !eu zik k omorati masinile degeaba , dar vreau sa vad diferenta de tir intre voii! ps.. daca ii dai mai mult de un tir lui zedu ,te rog bobby sa iei picioru din gaz sa fie mai micaa distanta intre voi!

bobby_gsi2 17-03-09 11:32

Salutare dany...cred ca ai si tu ceva experienta in cursele legale/ilegale........nici o cursa nu este castigata decat pe strada....vorbe sunt multe. De ex anul trecut am batut un urs la Pitesti fara drept de apel.....urat de tot....tiruri, asta in prima cursa...si in a doua cursa....s-a nimerit sa pic cu el......si surpriza....a trecut primul linia de finish. De ce? Fisa mea centralaca cazut cand am vrut sa ii dau 3 :). Si acum o mica observatie.....la Pitesti respectivul urs s-a bagat la b......ciudat insa.....duminica la Craiova scria mare pe parbriz......grupa C. De ce oare? Sper sa fi schimbat motorul intre timp.....proprietarul pare un tip ok si nu cred ca a facut magarii....sau chiar daca a facut....Dumnezeu a fost opelist :)

danny_bad 17-03-09 11:42

ai dreptate seff! acum ce sa zik k si eu as vrea sa ma dau cu tine dar mai astept sa mai prind un pik de experienta si sa mai umblu putin la ea! daca voi fi libere la pitesti ma voi da si eu cu tinee!acum om vedeaa!
\orcum mult respect pt tine si masinuta ta!

brummy 17-03-09 12:18

danny stai la rand.. numa dupa mine.. ca doar opel vs opel da mai bine in poze :D

scorpio GL 17-03-09 14:31

ursul ala de care spui a avut atunci bloc de 1,8 alezat la 2.0 si injectie de IS.Mi-a dat-o si mie atunci.La Craiova avea 1,8is umblat, si i-am dat un tir.Cred ca-i patina totusi ambreajul.

bobby_gsi2 17-03-09 14:42

Ce numar are? Poate nu vorbim de aceeasi masina si sa nu facem confuzii.

robert_zed2112 17-03-09 14:48

sambata iesim ....aici in buc..si o sa aleg un urs de 2.5 sa ma dau cu el sa vad cate masinii imi da si dupa va dau filmu sa vedeti... dak o masina de 170 de cai ..da tiruri la o masina de 110 ...

bobby_gsi2 17-03-09 14:50

Zed nu tre sa demonstrezi nimic......am hotart ca incercam si gata....rezeultatul se va vedea. Important e sa ne intalnim, ne strangem maiile...discutam de pasiunea asta costisitoare a noastra si alte cele.

All times are GMT +2. The time now is 00:18.

- Copyright 2026 4Tuning