![]() |
Re: Golf 4 - vr6 2900 140kw - Oradea
foarte frumos, il prinde bine, asteptam sa-l vedem vopsit
|
mersi baietii ...golfu 4 a durat vam zis de ce, dar asta rapid se naste creste si cucereste :)
|
Felicitari pentr ambitia de a incepe doua proiecte si de a se desfasura consecutiv,multa bafta
iar cat deste 5, ce il asteapta la motor,ceva vitamine? Ai de gand si 5`ul sa il vopsesti (alta culoare) sau il lasi asa? Mult noroc |
frumos mai creste..am o intrebare la kit cumperi si matrita sa ramana unicat sau...?
|
18 Attachment(s)
Quote:
vitaminele sunt ..turbina s3 injectoare s3 pomapa de benzina evacuare milttek 67 cu catalizator sport de 100 de particule,downpipe milttek,intercooler forge,f aer injen ...si nu mai stiu cate si cate sunt nevoie pentru evoluarea finalizarii :) hai sa vedem ce si cum sta si amplasarea ceasurilor pe interior....prima pozitie am gasit-o usor doar in alta varianta a lui osir cu putina inclinatie spre sofer ...restu 2 ne gandim din greu ce si cum sa fie montate :) poze |
Bună idee ai avut cu poziţionatul sub consolă.
Arată foarte bine acolo! |
Super ideea Osir-like, de fapt super toata masina. Pacat ca nu se pot monta pe stalp din cauza airbagului! Intrebare de baraj, schimbatorul de viteze nu trebuia sa arate altfel la GTI? Stiu ca este DSG dar nu trebuia sa fie mai mic? In rest toate cele bune si spor la munca in continuare, este geniala masina!! Cu deosebit respet, Soso ASD Speed4u Moderator Crew
|
Are Sandu si schimbatorul de Golf pe undeva prin magazin pe la el, dar lui asta ii place mai mult :D
|
dsg-u are mai multe tipuri de ''manere'' acesta este de pe un pasat cu dsg :) model 2008 pe mine m-a prins la nebunie masina solida si maner solid :)
|
Stiam ca sunt mai multe dar nu stiam care e povestea acestuia!!! Bafta in continuare
|
scuze ca ma bag
titlul e golf 4 dar aici vad un golf 5 , cumva greseala sau s-a dat golful 4 si s-a achizitionat un golf 5? P.S daca ma insel, imi cer scuze dar nu am urmarit topicul sincer! |
Sunt două maşini! Golf 4 şi Golf 5!
|
si nu stiu cum sa modific titlul topicului ca l-as face chiar as dori un moderator samai adauge si un mk5 gti ,l-am rugat pe aleks dadraku asta nu are timp nici sa moara :):):)
|
Ceasurile trebuie puse undeva sa le poti urmarii usor in ambele stiluri de mers (normal sau forja ).
Eu unul nu le-as pun jos sub consola. |
misto ambele masini :Xcum ai prins pragurile>??? plzzz :((:((
|
f interesante proiectele...mk4 a iesit super bine.. sa le stapanesti sanaos... multa bafta in continuare.
|
foarte tare ...bafta in continuare;)
|
ce am primit azi :(:(:( deja l-am uitat ca l-au spart si iar l-am revazut:(
https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19...i/page-80.html candva prin 2003 2004 era ceva foarte foarte masinutza asta ...si cred ca nici in ziua de azi nu se facea de ras :) pacat dde ea :( |
Ce masina mai ai SoundIdentity. :D?
|
da doua trei pagini in urma si o sa descoperi singur
|
13 Attachment(s)
:) pozii :):):)
|
foarte tare.....deci alea puse langa geam sunt geniale!!!!
si alea de la schimbator sunt ok :P |
pff..chiar arata foarte bine puse langa geam.dar pana la urma unde vor fi puse??:lol::lol:
|
Arata super bine acol unde le-ai pus !!
|
e un alt stil nu numai monotonia pe stalpuri :)
|
ceva noutati? este gata "galbenul" ? bafta in continuare si spor la munca :)
|
8 Attachment(s)
Quote:
omu galben e gata de demult uite aici un link sa il vezi gata .. https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19...i/page-80.html si e gata si mk5 kitul exterior pozeee ...:) |
Super :yikes:... a iesit de nota 20 ,...bravo:rockon:
|
foarte frumos.un kit foarte foarte reusit si curat.se potriveste de minune pe masina.badboyul a iesit asa cum ai vrut pana la urma?
|
15 Attachment(s)
mersi de aprecieri ....uite cum a re reusit si situatia asta ca am refacut-o
mai e de finisat putin de tot :) dar e mult mai okey :) |
WAW! Superb!... Nota 100 pentru toată munca depusă şi pentru rezultatul ei! La bara spate ce o să-i faci în partea stângă, unde este toba?
Foarte frumos kitul! |
banuiesc ca o sa vina toba dubla pe mijloc si pe stanga o sa vina la fel ca pe dreapta.ma insel?
|
exact :)
am evacuare complecta r 32 miltek care la randu ei vaveni montata in locasele centralele iar partea stanga de lamele si plasa le am deja pregatite :) acum asteptam putin sa ne revenim financiar ca acu chiar m-am falit urat :( |
hehe.. super golfu.. il vazui aseara in fatza casei al tine.. am vrut sa te sun.. da era tarziu deja si am zis ca nu deranjez.. trec eu azi.. maine pe la tine sa`l vad :D
|
ce culoare va primi? felicitari....numai bijuterii :)
|
1 Attachment(s)
De ce nu prelungesti aripa cu coltul ala de la Badboy?
Cam asa ceva. Cred ca ar da mai bine. Parearea mea |
pare frumos ceea ce zici in 1 faza asa ceva doream dar rezalizabil cel mai bine e aceasta varianta...eu zic ca e mult mai bine decat cum era anterior :)
mai putin sa imi incep ansamblarea motorului cu ko4 downpipe catalizatoru sport cu 100 de particule si cap coada milteku cu finala r 32,injectoare s3 intercooleru forge ...dupa toate acestea montate vom vopsi toate elementele necesare ....putin va ma dura deoarece mometan am tot ceea ce tre montat dar putin portmoneul nu ma mai tine cu ritmul acesta :(:(:( dar cumva facem sa fie bine deoarece aici e vorba deja de bani putini fata de cat sunt toate ce urmeaza montate care exista nu mai tre cumparate :) ceea ce va pot spune combinatia exterioara va fi un alb cu albastru :) revenind la pleoape cand va fi gata finisate si vopsite vor fi cool promit :) |
A iesit bine golful galben. Astept sa vad ce culoare va fi 5'ul.
Spor la lucru domnu Sandu. |
2 Attachment(s)
2 poze alaturi de mine..Felicitari pt masina :)
|
salutare lume dupa o lunga pauza revin in forta...
proiectul golful galben s-a finalizat u un exterior complect si interior pe jumatate si motoric pentru mine nesatisfacator m-am hotarat sa shimb masina cu una mult mai puternica dar tot cu un semenea aspect asa ca am vandut schimbat golful cu un altul de 350hp kitul exterior mi-a ramas in totalitate asa ca ramane doar repunrea elementelor latirea aripilor bandouri dlante out si revopsit binenteles galben deoarece culorile inchise ascunde formele modificate,aici vorbim de un edition 25 iar proiectulcare va fifoarte scurt il prezint tot pe acest topic asa a arata galbena gata link https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19...i/page-80.html si pe aceasta pagina vedeti achizitia https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19.../page-100.html iar pe urmatoarea deja vedeti derularea la tinighiciu https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19.../page-101.html revin cu poze |
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning