![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Quote:
|
Quote:
Insa nu te baza pe asta si fii ingaduitor, in ziua de azi multi confunda verdele intermitent cu verdele plin si, in plus, in acel loc masinile se alineaza destul de defavorabil astfel incit cei care fac dreapta de pe pacurari spre ripa/tarom nu te vad nici in oglinzi nici daca intorc capul spre stinga. Daca semafoarele nu merg aveti amindoi "cedeaza trecerea", cum cobori de pe copou fie e semn fie e sfirsitul drumului cu prioritate iar la ei continua sa mearga verdele intermitent. Si tre' sa le dai prioritate de dreapta. |
Da stiu si de intermitentul de acolo blocat mereu de catre cineva care se incadreaza dupa aia ca batul sa ajunga pe Independentei.
|
ANGAJEZ Mecanic auto pentru un service multi marca. Nu e service de cartier,nu e service de coltz.
Cerinte: nu il angajez doar pentru operatiuni usoare ci si pentru alte probleme ce se invesc intr-un motor si o cutie de viteze. Detalii: 0740 962 971 |
Salut baieti.
Stiti pe cineva in iasi care realizeaza tapiterii din piele sau imitatie de piele? si inca ceva, niste cauciucuri 205/60 r14 stiti pe unde pot gasi? Multumesc |
pentru tapiterie ..0746654289..sau 0744399785 ..si pt cauciucuri 0747026600 ...
|
Stiti ceva despre DelcarService?
Ma intereseaza partea de vopsitorie. |
Quote:
|
Quote:
Alta intrebare: care e faza cu "benzinaria" aia de pe sararie? |
Am o capota si 2 aripi gazate pe fata ,ce sanse am sa-i redau un aspect normal ,fara sa o vopsesc toata,sau ce optiuni as avea?foliatu ar fi cam ultima...:sad: mentionez ca a fost vopsita peste vopseaua originala...:cry: multumesc
|
Unde gasesc si eu jante sh in Iasi?
|
Am vazut la vulcanizarile de pe N.Iorga fata in fata cu souflaki; mai este una fata in fata cu bazarul, inca una sub podul "nicolina" langa calea ferata. Si dezmembrari..
Probabil si in alte locuri dar nu cunosc personal. |
Quote:
|
Quote:
Ce are asa de special? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Unde gasesc si eu de cumparat capacele pentru vintil , cu sigla masinii in Iasi?
|
Un electrician ieftin,rapid si bun ?...
Nu-mi mai citeste cd-player-ul cd-urile si..cred ca trebuie curatata lupa..:D |
vinyl ..pe calea crisului ..sau strada crisului este un omulet ..0740623915 teo ...eu am reparat multe cd-playere ..mp3-playere..la el ...
|
Merci mult ! Ieri am fost la el,iar dupa 30 de minute a fost gata ! Merge super ok! Multumesc mult !
|
nu ai pt ce vynil ...care are @ amortizoare pe acasa sa mearga la Golf 3 ...si nu are nevoei de ele.. sa ma tina 2 luni macar..:) :D fac o cinste :D
|
Va salut. Poate stie cineva de unde as putea cumpara niste inele de centrare-ghidaj pentru jante din aliaj in Iasi...am inteles ca se pot face si la strung, din aluminiu, dar nu cunosc pe nimeni care m-ar putea ajuta. Cu stima.
|
in bularga langa tamaz este o vulcanizare la baza podului , ei colaboreaza cu un strungar care face inele de centrare pentru jante. pretul parca era de 50 sau 100 ron , nu mai stiu exact. stima
|
Va salut.Stie cineva daca se potriveste bancheta si spatarul de la G IV la O1 ?
|
Quote:
|
Fratilor stiti vreun magazin cu Suplimente nutritive zona Tg.Cucu -Independentei , mi-a zis cineva ca este un magazin in zona aia , la partierul unui bloc turn...am fost azi m-am invartit vreo 20 de minute pe acolo dar , nimic. Magazinul e de mult timp acolo , o seara placuta !
|
Quote:
|
Quote:
|
salut
am si eu o masina de germania, ma oprit politia si mi-a zis ca pe langa asigurare trebuie sa m-ai am inca o foaie un tabel un fel de factura cum am platit asigurarea.stie cineva despre ce e vorba?si chiar daca este acea foaie trebuie aratata neaparat lu nenea garcea?va multumesc
|
Re: salut
Quote:
Quote:
O alta variata ar fi ca era curios cat ai platit tu asigurare in Germania si nu a avut curajul sa te intrebe. :)))))))) |
Quote:
Mi-a zis cineva tot de o faza de genul, persoana straina oprita pentru o infractiune minora iar pentru ca n-au inteles ce scrie pe permisul strainului, l-au lasat in pace. :) Era sa uit, data viitoare, intreaba-l unde scrie si ce articol prevede chestia asta la masinile din afara tarii. :) |
Quote:
Quote:
|
Stiti cumva cine vinde ulei si alte produse Motul pe la noi prin iasi?
|
@mituc take a look http://www.bestautoshop.ro/
|
Quote:
|
Gata s-a gasit...era panou ca la prosti pus acolo...dar din 3 cati eram , niciunu nu la vazut :)). Multumesc mult GAby645 si Dan_g .
Si inca o intrebare la voi , unde gasesc si eu sa cumpar o palnie noua (pentru motorina , ca am auzit ca este si pentru benzina )? |
Quote:
Am fost, am discutat, la urmatorul schimb ma duc sa-i usurez de vreo citiva litri. |
Recomandati-mi va rog o vulcanizare cu oameni priceputi si care sa nu ma stoarca de bani unde sa-mi schimb 2 anvelope si sa-mi echilibrez rotile.
|
capat cug ..sau podu de piatra .. in podu de piatra am dat 58 de lei ..schimbat gume si echilibrat ..si capat cug am dat 25 schimbat fata cu tot cu echilibrat ..
|
Apropo de chestia asta, stie cineva cam cat costa o supapa pentru janta, ca vreau sa le dau jos la cele de tabla, sa vopsesc jantele si dupa aia sa pun cauciucurile. Nu ca m-ar incurca, dar iarna trecuta mi-au facut doua probleme si am mai stricat si un cauciuc...
|
Daca te referi la valva, nu e asa mult valva in sine (cam 4-5 lei parca, le-am schimbat eu pe fata anul trecut), mai mult o sa te coste sa ti-o schimbe(dat roata jos, schimbat valva, presiune, montat la loc roata etc ).
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning