Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

MihaiCsl 29-09-11 06:00

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4612184)
Cind merg semafoarele indicatoarele alea nu mai exista. Cei care forteaza sint in ilegalitate. La fel si meseriasii care se imbulzesc de pe pacurari pe galben si blocheaza intersectia. Dar 10 centimetri in plus parcursi le da confortul psihic si increderea ca vor ajunge mai devreme la destinatie.

Eu m-am referit stric la semaforul de la biblioteca Eminescu si semnul de cedeaza si obligatoriu la stanga a celor care vin de pe Independentei si vor sa se duca spre Rapa Galbena sau Tarom, pentru ca acesta a fost in principiu ideea intrebarii mele de mai sus. Cei care forteaza semaforul din Pacurari, sau nu reusesc sa treaca de semaforul de la tramvai, stiu si lasa sa treaca lumea, am patit-o si am lasat, nu toti lasa, dar nah, multi idioti.

mituc 29-09-11 09:41

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4612867)
Eu m-am referit stric la semaforul de la biblioteca Eminescu si semnul de cedeaza si obligatoriu la stanga a celor care vin de pe Independentei si vor sa se duca spre Rapa Galbena sau Tarom, pentru ca acesta a fost in principiu ideea intrebarii mele de mai sus.

Acolo e mai tricky. Cei care fac dreapta de pe pacurari si merg spre ripa sau tarom au verde intermitent la patrunderea pe acel segment de drum. Deci practic ei au un "cedeaza trecerea" fata de oricine circula pe drumul cu care se intersecteaza. Tu daca cobori de pe copou pe verde si mergi spre tarom sau ripa ai prioritate fata de ei.

Insa nu te baza pe asta si fii ingaduitor, in ziua de azi multi confunda verdele intermitent cu verdele plin si, in plus, in acel loc masinile se alineaza destul de defavorabil astfel incit cei care fac dreapta de pe pacurari spre ripa/tarom nu te vad nici in oglinzi nici daca intorc capul spre stinga.

Daca semafoarele nu merg aveti amindoi "cedeaza trecerea", cum cobori de pe copou fie e semn fie e sfirsitul drumului cu prioritate iar la ei continua sa mearga verdele intermitent. Si tre' sa le dai prioritate de dreapta.

MihaiCsl 29-09-11 16:13

Da stiu si de intermitentul de acolo blocat mereu de catre cineva care se incadreaza dupa aia ca batul sa ajunga pe Independentei.

CRyS` 03-10-11 17:43

ANGAJEZ Mecanic auto pentru un service multi marca. Nu e service de cartier,nu e service de coltz.

Cerinte: nu il angajez doar pentru operatiuni usoare ci si pentru alte probleme ce se invesc intr-un motor si o cutie de viteze.

Detalii: 0740 962 971

edwscho 06-10-11 17:44

Salut baieti.
Stiti pe cineva in iasi care realizeaza tapiterii din piele sau imitatie de piele?
si inca ceva, niste cauciucuri 205/60 r14 stiti pe unde pot gasi? Multumesc

Jockers 07-10-11 10:55

pentru tapiterie ..0746654289..sau 0744399785 ..si pt cauciucuri 0747026600 ...

red5 10-10-11 08:38

Stiti ceva despre DelcarService?
Ma intereseaza partea de vopsitorie.

florin_nms 10-10-11 10:20

Quote:

Originally Posted by red5 (Post 4635316)
Stiti ceva despre DelcarService?
Ma intereseaza partea de vopsitorie.

Lucreaza bine . Am vopsit acolo un Volvo s 40 si a iesit f bine.

red5 10-10-11 20:10

Quote:

Originally Posted by florin_nms (Post 4635565)
Lucreaza bine . Am vopsit acolo un Volvo s 40 si a iesit f bine.

Mersi mult de raspuns.

Alta intrebare: care e faza cu "benzinaria" aia de pe sararie?

JUST-DO-IT 11-10-11 11:38

Am o capota si 2 aripi gazate pe fata ,ce sanse am sa-i redau un aspect normal ,fara sa o vopsesc toata,sau ce optiuni as avea?foliatu ar fi cam ultima...:sad: mentionez ca a fost vopsita peste vopseaua originala...:cry: multumesc

mihayyy2000 11-10-11 18:14

Unde gasesc si eu jante sh in Iasi?

jemis90 11-10-11 18:30

Am vazut la vulcanizarile de pe N.Iorga fata in fata cu souflaki; mai este una fata in fata cu bazarul, inca una sub podul "nicolina" langa calea ferata. Si dezmembrari..

Probabil si in alte locuri dar nu cunosc personal.

byJoKeR 11-10-11 21:56

Quote:

Originally Posted by JUST-DO-IT (Post 4637859)
Am o capota si 2 aripi gazate pe fata ,ce sanse am sa-i redau un aspect normal ,fara sa o vopsesc toata,sau ce optiuni as avea?foliatu ar fi cam ultima...:sad: mentionez ca a fost vopsita peste vopseaua originala...:cry: multumesc

Poti incerca aici https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...araj-iasi.html sau 0742 531 600

red5 12-10-11 16:26

Quote:

Originally Posted by red5 (Post 4636822)
Alta intrebare: care e faza cu "benzinaria" aia de pe sararie?

Revin cu intrebarea. De ce stau cateodata si cate 15 masini la coada?
Ce are asa de special?

MihaiCsl 12-10-11 17:40

Quote:

Originally Posted by red5 (Post 4640851)
Revin cu intrebarea. De ce stau cateodata si cate 15 masini la coada?
Ce are asa de special?

Nimic, ii pozitionata bine, nimeni care iese din Iasi pe acolo nu se duce sa alimenteze din Pacurari, Canta etc...

18.Marius.92 22-10-11 14:37

1 Attachment(s)
Unde gasesc si eu de cumparat capacele pentru vintil , cu sigla masinii in Iasi?

vinyl 22-10-11 21:54

Un electrician ieftin,rapid si bun ?...
Nu-mi mai citeste cd-player-ul cd-urile si..cred ca trebuie curatata lupa..:D

Jockers 23-10-11 08:43

vinyl ..pe calea crisului ..sau strada crisului este un omulet ..0740623915 teo ...eu am reparat multe cd-playere ..mp3-playere..la el ...

vinyl 25-10-11 09:45

Merci mult ! Ieri am fost la el,iar dupa 30 de minute a fost gata ! Merge super ok! Multumesc mult !

Jockers 25-10-11 17:44

nu ai pt ce vynil ...care are @ amortizoare pe acasa sa mearga la Golf 3 ...si nu are nevoei de ele.. sa ma tina 2 luni macar..:) :D fac o cinste :D

popica35 25-10-11 18:29

Va salut. Poate stie cineva de unde as putea cumpara niste inele de centrare-ghidaj pentru jante din aliaj in Iasi...am inteles ca se pot face si la strung, din aluminiu, dar nu cunosc pe nimeni care m-ar putea ajuta. Cu stima.

GAby645 25-10-11 18:34

in bularga langa tamaz este o vulcanizare la baza podului , ei colaboreaza cu un strungar care face inele de centrare pentru jante. pretul parca era de 50 sau 100 ron , nu mai stiu exact. stima

the dog 26-10-11 10:47

Va salut.Stie cineva daca se potriveste bancheta si spatarul de la G IV la O1 ?

popica35 26-10-11 17:10

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4668876)
in bularga langa tamaz este o vulcanizare la baza podului , ei colaboreaza cu un strungar care face inele de centrare pentru jante. pretul parca era de 50 sau 100 ron , nu mai stiu exact. stima

multumesc...ma duc sa vad ce rezolv.

18.Marius.92 26-10-11 20:30

Fratilor stiti vreun magazin cu Suplimente nutritive zona Tg.Cucu -Independentei , mi-a zis cineva ca este un magazin in zona aia , la partierul unui bloc turn...am fost azi m-am invartit vreo 20 de minute pe acolo dar , nimic. Magazinul e de mult timp acolo , o seara placuta !

MihaiCsl 26-10-11 22:37

Quote:

Originally Posted by 18.Marius.92 (Post 4671651)
Fratilor stiti vreun magazin cu Suplimente nutritive zona Tg.Cucu -Independentei , mi-a zis cineva ca este un magazin in zona aia , la partierul unui bloc turn...am fost azi m-am invartit vreo 20 de minute pe acolo dar , nimic. Magazinul e de mult timp acolo , o seara placuta !

Stau in zona asta de 20 de ani si n-am vazut unul de acest gen, poate pe la Fidelio, dar ma indoiesc.

Jockers 26-10-11 23:31

Quote:

Originally Posted by Jockers (Post 4668754)
...care are 2 amortizoare pe acasa sa mearga la Golf 3 ...si nu are nevoie de ele.. sa ma tina 2 luni macar..:) :D fac o cinste :D

nimeni ??

gaby525d 27-10-11 00:24

salut

am si eu o masina de germania, ma oprit politia si mi-a zis ca pe langa asigurare trebuie sa m-ai am inca o foaie un tabel un fel de factura cum am platit asigurarea.stie cineva despre ce e vorba?si chiar daca este acea foaie trebuie aratata neaparat lu nenea garcea?va multumesc

mihayyy2000 27-10-11 06:39

Re: salut

Quote:

Dupa Hotel Indiana, cum te duci Spre Sararie, imediat pe dreapta este un bloc turn. Ai cautat acolo? Incearca si mai sus putin. Parca am vazut ceva pe acolo.

Quote:

Originally Posted by gaby525d (Post 4672181)
am si eu o masina de germania, ma oprit politia si mi-a zis ca pe langa asigurare trebuie sa m-ai am inca o foaie un tabel un fel de factura cum am platit asigurarea.stie cineva despre ce e vorba?si chiar daca este acea foaie trebuie aratata neaparat lu nenea garcea?va multumesc

Pai poate te-a incercat si el sa vada daca nu cumva poate sa scoata si el ceva de pe tine. Din moment ce tu ai asigurarea valabila, in original, si i-o arati, nu vad de ce ar trebui sa-i mai arati si vreo chitanta. Puteai sa ii zici sa verifice (daca ar sti si cum) daca asigurarea e buna, nu e falsificata, altfel sa te scuteasca... Puteai sa ii explici ca in Germania nu ti se da chitanta "capsata" de asigurare cum e la noi la romani. Eu din cate stiu un gabor trebuie sa-ti ceara certificatul de inmatriculare (in cazul asta Brief-ul mare, cred) si asigurarea.
O alta variata ar fi ca era curios cat ai platit tu asigurare in Germania si nu a avut curajul sa te intrebe. :))))))))

MihaiCsl 27-10-11 07:55

Quote:

N-are treaba, zii sa-ti scurga apa din bat daca-i incompetent sa o citeasca pe asta sau n-are cum sa o verifice.
Mi-a zis cineva tot de o faza de genul, persoana straina oprita pentru o infractiune minora iar pentru ca n-au inteles ce scrie pe permisul strainului, l-au lasat in pace. :)
Era sa uit, data viitoare, intreaba-l unde scrie si ce articol prevede chestia asta la masinile din afara tarii. :)

GAby645 27-10-11 08:16

Quote:

magazinul e inainte de my phone in tg cucu la blocul turn , vis-a-vi de statia de autobuz , e mai palmat asa da il gasesti

Quote:

a zis gaboru bine , a vazut el la vreo unu, pe langa cartea verde iti da tot asa un fel de chitanta care e un tipizat pe 3 exemplare, dar nu e obligatoriu sa ai aia , data viitoare ii zici ca ai platit online cu cardul !!

mituc 27-10-11 10:54

Stiti cumva cine vinde ulei si alte produse Motul pe la noi prin iasi?

GAby645 27-10-11 12:03

@mituc take a look http://www.bestautoshop.ro/

dan_g 27-10-11 15:39

Quote:

Uite-l aici http://www.olympusgrup.ro/contact.php.

18.Marius.92 27-10-11 20:21

Gata s-a gasit...era panou ca la prosti pus acolo...dar din 3 cati eram , niciunu nu la vazut :)). Multumesc mult GAby645 si Dan_g .
Si inca o intrebare la voi , unde gasesc si eu sa cumpar o palnie noua (pentru motorina , ca am auzit ca este si pentru benzina )?

mituc 27-10-11 23:05

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4672819)
@mituc take a look http://www.bestautoshop.ro/

Merci!
Am fost, am discutat, la urmatorul schimb ma duc sa-i usurez de vreo citiva litri.

oltcit_aveo 29-10-11 14:09

Recomandati-mi va rog o vulcanizare cu oameni priceputi si care sa nu ma stoarca de bani unde sa-mi schimb 2 anvelope si sa-mi echilibrez rotile.

Jockers 29-10-11 15:11

capat cug ..sau podu de piatra .. in podu de piatra am dat 58 de lei ..schimbat gume si echilibrat ..si capat cug am dat 25 schimbat fata cu tot cu echilibrat ..

MihaiCsl 29-10-11 17:37

Apropo de chestia asta, stie cineva cam cat costa o supapa pentru janta, ca vreau sa le dau jos la cele de tabla, sa vopsesc jantele si dupa aia sa pun cauciucurile. Nu ca m-ar incurca, dar iarna trecuta mi-au facut doua probleme si am mai stricat si un cauciuc...

oltcit_aveo 29-10-11 19:13

Daca te referi la valva, nu e asa mult valva in sine (cam 4-5 lei parca, le-am schimbat eu pe fata anul trecut), mai mult o sa te coste sa ti-o schimbe(dat roata jos, schimbat valva, presiune, montat la loc roata etc ).

All times are GMT +2. The time now is 15:47.

- Copyright 2026 4Tuning