Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/159332-drag-race-e34-m5-turbo-by-luca-motorsport-proiect-dezvoltat-100-romania.html)

[WP]DEADSKULL 01-11-11 22:40

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

salut baieti, nu se mai aude nimik de voi, la tulcea nu ati reusit sa ajungeti, cum mai merge "monstru"?
va urez la cat mai putine sec/liniutza!...

Stance Works 02-11-11 19:43

Re: Drag Race - E34 M5 -TURBO by Luca Motorsport / proiect dezvoltat 100 % in Romania

Care baieti, care luca motorsport ? :lol:

VentoVRY 28-10-12 23:23

nu se mai stie nimc de acest proiect??

kkk 29-10-12 14:58

ba da, o sa iasa forta cu txa si cu sebastian.
cica o sa faca echipa toti 3 dar n-o sa se mai numeasca The others, o sa fie The invisibles.

MariusTXA 01-11-12 14:23

Quote:

Originally Posted by kkk (Post 5226849)
ba da, o sa iasa forta cu txa si cu sebastian.
cica o sa faca echipa toti 3 dar n-o sa se mai numeasca The others, o sa fie The invisibles.

Pai deocamdata are un timp oficial care este destul de bun 10,4.....TXA are 10,7....timpul lui sebastian nu il stiu, timpul tau poti sa il spui? Timpii de care fac vorbire se pot demonstra cu bon si cu filmare, daca ai timp mai bun decat noi atunci noi spunem'' jos palaria".....daca nu ai timp mai bun iti spunem" baga joc de glezne"....

kkk 01-11-12 14:49

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 5230977)
Pai deocamdata are un timp oficial care este destul de bun 10,4.....TXA are 10,7....timpul lui sebastian nu il stiu, timpul tau poti sa il spui? Timpii de care fac vorbire se pot demonstra cu bon si cu filmare, daca ai timp mai bun decat noi atunci noi spunem'' jos palaria".....daca nu ai timp mai bun iti spunem" baga joc de glezne"....

eu n-am masina, sunt comentator
doar facusem o constatare cu o urma de ironie, este adevarat
stii tu, aici posteaza si cei care n-au timpi
bafta in continuare cu revenirea, sa fie forta

MariusTXA 01-11-12 18:20

Quote:

Originally Posted by kkk (Post 5231003)
eu n-am masina, sunt comentator
doar facusem o constatare cu o urma de ironie, este adevarat
stii tu, aici posteaza si cei care n-au timpi
bafta in continuare cu revenirea, sa fie forta

Pai mai bine pune mana la munca ca sa iti iei o masina pe care sa o faci mai puternica decat ale noastre, dupa parerea mea masinile astea care fac 10,4 si 10,7 sunt in carti si restul e cancan! Tu te referi la revenirea cu e30-ul cred dar in momentul de fata am si alte jucarii care pot inlocui e30-ul, anul asta am fost prezent la 90% dintre cursele de drag iar eu zic ca este destul de bine, asa ca nu inteleg de unde pana unde ironia asta de 2 lei!
Nu iti multumesc ca mi-ai urat bafta deoarece cred ca ai fost ironic!

kkk 02-11-12 08:26

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 5231240)
Pai mai bine pune mana la munca ca sa iti iei o masina pe care sa o faci mai puternica decat ale noastre, dupa parerea mea masinile astea care fac 10,4 si 10,7 sunt in carti si restul e cancan! Tu te referi la revenirea cu e30-ul cred dar in momentul de fata am si alte jucarii care pot inlocui e30-ul, anul asta am fost prezent la 90% dintre cursele de drag iar eu zic ca este destul de bine, asa ca nu inteleg de unde pana unde ironia asta de 2 lei!

chiar n-am stiut ca ai fost prezent la drag anul asta, atunci scuze si felicitari daca 10.7 este de anul asta
nu te-am vazut pe filmari, nici n-am urmarit chiar cu atentie, credeam ca n-ai mai iesit nicaieri
scuze inca odata, pe bune

BMW M5 02-11-12 10:04

Quote:

Originally Posted by kkk (Post 5231826)
chiar n-am stiut ca ai fost prezent la drag anul asta, atunci scuze si felicitari daca 10.7 este de anul asta
nu te-am vazut pe filmari, nici n-am urmarit chiar cu atentie, credeam ca n-ai mai iesit nicaieri
scuze inca odata, pe bune

https://www.youtube.com/watch?v=FMdPdemjv7Y

negoitacata 08-01-14 21:56

Quote:

Originally Posted by MariusTXA (Post 5231240)

La multi ani! Ce se mai aude de masina?

Geox` 20-05-14 01:30

Masina e pe locu 16 in top 50 chiar si dupa 3 ani de zile cu un timp de 10.49 1/4mile , si pe locu 5 in top 5 RWD :shock:.

All times are GMT +2. The time now is 23:21.

- Copyright 2026 4Tuning