Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Raposatul Port Tomis, fostul Aqua Magic, actuala parcare din Parcul Tabacariei ! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/989-raposatul-port-tomis-fostul-aqua-magic-actuala-parcare-parcul-tabacariei.html)

Ciorapel 16-03-05 18:42

Mah nu stiu ce vechime ...

Mah nu stiu ce vechime au ... eu nu le-am vazut pe 4tuning si am zis sa le pun ... imi picse netu` ca puneam un film mijto ... Daca e vechi si ala .. asta e.. eu imi dau silinta ;)

Immortal 19-03-05 04:41

Hahaha, eu tot nu m'am prins (am afirmat mai devreme prin alte topice ca's mai greu de cap), de ce 'suckz' portu' tomis?
Well, bine, in afara de faptu' ca's super-ca'lumea drumurile, exact ca'n .RO? :roll:

needBrain 19-03-05 23:06

pai s-a fumat portu'......a fost el candva dar acuma'.........

-=X-Team=-82-MDN 20-03-05 02:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

sa stii ca asa e ... sa cam fumat portu` ...
utie ... in seara asta ... am fost si eu prin port .. si cum am ajuns acolo .. bineinteles ... vestitu` HVB ... era prezent .. cred ca si`a petrecut sarbatorile de iarna pe acolo ;) :) :) ... si .. hai ... ca tot se facea pe acolo cu niste masini .. hai sa ma fac si eu cu el ... si .. ca de obicei.. tot in oglinda il vedeam .. :) :) :) dar in rest ... nimic deosebit ... :)

Psycho 20-03-05 20:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"-=X-Team=-82-MDN\"
Quote:

utie ... in seara asta ... am fost si eu prin port .. si cum am ajuns acolo .. bineinteles ... vestitu` HVB ... era prezent .. cred ca si`a petrecut sarbatorile de iarna pe acolo ;) :) :) ... si .. hai ... ca tot se facea pe acolo cu niste masini .. hai sa ma fac si eu cu el ... si .. ca de obicei.. tot in oglinda il vedeam .. :) :) :) dar in rest ... nimic deosebit ... :)

i`am rupt io cauciucurile sambata seara dupa ce am plecat d la KFC :) .. hehehe vre`o juam d ora .. deja ma durea mana nu mai puteam :)

CT-87-ADY 20-03-05 22:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
Quote:

Quote:

i`am rupt io cauciucurile sambata seara dupa ce am plecat d la KFC :) .. hehehe vre`o juam d ora .. deja ma durea mana nu mai puteam :)

hmm.. de ce te durea mana frate?? Le`ai rupt cu mana?? :lol:

D_M_X 21-03-05 00:21

astept rezultatul daca va-ti dat MDN cu Cristi(kadet gsi)

CT-87-ADY 21-03-05 09:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"D_M_X\"

:? hmmm :shock: Catzi Calutzi are GSI`u? :?

CT-03-ART 21-03-05 10:35

eu cred ca are 120 din care vreo 5 mortzi...nu shtiu exact...

CT-87-ADY 21-03-05 11:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-03-ART\"
eu cred ca are 120 din care vreo 5 mortzi...nu shtiu exact...

aha... si ce face se da cu spatele sau cum?? :roll:

needBrain 21-03-05 20:34

buey psycho,tu nu esti intreg tata,sa mor io :lol: stii tu de ce :lol:

Evo007 21-03-05 21:15

Re:

Quote:

buey psycho,tu nu esti intreg tata,sa mor io :lol: stii tu de ce :lol:

Tu acuma ai aflat
Yo stiam de mult

Psycho 21-03-05 21:41

Re:

sambata seara .. eram la tomis si ii zic lu tov. mah ma manank talpile la care ea .. o nuuu :censored:

si da`i in port si rupe`i cauciucurile ... PIA intreaba`l p omu cu care ne`am dat in mamaia .. ala cu cielo ce show am facut :))

-=X-Team=-82-MDN 22-03-05 01:05

Re:

Quote:

era si normal sa ma faca la o distanta mai mare de 200m .... in port , pe distanta aia ... poate sa zica si el ... am fost cam in fatza...el are 1.6 de 115 cp ... iar eu ... 1.4 de 75 cp. ... e o mica mare diferenta ... nu crezi ... ???? chiar m`a sunat in week`end si am stabilit o intalnire pe undeva.. sa ne dam ... la o distanta de peste 400 m ... si a fost destul de clar ... a avut in fata ... cand am inceput sa franam ... cam 2-3 masini ... ma si asteptam de la asta. asta e ... doar nu mor eu din asa ceva ... :) ca ma facut unu si altu ... :) cand o sa ma fac mai mare ... si o sa imi iau o masina cu un motor de avion .. sigur nu o sa ma mai faca nimeni ... la 400m ... inaltime .. :) :) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Psycho 22-03-05 07:51

Re:

Quote:

Quote:

era si normal sa ma faca la o distanta mai mare de 200m .... in port , pe distanta aia ... poate sa zica si el ... am fost cam in fatza...el are 1.6 de 115 cp ... iar eu ... 1.4 de 75 cp. ... e o mica mare diferenta ... nu crezi ... ???? chiar m`a sunat in week`end si am stabilit o intalnire pe undeva.. sa ne dam ... la o distanta de peste 400 m ... si a fost destul de clar ... a avut in fata ... cand am inceput sa franam ... cam 2-3 masini ... ma si asteptam de la asta. asta e ... doar nu mor eu din asa ceva ... :) ca ma facut unu si altu ... :) cand o sa ma fac mai mare ... si o sa imi iau o masina cu un motor de avion .. sigur nu o sa ma mai faca nimeni ... la 400m ... inaltime .. :) :) ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ce mah iti iei RX8 ???

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning