![]() |
Re: Cine vrea cu primul GTR din Romania cat mai este stock?!
Quote:
cam : ""MY CAR: 2009 USDM Nissan GT-R R35, Premium Edition, Ivory Pearl/Grey STAGE I: HKS GT570 Racing package, Legamax exhaust, SKN Tuning Stage 1 - ECU + EVC, Pfitzner Performance Gearboxes 1st gear set"" https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=248 |
Quote:
|
Quote:
|
la teorie toti sunt buni, practica ne omoara :D
masina de 10 secude s-ar putea sa fie dar eu tot nu cred ca bate cealalta masina de sub 10 secunde din bucuresti care din intamplare tot alba este :D |
Quote:
daca te referi la masina la care ma gandesc si eu ai dreptate - nu o bat - INCA - cand o sa ajung STAGE II deja lucrurile vor sta putin altfel iar la STAGE III - ce sa zic - te las pe tine Porsche lover sa iti distrugi propriul guru cu mana ta - asta sigur daca un Porsche driver este capabil sa conduca un GTR nu ca pe ring cu angajati Porsche!:lol: PS Sincer imi doresc mult sa bat asa ceva https://www.youtube.com/watch?v=y-PKHg7KgDw sau similar! Si nu cred ca sunt foarte departe! |
Quote:
vad ca urmaresti filmuletele cu porsche-uri pe youtube :D gtr-ul are marele atu al cutiei de viteze care este foarte rapida daca rivalul a gresit putin este normal sa te duci in fata ! eu iti urez multa bafta in proiectul tau ! :) |
Ajungi la Constanta pe 3-mai ?:D
|
Quote:
|
Atuncea te asteptam la nocturna de la cluj. Anul trecut au fost multe masini cu care ai fi putut sa te bati, si nici anul acesta nu cred ca va fi mai prejos ;)
Bafta cu masina, si te asteptam la la cluj, ca nu ar strica sa vedem si noi un GTR |
Quote:
|
Quote:
Bine ca stiu pe cine sa intreb....desi sigur imi trec deja alte chesti prin cap:)) Spor la treaba oricum. |
Quote:
|
Quote:
La max. sigur nu voi merge, pt asta am Supra. GTR-ul vrau sa fie mai mult o masina de tavaleala cu garantie. Nu nici o afacere sa ai numai masini preparate, mai trebuiesc si normale printre ele.... Binenteles o toba sau un soft va avea....mai mult nu cred. |
Pe 17 mai te asteptam la Tulcea pe aeroport.......o sa fie cronometrare si arbitrii.
|
Quote:
Ar face spectacol. |
| All times are GMT +2. The time now is 08:55. |
- Copyright 2026 4Tuning