![]() |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
Quote:
|
stratus... lasa national tv si uita-te la topgear si fifth gear si apoi mai vorbim noi de kia
|
Quote:
iar printre altele afla ca exista o stransa legatura intre dealer si vanzarea respectivului model. la modele sensibil egale ca dotari si preturi (cazul de fata)aproape totul depinde de abilitatile unui dealer de a vinde modelul respectiv nu pt ca suntem romani ci pentru ca daca ai 14000E pt o masina conteaza 1000E si asta e universal valabil egal ca esti ROMAN ,englez ,american,japonez. si mai am o intrebare pt tine simpla extrapoland putin: cazul ideal:D DACIA VS MERCEDES aceiasi garantie ,aceleasi dotari ,aceleasi performante, aceiasi prestanta in public dar mercedes ul costa 150.000E pe cand dacia costa 100.000E ce ti ai cumpara? problema nu apare cand iti iei o masina ieftina problema majora e cand incerci sa epatezi punandu te in valoare cu o masina f scumpa. ex concret pe care il cunosc si mai sunt destule BENTLEY cu 4 usi si condus de proprietar:D daca tot vroia sa impresioneze pe cineva trebuia sa cumpere coupe ul si sa il conduca personal asta fiind dif intre un om cu bani si un om cu bani+stil sper ca ai inteles ce am vrut sa zic. si apropo tu ce nationalitate ai? Quote:
|
domnule draga.. doar 1% din romani fac prostia de a cumpara masina noua! nu-mi spune tu mie ca acuma orice roman care are 14K in mana se duce si isi ia kia sau orice-alta masina nou! .. 99% din romani daca au 14k in buzunar se duc dracu in germania si isi iau o ragalie de passat sau vreo ragalie de bmw sau oricealtceva care sa se potriveasca cu manelele lui si fite! .. pana acum nu am vazut intr-o GTC sau intr-o pro'ceed manele la maxim!..problema e ca sunt putine pe strazi! Incearca sa intelegi mentalitatea romanului iar apoi mai vorbim!
PS: sunt roman dar nu roman ieftin.. ci roman inteligent care cumpara o masina ce indeplineste mai multe standarde! nu sar la orice masina ieftina.. sar la o masina care merita! ( iar cu postul asta imi aduci aminte de prietena mea care imi zicea sa imi iau adidasi.. si eu imi aleg unii la 400 ron si ea zice..nu i-ai pe'astia la 200.. la care ii zic eu..nu ca aia la 200 sunt scumpi! pt ca aia la 200 NU MERITA sa dai 200 pe ei.. cei la 400 merita si asa si pe dincolo ) cred ca ai inversat cifrele.. poate 243 de mii SH si 168 noi.. si oricum 90 % din masinile noi reprezinta peugeot 107 si logan..si alte bazaconii din astea IEFTINE :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Total 74 476 VANZARI AUTOTURISME IMPORT Total 168 999 pe primele 9 luni ale anului 2008 iar pe 2007 VANZARI AUTOTURISME AUTOHTONE Total 110902 VANZARI AUTOTURISME IMPORT Total 204719 iar daca doresti pot sa ti le dau detaliat pe marca si model dar nu face obiectul topicului ! vroiam doar sa iti demonstrez ca pe cand tu vb in necunostinta de cauza eu vb concret. |
Quote:
La c4 coupe sunt cam aceleasi preturi,acuma nu sunt la munca sa-ti dau o oferta exacta,si nu vreau sa zic ceva gresit. P.S. nu lucrez la departamentul vanzari,ma ocup de buy-back.:D |
Quote:
|
Quote:
Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
Adica: 250.000 pe an 20.833,33 km pe luna 694,44 km pe zi Pur si simplu omul se trezea si mergea ca nebunul, nu tu familie, nu tu copii nu nimica, el si masina.... si nu numai aia, mai nou cand se vinde o masina cu motorizare asemanatoare se spune, are 240 de mii de km dar se stie ca motoarele astea tin un milion de km bineinteles langa fraza asta nelipsitul semn ;) = sufar in cele mai multe cazuri... Maine poimaine o sa aud/vad vand Citroen c4 1.6 motorizare bmw ;):rolleyes2 (sufar numai pot am bmw cu caroserie de citroen) se stie ca motorizarea asta e euro 4 si tine 2 milioane de km....si tot asa....noi sa fim sanatosi.... Spiritul de turma e in floare in Romania.... |
ontopic: as alege opel astra gtc deoarece.. chiar daca e mai scumpa.. ofera cel mai bun raport calitate/pret !
PS: pentru fanaticii "7 ani garantie" stati linistiti ca cei 7 ani garantie la kia acopera busonul de la alimentare crapat sau manerul de la usa rupt! :) nicidecum suspensii/motor/caroserie/transmisie! asa ca va puteti baga undeva cei 7 ani de garantie :D |
Discutia a devenit interesanta dar vad ca dolb tot in necunostinta de cauza este.
Dolb...ai caz concret in care o cunostinta/prieten/amic/dusman/vecin de scara sau mai stiu eu ce...i-a cazut ceva la partea de motor sau caroserie la masina lui de 2 bani kia(care apropo e o caruta cu roti) si cei de la kia nu au schimbat?nu de alta dar am auzit cazuri in care s-a schimbat pe garantie fara sa se guite...dar poate cunosti tu cazuri. Apropo..ai idee cum se taie garantiile la vw?ca eu am auzit legende mirifice prin ograda porsche si nu numai... |
Quote:
La Kia are tot 150 mii de km, la Fiat 45 mii km, la Renault 60 mii de km etc. |
Quote:
Fa un turneu prin Italia, eu in 2000 de km parcursi acolo m-am speriat ce saracii de masini au, un singur Q7, un singur S si nu AMG sau ..., un singur Porsche Cayenne, nici un SL, nici un A8, nici un M3, nici un RS4, nici un OPC, 2-3 GTI-uri, doar cateva Ferrari-uri (nu cate vezi in Bucuresti) si asta in Modena si Roma. Quote:
Quote:
Exemple sunt nenumarate de garantie interpretata de romani, gen Porsche Romania care la o turbina cazuta dau vina pe combustibil (din care oricum nu au luat vre-o mostra) si care nu are nici un fel de legatura cu turbina si nu avea decat 23 de mii de km masina, la BMW caseta de directie a cazut de la pneuri prea umflate, la KIA parbrizul s-a crapat e la detectorul de antiradar prins de parbriz cu ventuze, etc. Traim in Romania si asta ..........! |
Quote:
uite frate citeste sa vezi de cine sunt facute motoarele,vad ca numa vorbesti fara argumente,deja exista citroen cu motor de bmw nu e din viitor! http://www.************/teste-auto-te...nta-3247592/p2 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning