![]() |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
nu da mereu ma incaier cu aia cand vin dinspre BCR si ma duc pe strada aia care duce spre spitalu vechi ca la un moment dat, la finante se face brusc o banda si ii dau cox ca sa pot intra primu. Aseara ii dadeam amandoi :))
|
:lol: :)) Mijto asa....Dar ai grija sa nu treci in forta peste denivelarile alea din intersectie k.......se sparge spoileru';)
|
e fascinant ca un maxi taxi plin e de multe ori mai greu decat astra lui trafy....deci...trafy e ca un megabit:-?
si spoilerul lui trafy...am vazut ca are peste tot lipituri:shock: |
Io zic sa te duci la Ranca sa te dai pe zapada (am fost io vineri noaptea si a fost beton) ca pe la noi cine stie cand o sa dea zapada...
Frumoasa masina arata bine live. |
3 Attachment(s)
spoileru nu mai are lipituri.masina arata cam asa momentan:
- 1 spira jumate din arcuri si telescoape intarite :) Imi cer scuze BJP pt offtopic:)) |
Asa tata.....asa vezi.....la bara ce'i faci ? ;)
|
am dus`o la unu care ii pune ramforsari de tabla unde e slaba si de unde ar putea sa crape dupa care o imbraca iara in fibra, o vopseste si ii schimba plasa aia ca era vai de ea
|
Contact me cine merge la munte (Poiana, Bran, Busteni, Azuga, Sinaia....peste tot mai pe'nteles)......suntem pana acum 5 masini:
Eu, _aditzu_ (Megane Coupe), Donn (Cielo), Megane-2007, Astra G-2001, SaproDVL (Bmw 318 ) posibil un 325.....Va astept ;) |
6 Attachment(s)
Revin dupa o indelungata lipsa :rolleyes2 cu o pisicuta unui prieten
|
App CUMPAR BARA M-TEHNIC PT PISICA - SECOND(sa nu fie lipita sau sparta) SAU NOUA - ASTEPT OFERTE ;)
|
ce seamana bmw ala cu masina mea:)))
|
frumoasa pisica prietenului tau........
e stelist baiatul sau asta e doar culoarea care i-a placut lui |
daca te uiti sunt culorile de la M
|
misto masina...:)
imi place....da sunt curios...are piese M/// la interior la ext nu vad nimic de M/// |
Asa a luat masina......interior/exterior......nimic de M....:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning