![]() |
Re: Evenimente de Tuning
Si atunci unde se anunta primul eveniment de anul viitor si cand????...ma refer prin apropiere
|
poate in martie la Suceava ... inca ma gandesc daca ma mai implic sau nu
|
Urmatoru la Piatra Neamt va fi dupa 4 Tuning days (desciderea de sezon) de la Bucuresti cel mai probabil, sa vedem cum ne miscam si daca avem cu cine;)!
|
Pia ar fi tare daca s-ar putea organiza ceva la Piatra si sa participe si 4tuningul!!!!!
|
Noi incercam , speram sa ne iasa, ca tot incercam de ceva vreme!
|
Pai eu zic sa trimitem si noi niste poze mai reusite de pe la intalniri si cu ce masini mai tari pe care le avem in oras....si poate niste filmulete du drifturi facute la noi in poligon sau la stadion...
P.S...daca e ceva de ajutor, eu si colegii mei suntem dispusi ''sa dam o mana'' |
Nu de asta e nevoie, e nevoie de implicare ,de oameni uniti ori la noi ...stim cu totii cum e ...sponsori buni- o alta problema importanta...sunt multe la mijloc
|
sper sa aveti sponsori buni tare ... facturile sunt ridicate ...si la urma se ajunge sa nu te aprecieze lumea ba chiar sa te critice ..
|
:lol:Si mai ales in perioada asta de criza...e cam greu de cautat sponsori...si cica la anu o sa fie si mai greu ca anul asta!!!!...
|
in vara o sa fie eveniment 4Tuning la P.Neamt
maxim in martie stabilim ce si cum |
Ei, daca o mai vad si pe asta i-mi mai cumpar o masina sa o tunez...:D
|
Quote:
|
:lol:Sa se tina evenimentul ca de masini nu o sa fie problema!!!...o sa se adune majoritatea care sunt interesati...
|
Quote:
|
Si ma rog daca o sa fie evenimentul asta, unde mai exact in oras o sa se organizeze...Tot la stadion?..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:48. |
- Copyright 2026 4Tuning