![]() |
Re: Asigurare/Nr.de inmatriculare germane-Sfaturi
Hej,
Am si eu cateva nelamuriri si anume.. sunt rezident german si am o masina proprietate personala cu toate actele in regula, inclusiv verificare si asigurare in germania. In curand planuiesc sa import masina in romania, insa ma astept, din ce am mai citit si prin alte parti, sa dureze mult inmatricularea din cauza ca e N1 -- asta cu toate ca e ok in germania... aveti vreo parere despre asta? Mai mult, credeti ca bazat pe actele descrise mai sus, as putea conduce in RO si mai apoi scoate numere provizorii in vederea inmatricularii (fara sa fie nevoie sa trec pe la rar inainte bineinteles, unde ma astept ca as intampina problema omologarii)? Pe langa asta, credeti ca as putea primii si dovada pentru radierea din germania, odata cu primul set de numere provizorii sau pentru respectiva dovada ar trebuii sa astept pana la finalizarea cazului de inmatriculare -- incununat prin noul titlu de proprietate al masinii? Ultima parte ma intereseaza in mod special, intrucat intentionez sa radiez masina din germania(prin intermediul respective dovezi emisa de biroul din romania) inaintea unei date calendaristice specifica. Sau... de dragul evitarii birocratiei, as fi better off sa merg aici direct si sa radiez masina, dupa care sami iau numere provizorii germane si bazat pe asta sa vin in ro si sa incep joaca --- in acelasi timp fiind sigur ca am reusit sa radiez masina in timp util. Servus :D |
radiezi masina din germania sa nu mai ai bataie de cap dupa care scoti numere zoll
ajuns in romania faci programare la RAR poto scoate numere rosii fara a trce pe la rar dar daca mai ai nre valabile de germania nu are rost - e o cheltuiala in plus daca masina e ok din punct de vedere tehnic si estetic va trece rarul dupa ce ai cartea de identitate romaneasca platesti taxa faci asigurare si o inscrii pe tine. odata ce ai cartea de romania cam in 1-2 zile tre sa ai nr pe masina |
Am si eu o intrebare:
Am gasit o masina (bineinteles import Germania:-)) si vreau sa ocumpar.masina are numere zoll insa am vb cu samsaru' si asta s-a dus la rar si a scos CIV. nu a luat insa numere rosii pentru ca mai are numerele zoll valabile pana la sfarsitul lunii noiembrie.Intrebarea mea este daca mai pot lua plasa cum ca masina a fost furata etc. ??? Multumesc anticipat de raspunsuri |
odata ce a trecut prin rar e ok, masina a fost verificata !!!
|
Quote:
|
Quote:
Masina este un VW Passat din 10.2007 cu motor de 2.0 140 cp care se vinde la 7.600 euro(negociat de mine la 7.200),neinmatriculata si cu RAR facut |
Quote:
|
Salut,
Am o intrebare la care am tot cautat raspunsul pe Google si nu l-am gasit ( cel putin nu intr-o forma concreta). Intrebarea este: Care poate sa fie valabilitatea maxima a numerelor de tranzint eliberate de cei de la inmatriculari din Germania? in mod normal sunt de 30 de zile, dar exista si de 60 sau 90? si daca da care este costul lor in comparatie cu cele de 30 de zile? Multumesc ! |
cred ca tranzit sunt 3-5 zile .. iar provizorii 30
..xx zile |
am si eu o intrebare am cumparat o masina in anglia am toate actele pe numele meu dar ma intereseaza daca pot sa imi iau numere de tol pt aceasta masina sa pot merge cu ea in tara sa o inscriu fiindca aici te rup cu asigurarea si taxele
|
am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta! Mi-am scos numere zoll din germania valabile pana in 05.12.2014 dupa ce imi expira aceste numere mai pot scoate un rand de numere zoll de aici din Germania! astept un raspuns
|
Salut!
Noi oferim servicii complete pentru inmatriculari auto in Bucuresti si Ilfov Ce inseamna inmatriculari la domiciliu? Pui comanda pe site ul nostru www.inmatricularipipera.ro ne faci o imputernicire la notar pentru persoane fizice sau o delegatie pentru persoane juridice si gata. Restul facem noi dupa care tit aducem acasa sau la sediu sau unde vrei tu documentele! www.inmatricularipipera.ro acte auto traduceri legalizate acte auto asigurari intocmire dosar inmatriculare programare RAR Administratie financiara ANAF numere rosii orice tine de inmatriculari auto |
| All times are GMT +2. The time now is 02:17. |
- Copyright 2026 4Tuning