![]() |
Re:
Quote:
2.abreiaj varza, cutie varza....sa punem atunci cutiile alea vechi de pe 1300, nu ? 3.daca ti se face rau e bine sa ai o lamaie la tine mereu...iti ia greata |
Re:
Quote:
Nu o forjez...nu prea sar de 3500 ture. Am calculat si de la plin la plin si computerul de bord imi arata la fel...de ce iti e greu sa crezi ? Cat crezi tu ca ar consuma? |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ala e consumul instant ! e NORMAL !
poate sa scoasa 14% cu loganul , schimband doarla 5000 -6000 si mergand constant la 4000. este plauzibil , desi putin probabil . |
Re:
Quote:
Eu schimb la 2800 si imi arata instant 12%...mai schimb si in jur de 3000 si imi arata 14%....dar tot nu pricep care e ideea, asa cred ca e la orice masina. Ce rost are sa calc masina sa-mi arate 30% ? O calc cat trebuie ca sa schimb viteza. Eu bag benzina in jur de 500.000 pe saptamana (numai top premium 99) si merg 6 zile 20km/zi, deci 120km pe saptamana. |
el vroia sa zica altceva : si anume ca habar n-are ce e ala consum instant si cu ce se mananca, si ca se speriase ca ii mananca 30% :lol:
|
Re:
Quote:
faptul ca nu ti-l arata computer-ul de bord e o parte a strategie de marketing, folosita de orice firma. la mine la bmw acul de pe bord imi indica instantul in situatia asta un consum max de 12-15 %, iar in meniul computerului im arata 30-40 :lol: . oricum nu valorile aste sunt relevante, ci media, evident, asta e doar pentru feeling-ul tau interior, sa nu-ti pice plombele cand vezi cifrele alea :lol: |
Re:
Quote:
:oops: |
Re:
Quote:
|
vad ca se cam incing spiritele :lol:
deci cat consuma LOGANURILE voastre, matematic vorbind.... ? :P sincer a mea consuma in oras maxim 8 jumate ! acum degeaba sariti cu gura pe mine ca atat consuma ! si vreau sa-l vad pe ala care duce masina-n blana (5500-6000) 100km sau voi consumu ala avion in faceti: \"ieri 3km azi 7 maine 12 .... = 100km in care consuma 15\" :D ii bun ! :roll: |
Re:
Quote:
|
ma rog ... n-am vazut eu ca e consum mediu .... MY BAD ...
in fine ... dar am o curiozitate ... dak asta de 1.4 si cati cai o avea el consuma 10% in oras ... la mers normal, fara forja ... cat o consuma loganu de 1.6 si 90 de cai parca in forja ... :)) |
A aparut pe site la ADAC o dezmintire....nu se rastoarna...au recunoscut chiar ei
|
degeaba ne dai linku :lol:
e in germana :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning