![]() |
Re: My Seicento NT O5 YRJ
7 Attachment(s)
Astazi a fost un pas mare pentru Seicento meu, un pas mic pentru omenire!!! De astazi ARE TUROMETRU!!! Am reusit in final sa il montez!!! Dupa multe batai de cap este pe masina!!! (mai am de facut un reglaj fin si e de nota 11). Stiu ca in poze arata cam ciudat (din cauza rezolutiei proaste, sry...altcva nu am)...In realitate arata foarte bine :)) (e asa mare turometru de si ala din spatele masinii imi poate citi turatia =))))))) )
Pozele si filmuletele...in filmuletul 5 se vede cel mai fainut bordul (oricum urmeaza plasma custom si la bord si atunci o sa fie jalea de pe lume) |
Quote:
|
Ms fain omu!! 3 Filmulete...
https://www.youtube.com/watch?v=0q2HmXfkL-s ---Cu turometru si bordul https://www.youtube.com/watch?v=1OQYRIN23-A ---Un bass grav :) https://www.youtube.com/watch?v=jHKDNyzoyRI -----Acelasi bass grav :) |
am vazut filmele .....scoate bn ... dar cate boxe ai ...si de cat is ?
|
Headunit: Pioneer Deh 30 MP
Front: 2x MTX XT402- 10cm Rear: 2x LG LAS 6930 Subwoofer: Toxic 600W RMS (2x300W) AMP: JBL- 4x150W RMS |
doua blonde se leganau,
pe o masa la terasa la lalala:lol::lol::lol: |
pytyk' nu team uitat!!! Scap de beleaua cu bacu si te onorez!!! Ms fain inca odata!!! O intrebare mai am la tine...ca avem acelasi motor...zimi niste turatii orientative ca sa imi calibrez turometrul calumea
1) RELATIN LA RECE:-? 2) RELANTI LA CALD:-? 3) 60km/h a IIIa------? 4) 80km/h a IV-------? 5) 120km/h a Va-------? Nu stiu exact daca lam calibrat calumea :-?? la rece am 1000 ture, la cald am undeva la 900 la relanti...a IVa la 80 la ora am 2500-2700 ture... :-?? mai am cevaa timp pana la ITP (acolo vad exact ce deficit am la turatii si am sa il reglez calumea.) Ideea e ca sunt pe drumul cel bun!!! |
pai studiez problema si te anunt. Al meu e SPI si s-ar putea sa fie un pic diferit
|
1 Attachment(s)
Viitoarea plansa de bord. O sa fie plasma style---CUSTOM!!!
Design: Eu Productie: Plasma master guy :) |
hmm, foarte tare. as vrea sa imi fac si eu asa ceva doar ca la un Punto. :) sunt curios cum iese :).
f tare masinutza. bafta in continuare la modificat. |
1 Attachment(s)
Quote:
Ceva de genu` sau poate fara capota aia neagra insa putin rosu p semnalizari ar fi misto. |
ce artistic :))
imi plac ceasurile... cat te costa? |
mie m-i se apre f bine asa cum e
|
@Strikeru: Man...cand o sa fie plasma aprinsa o sa arate aiurea tare asa cum ai colorat tu capota si alea alea...;) O sa iasa restul masinii albastru gen plasma si capota si alea negre si nu imi place...;)
@Io4rap: Ma costa 200 lei + transport + rabdare :D |
e interesanta ideea... ma bate si pe mine gandu, da nu prea am idee cum sa`l fac :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning