Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Prisma - 21.02.2004 (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/474-prisma-21-02-2004-a.html)

PH_77_ERI 22-02-04 23:39

oricum asa cu \"impresii\" sau fara nu am vrut sa suparam pe nimeni , nic eu nici CJC-UL, dar nu asa se face frate (aviz celor care ne-au jignit), in loc sa ne intalnim sa ne simtim bine,noi ne injuram pe net, dupa ce ca si asa sunt evenimente de-astea rare!

Anonymous 23-02-04 01:11

dar R5-ul ala rosu cu scaune de curse cum a mers?

aicad 23-02-04 02:16

mai baieti cjc si ph 77 eri sa stiti ca nu numai voi ati fost catalogati impresari si nu numai voi ati avut masini frumoase. Si aveti dreptate la faza cu spoilerul :)

Si sincer acum imi pare rau ca s-a ajjuns la asemenea jigniri la urma urmei voi ati batut destul drum pana aici sa asistati la prima etapa. eu sper sa veniti si la viteza sa ne aratati ce pot masinile voastre. :) de aratat arata bine dar sa vedem si ce secrete ascund, ca ar fi pacat sa nu ascunda ceva. :)

Bafta. Si imi cer scuze daca v-am jignit dar eu m-am referit la mai multe persoane cu masini tari si nu neaparat la voi. BAFTA DIN NOU.

b99sha 23-02-04 02:56

1 Attachment(s)
Respect pentru toti cei din afara Bucurestiului care au venit la prima etapa/2oo4 :!:
77ERI, nu-s de acord cu tine -> nu cred k ai spoiler-ul atat de jos incat sa te \"incomodeze\" ***-ul ala de bara. Crede-ma k stiu ce naspa e - am suspensii sport si am si un spoiler destul de jos...poate chiar mai jos :P Uite - pun si-o poza :wink: Si la bara aia am pierdut -zic eu- ~o,5 secunde k am franat (si m-am angajat pe traiectorie) mai altfel decat daca nu ar fi existat...Cine stie...poate data viitoare ne intalnim \"pe traseu\" :wink:

pimp_lex 23-02-04 04:12

pt baietzii din PH......voi pareti foarte de treaba si ma bucur ca ati venit singuri sa discutati dar Amadeus_And a scris la inceput si a sunat ca si cum era si in numele vostru si presupun ca ati vazut ce-a scris......destuld e jignitor parerea mea (dar s-a scuzat de curad).....

Oricum, intradevar e nasol sa vii sa-ti strici una alta, dar astea sunt cursele........daca nu e ceva exterior, mai crapa ambreiajul, mai eu stiu ce altceva la motor........e \"riscul meseriei\".......sper sa participati si voi la celelalte etape ca e pacat sa nu exploatati capacitaile masinilor voastre la maxim.......asta daca sunteti pasionati ai curselor, normal.....

pimp_lex 23-02-04 04:14

Quote:

Originally Posted by \"b99sha\"
Respect pentru toti cei din afara Bucurestiului care au venit la prima etapa/2oo4 :!:
77ERI, nu-s de acord cu tine -> nu cred k ai spoiler-ul atat de jos incat sa te \"incomodeze\" ***-ul ala de bara. Crede-ma k stiu ce naspa e - am suspensii sport si am si un spoiler destul de jos...poate chiar mai jos :P Uite - pun si-o poza :wink: Si la bara aia am pierdut -zic eu- ~o,5 secunde k am franat (si m-am angajat pe traiectorie) mai altfel decat daca nu ar fi existat...Cine stie...poate data viitoare ne intalnim \"pe traseu\" :wink:

SHa, tocmail acuma am sesizat si eu ce joasa e masina ta.......cum merge prin bucuresti, ai rupt vreo bara ceva sau nu inca? ce fel de arcuri ai ?

b99sha 23-02-04 07:12

Hehe, se vede in poza dak te uiti mai atent k in stanga masinii, bara fatza atarna - de la gheatza de iarna asta - era sa cada cu totul :D . Amortizoarele sunt cele originale de pe gti - adik tari :wink: . Prin Bucuresti merg...constant - 2km/h prin gropi si 8okm/h pe drum bun :wink: .
Acum pe bune - mi-au iesit o gramada de fire albe si nu e drum in care sa nu injur de \"decedati\" dar...cu timpul te obisnuiesti. Acum ma mir cand merg pe o sosea si nu e nici un canal/groapa/capcana/sant/ETC. Parca e prea monoton :lol: .
Si-acum si mai pe bune - e naspa dar...totul se repara...cu bani.

jaffar 23-02-04 08:22

jaffar 23-02-04 08:44

asha, eu am filmat (de fapt altcineva, cu camera mea) dar tre sa mai aveti putintica rabdare sa ma organizez.

am dupa cum urmeaza: grupa 2, prima parcurgere, si din a doua mai putin 3 masini. se vad destul de bine si timpii, si greselile (multe).

clasamentul oficial a aparut ?

jaffar 23-02-04 09:28

filme

jaffar 23-02-04 09:33

Re: filme

zetemte 23-02-04 15:33

Si ce sa intimpla cu timpii ?! Vor fii pe pagina, cam urmatora data ?!

ZoliaT 23-02-04 16:01

Timpii pe cele doua manse, penalizarile, poze, filme, totul va fi prezent pe site

Marea noastra rugaminte e sa aveti inca un pic de rabdare. Timpii vor fi afisati pe nr de concurs, nu am reusit sa facem rost de corespondenta intre numerele de concurs si masinile participante. Pe aceasta cale rog concurentii care sunt prezenti pe forum si vor sa le apara numele,numarul masinii sa scrie cate un post in care sa spuna ceva de genul :
nr concurs - nume - masina - localitate

Cred ca ar fi frumos de alcatuit un clasament cat mai accesibil tuturor.

Multumiri pe aceasta cale din partea echipei 4tuning tuturor participantilor si spectatorilor.

TNos 23-02-04 16:05

B-12-ZMD,este Dacie 1410 din 94,a avut nr concurs 045,condusa de Zava Mihai(ZMD-ul de pe forum)!!!

ZoliaT 23-02-04 16:10

Am deschis un topic separat pentru datele concurentilor. Va rog scrieti acolo.

All times are GMT +2. The time now is 07:29.

- Copyright 2026 4Tuning