Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Organizare TuningDay in SM (https://forum.4tuning.ro/195-satu/47049-organizare-tuningday-sm.html)

szambi77 18-09-07 01:43

Re: Organizare TuningDay in SM

n-are importanta ...

raul_rebelul2005 18-09-07 01:49

szambi da filmulete de la liniute mai are cineva????oare cel care a filmat de la ce post ii,sa ne de-a si noua filmuletele ca vreau sa ma vad si eu.......mersi.

szambi77 18-09-07 02:49

Quote:

Originally Posted by raul_rebelul2005 (Post 1106045)
szambi da filmulete de la liniute mai are cineva????oare cel care a filmat de la ce post ii,sa ne de-a si noua filmuletele ca vreau sa ma vad si eu.......mersi.

incerc cat de repede numa' prima data tre' sa rezolvam platzile, contabilitatea, detalii pt. media etc... Incerc cat de repede, promit !

Rolly_k 18-09-07 03:05

szambi77 :peace: cred ca ai dreptate da oricum ms de sfat

juana_man 18-09-07 08:34

Quote:

Originally Posted by Rolly_k (Post 1105884)
szambi77 nu te mai enerva oricum au fost foarte multi increzutzi cu masini bune si mai putzin bune dar unde au ajuns? nici nu mai zic nimik ca sunt niste laudarosi in sm care numa gura ii de ei si cred ca stii de cine e vb szambi77 nu ? :P cel cu treptele de viteza :)

poti sai sugi la cel cu treptele de viteza!!!!

DragosT 18-09-07 08:38

locatia voastra este super buna dpdv al publicului. tot farmecul la liniute este cand acestea se desfasoara intr-un mediu urban. bravo! sa va fie obisnuinta! felicitari pentru rezultatele efortului depus!

juana_man 18-09-07 09:12

stiti c sunteti voi???sunteti niste viermi!!!!chiar voi satmarenii va apucati sa criticati si sa dati cu pietre?!?!?!data viitoare punetiva si organizati voi ceva mai bun dak tot sunteti asa de experti!!!!!culmea e k numai laude se aud din alte orase si toata lumea ii felicita p otganizatori iar voi "satmarenii" kre nu ati contribuit cu nimk dati din gura aiurea si va mirati k dc sunt asa de rar astfel de showuri.un singur lucru nu inteleg?!care sunt motivele voastre???ce nu vo convenit?pt k nu ati luat locul 1 la ceva doar pt k sunteti satmareni??sau pt k nu ati luat locu 1 k sunteti smecheri in sens sau k ati mai stabilit ink un record la NFS ??asta este ,mergeti in parcarea galbena si mai visati un pic!!!!acolo sunteti makr "cineva"!!!!

se zice k lumea din greseli invata dar voi veniti doar cu critici ,laude si lingasei si singurul motiv pt kre nu va sterg posturile este k vreau sa le las k organizatorii sasi deie seama de cateva lucruru ref la satmareni

Quote:

Originally Posted by W35T (Post 1105899)
e... si am mai ajutat din respect cu decoratul masinilor cu NLR si nu am asteptat nici un fel de rasplata pentru asta.. ...

in numele clubului NLR iti multumim pt ajutor si speram k acel NLr dp masina ta va ramane e vreme buna acolo!

athes 18-09-07 10:00

ai dreptate in totalitate juana,dar chestia ca tot astia se gasesc sa critice gen vali sau w35t,eventual sa incerce ei sa faca una si doar pt. satmareni si atunci o sa duca premiile doar satmarenii,ce dracu daca am fost felicitati si de cei din BH,TM etc. ce vreti mai mult ar trebui sa fim mandrii ca e plin tot forumul cu noi.

athes 18-09-07 10:03

eu il cunosc personal pe cameraman este baiatul unui coleg de-al meu este de la focus tv si m-ia promis un dvd cu tot ce a filmat sa veden daca se tine de cuvant daca da atunci o sa va dau copii la cine solicita.

juana_man 18-09-07 10:04

Quote:

Originally Posted by athes (Post 1106259)
ai dreptate in totalitate juana,dar chestia ca tot astia se gasesc sa critice gen vali sau w35t,eventual sa incerce ei sa faca una si doar pt. satmareni si atunci o sa duca premiile doar satmarenii,ce dracu daca am fost felicitati si de cei din BH,TM etc. ce vreti mai mult ar trebui sa fim mandrii ca e plin tot forumul cu noi.

nu p noi tre sa fim mandrii ci p cei 2 organizatori kre siau dat silinta si au reusit sa faca ceva iesit din comun si de nota 10*

phenomiq 18-09-07 10:44

Quote:

Originally Posted by juana_man (Post 1106263)
nu p noi tre sa fim mandrii ci p cei 2 organizatori kre siau dat silinta si au reusit sa faca ceva iesit din comun si de nota 10*

Atat! Scurt si la subiect. Corect.

gergo 18-09-07 11:05

w35t si vali.
v-ati inscris in concurs. la sedinta ati fost?
daca ati fost, stiati de regulament.

DACA AI PLATIT BILETUL LA CINEMA, AI VAZUT FILMUL DAR NU TI A PLACUT, CERI INAPOI BANII? Vali, masina ta este de show. mai vroiaisi cateva castiguri si la liniutza. Sorry, la anul pui masina la punct pt liniutze.

W35T, la anul vom face cu cronometraj, cu poarta infra, costuri cca 2000 euro. O sa te caut pentru o eventuala sponsorizare.

Byrons13 18-09-07 11:14

Dragilor:

PENTRU ORGANIZAREA DE LA SATU MARE, LE MULTUMESC ORGANIZATORILOR.
PENTRU ARGUMENTE, MA CAUTATI IN PM.
Wild: esti de-al nostru, da era interesul tau
Vali:cine te-a pus sa scoti motorul?
Regulile s-au cunoscut cu zile inainte de concurs.
Am vazut CRX inainte de concurs. totusi m-am bagat. Nici nu am ajuns sa ma dau contra lor. Dar sentimentul acela de sub limba, din stomac, furnicaturile din palme inainte de start, si posibilitatea sa fac aceasta treaba legal, m-a facut sa trec peste orice problema privind cistigarea vreunei curse. Am si invins. E adevarat. Poate nu aveam acelasi sentiment bun daca pierdeam, sau poate nu am concurat impotriva unui candidat potrivit. Ideea este ca toti stiam regulile inainte sa dam banii sau sa ne aliniem la start. A fost un spectacol pe cinste. Mai vreau. Si stiu oameni care au venit de la Cluj cu care am vorbit si care mai vor, si data viitoare vor veni cu mai multe masini, mai bine pregatiti. SI atunci cupele se vor duce si mai departe, si mai multe.
Vrem cupe? Pregatim masini, pentru ca Raul nu le poate culege pe toate, Juana la fel, iar eu, cu masina de strada, nu am alta ambitie in fata unor "monstri" de curse decit sa ma dau.
Felicitari inca odata organizatorilor.
O zi buna

wasted 18-09-07 11:17

Cei care au tupeu sa comenteze pe forum.... mai fratilor daca sunteti asa de tari si mari , deschideti gura la show si nu dupa....are dreptate juana_man sunteti niste viermi!

nistea mircea 18-09-07 11:59

Mai Fratilor Felicitari Ptr Organizatori, Concurenti Si Multumiri Publicului. In Ceea Ce Consta Comentariile Aduse Era De Inteles Ca Vor Fi Si Nemultumiti Ca Mai Tot Timpul Si Cam La Toate Evelimentele Care Au Loc In Orice Domeniu . Asta E Si Gata .mult Succes La Toti Pe Mai Departe ,fruntea Sus Si Acum La Treaba, Ptr Ca Ne Asteapta Si Alte Evelimente In Alta Parte Si Trebe Sa Reparam Ce Nu A Mers Bine Asa Ca Nu Va Mai Plangeti Ca Niste Femei Alta Data Fiti Mai Atenti Cu Voi Insiva.asta Imi Suna Chiar Si Mie Asa Ca Va Las. Numa Bine La Toti. Pa Pa

All times are GMT +2. The time now is 00:08.

- Copyright 2026 4Tuning