![]() |
Re: BMW M3 vs. Mercedes C 63 AMG BEST BUY 70000 euro !!
Quote:
http://www.m3post.com/forums/showthread.php?p=2072268 dar trebuie sa credem ca M3-ul accelereaza m-ai repede ca si amg-ul ... in schimb, cand autocar si inca o revista au declarat amg-u peste m3 toti au sarit in sus, cum si-au permis asa ceva ... sincer nu mi se pare echitabil.. oricum e o cearta copilareasca ... |
Eu va spun ce mi s-a intamplat mie nu din carti.
Oricum nu era diferenta colosala in favoarea BMW. Eu am si cea mai sport varianta de la BMW M3 foarte seaca si bruta, altele ... am mai condus dar nu imi dau seama. |
Quote:
|
Quote:
|
Daca aderenta e ff buna poti merge si sub 4,5 cu bmw.
trebuie sa fie ceva f bun si anvelopele calde. |
Daca vrei un cart atunci recomand BMW-ul.
Daca vreti o masina merg pe mana celor de la Mercedes. PS: Parerea o sa mi-o schimb cand se vor gandi si cei de la BMW sa redeseneze total interiorul masinilor ca acolo ne petrecem timpul nu in exterior, si nici nu putem alerga prin Bucuresti cu ele in zilele din timpul saptamanii ca sa ne mai faca sa uitam cat de urat e in comparatie cu concurenta. |
Quote:
|
Eu mi-am luat m3 sa ma bucur de performanta si o fac din plin, nu ai nevoie mereu de 240 sa te simti ok dar daca odata acei 5-10km /h in plus fac diferenta poate ti-au salvat viata si merita din plin.
Interiorul la BMW ma fascineaza prin simplitate si calitatea materialelor. Am ales varianta cea mai sportiva si mai simpla, asa cum recomanda si fabrica cand vinde CSL. |
@Sebastian, iti dau dreptate, vrei adrenalina pura atunci alegi BMW-ul.
Eu pana acum n-am condus o alta marca de masina care sa se comporte in curbe, la tinuta de drum sau pe reprize de acceleratie cum o fac BMW-urile. Cu franele stateau mai prost M-urile vechi dar vad ca la asta nou sunt tari de tot. In schimb unii(printre care ma numar si eu) au trecut peste etapa asta a vietii si au realizat ca daca ajung cu 10 minute mai tarziu in punctul B nu este o tragedie ci dimpotriva. Mai ramane problema confortului pe care il ai in masina in alea 10 minute in plus ca sa te poti bucura linistit de drum asa ca acum as alege Mercedes. |
Quote:
:rolleyes2 |
Mercedes nu va putea fi egalat sau depasit vreodata de concurenti.....pentru studiu : http://www.amg-classics.de/
|
pe ce te bazezi cand spui acest lucru???
|
Quote:
Eu am vizitat fabrica BMW din Munchen si acolo mi s-a explicat ca intradevar Mercedes aduce placerea de a conduce. Trailerele care care BMW sunt marca Mercedes. In plus am spus si eu ceva, de fapt am aruncat o intrebare. Ce simbolizeaza sigla BMW?:arrow: |
SEBASTIAN, sigla BMW reprezinta o elice de avion in miscare cica... pentru ca la inceput faceau motoare pentru avioane...
|
Bine si cea de la Mercedes?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:29. |
- Copyright 2026 4Tuning