Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   concurs de sinceritate - premiu 1 milion (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/4523-concurs-sinceritate-premiu-1-milion.html)

Edd 12-04-05 21:35

mha da mai incet ca risca sa ajunga forumul chat :shock: :shock: in 2 min s-au bagat 10 posturi :lol: :lol: :lol: :twisted:

luca 12-04-05 21:36

Fratilor sa inchida cineva topicu ca e aici mai rau decat la piata.
WTF? ? ?

steph 12-04-05 21:36

ce daca santos a dat group message pe mess?

el asa triite tuturor cand e ceva interesat p`aici nu a zis sa si votezi cu el doooh fiecare a intrat a citit si a votat si punct.

o`neal 12-04-05 21:36

uei daca aveti asa de multi bani dati`mi si mie ca si asa nu prea mai am bani... si cam duc lipsa... :) sau macar sa ma sponsorizeze careva si pe mine cu biletele dus intors pan` la Bucuresti si inapoi =)))))) ... nu ca nu mi`ar place.. da nah... :))) asa ca chestie... :))) mai bine primesc eu premiu` ala... =)))))))) deci` pan` la urma... pe mine cin` ma voteaza ? :))))) :oops:

lowrider 12-04-05 21:37

Nu ai cum sa nu controlezi voturile..eu sunt dint-o retea mare si ma stiu cu mai toti cel putin macar din vedere..daca puneam un topic pe hub si pe canal care si ce sa voteze vedeati cel putin 150 de voturi intreptate unde vroiam asa si cu baietii cu cluburile si etc..Fiecare cum poate :wink:

ZerO_CooL 12-04-05 21:37

Nici nu apuc sa scriu un post si deja mai apar alte 2-3...
Noapte buna.

EvLSant0S 12-04-05 21:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lowrider\"
Nu ai cum sa nu controlezi voturile..eu sunt dint-o retea mare si ma stiu cu mai toti cel putin macar din vedere..daca puneam un topic pe hub si pe canal care si ce sa voteze vedeati cel putin 150 de voturi intreptate unde vroiam asa si cu baietii cu cluburile si etc..Fiecare cum poate :wink:

hmmm... consider ca....
daca .. vreunul dintre noi .. ar fi fost votat... cu un user .. de abia facut... sa fie = cu 0 ....
not fair..
dar .. nu s-a pus problema.. ;)
so.. a fost fair... ;)

LaMishto 12-04-05 21:40

SANTOS rulzzzz!!!! :peace:

Edd 12-04-05 21:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZerO_CooL\"
Nici nu apuc sa scriu un post si deja mai apar alte 2-3...
Noapte buna.

agree..hai ca deja devine urat de la un milion...pana la urma nu cred ca nici unul dintre voi sta in milionul asta..ar trebui sa fiti mai responsabili...daca nu era milionul asta bat la pariu,ca nu era scandalul asta..nu o mai ocoliti....

P.S. nu am zis cu nici o suparare
P.S.S. >>si pana la urma ce dreaq vad ca totul se rezuma la bere....betivilor!!!! :cry: :cry: :cry: fara mine!!!!

shadowro 12-04-05 21:42

teoria batzului de chibrit .. felicitari castigatorului si ....la somn cu voi ..

B 68 VLD 12-04-05 21:42

Quote:

hmmm VLD....
=)) uite-te la postul lui luca... de .. acum cateva pagini...
era caterinca Wink
daca tu ai luat`o ca pe o cearta.. bravo.. eu m-am distrat... RAU
Nu conteaza cum am luat-o! Atata timp cat amandoi ne-am simtit bine ...! Oricum pt un lucru care le-ai zis o sa te tin minte(stii tu care). Atuncea ai facut un lucru care eu nu las absolut pe NIMENI sa-l faca. Ti-ai dovedit caracterul. Eu nu m-am injosit sa fac ceea ce tu ai facut.

Edd 12-04-05 21:45

hai mha ce atata taraboi se jtie ca totul se bazeaza pe lista de mess!!!! ce atat panarama...adicka la inceput nu ra ajea..dupa aia...ei prblema vstr. ...
Btw e 11:00(fara 10 min :P ) ajea ca,culkarea :D

B 68 VLD 12-04-05 21:49

Gata, m-am impacat cu EvLSantos! :wink: Deci se pare ca ne oprim aici! :lol: Felicitari.

Grecu 12-04-05 21:49

:peace: Forza VLD :peace:

mutzu 12-04-05 22:50

Eu am dat un mesaj pt toti din Afterdark.. am dat linkul, si am spus votati.
Era de asteptat sa ma voteze toti pe mine.

Era normal ca Santos sa castige, doar are 5000 de posturi, si ii cunoaste pe toti de pe forum.
Eu am si uitat de topicul asta azi dimineata, cand am primit mass de la Santos, in care zicea sa votam, atunci am dat reply la cei din adr sa voteze.

Stiam ca el o sa castige...
Nu stau in 1 milion..dar nici rau n-ar fi prins :)
Santos facem para-para ? :lol:
Defapt oricum a zis VLD ca-mi da 1 milion :lol:

Bafta !
Si sincer, nu stiu cati dintre cei care l-au votat pe Santos, au si citit.. sincer.. ati citit toti ? :)

All times are GMT +2. The time now is 01:07.

- Copyright 2026 4Tuning