![]() |
Re: Masina Mea......
Salut.Nu pots acuma sa pun poza cu filtrul pt ca e un filtru intern.E exact ca si cel normal,intra in acelasi loc,numai ca e garantat 1 milion de km si da un sunet mai frumos motorului.
|
cat ai dat pe el? ce firma ?
|
Filtrul e K&N si am dat pe el 180 ron
|
bun .. nu`i rau :)
|
4 Attachment(s)
hai sus cu pozeeeeeee!!!! cristi sa ma ierte pt copyright, dar imi place poza.
|
Eheheh las ca pt asta te taxeaza :)) da totusi meseriase pozele :P careo avut ideea de a face poze chiar acolo :)?om destept mai ii
|
Ioji tu ? n-ai avut bani de spalatorie in ziua aia ?
|
vali, masina mea era dupa drum de miercurea ciuc...nespalata. l-am fi luat si pe grasu langa noi...dar el e ocupat:lol:
|
Nu stiu daca am avut sau nu da stiu ca nu eram acolo atuncia da si de eram nu se mai vedea nici o masina pe langa PIJ-u :) dapai de duceam si MS 044051-le 8) ar fii fost belea.
|
3 Attachment(s)
new update pentru ca a venit vara kamikaze si-a tras un cabrio de fitze :))) supranumit alexutza :P motor 1600 benzinar full option!!!
|
Frumos s stapaneti sanatos numa sa nu faci insolatie :P si fara evenimente .Am inca un PIJ dar nul prezint numa cand voi avea Nr de mures adika am da sunt rosii inc :)
|
Da ce ma nu ai o pensula acasa ? Le faci negre si gata:D. sau fa pozele si dupaia modifici in paint viitorul numar :D. Daca e cienva nerabdator :p.
|
3 Attachment(s)
pun si eu cateva cu ursu' meu
si un burn cu explozie de cauciuc:D sper ca nu se supara RIKI ca apare si masina lui in poza;) |
misto bmw sa-l stapanesti sanatos :)
|
am o masina noua fiat barcheta 150cp decapotabil ,suspensi sport ,filtru sport,bixenon,evacuare sport remus(doar toba finala restu teava)mai urmeaza un pic de musicsi cam atit ca nu mai am idei
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning