![]() |
Re: Masina mea CORRADO G60 viitor VR6
Quote:
avand in vedere ca vad ca este o masina l acare s-a muncit mult si ca ai ajuns cu ea l aun stadiu cel putin satisfacator, in primul rand vreau sa te felicit pentru masina care este si frumoasa si sunt sigur ca si poate si dece nu poate faci o alergare cu masina care era langa a ta la salon ;) Multa bafta cu masina si te astept sa ne alergam unpic ! |
cum sa nu...oricand...poate faceti un drum la valcea...e vb de ascona nu? ce motor are sau cati cai?
|
Quote:
da un semn cand vi prin Bucuresti |
Bai frate nu mai ai loc de mrkane la nici un topic......vrea el sa se dea cu toata lumea :))
|
Quote:
ps-tare corado kalule;) |
Quote:
|
Quote:
|
de fapt...el isi asteapta randul... :lol:
|
Ia nu ma mai intaratati voi.....nu aveti ce face....cu kalu`....cred ca m-am pus la start de vreo doua ori....si nu am apucat sa ne dam.....dar cred ca pana la urma ma dau.....before si after......facem comparatii :)
|
de doua ori...a treia oara sa fie cu noroc :)) da nu stiu cand o sa mai avem ocazia ca la pitesti nu prea vad unde si nu stiu cand mai vin...la valcea nu cred ca vii...ca am avea unde...etc :D
|
am vazut un corrado la promotor ..tot rosu ...al tau era? :D
|
Quote:
http://www.protv.ro/emisiuni/shows/p...or/video/18379 https://www.youtube.com/watch?v=ItWWpN2hOQQ ;) |
3 Attachment(s)
|
Foarte frumoasa masina, desi imi placea mai mult grila rosie. Mult succes in continuare.
|
la partea din fata nu ar merge o prelungire a capotei ceva bad look ..parca se termina brusc linia masinii
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning