![]() |
Re: Masina mea : Opel GSI in curs de modificare
Cipin-kus a avut dreptate....nu exista rola intinzatoare (mai auzisem eu de la altcineva) dar am zis sa o am cumparata daca tot am desfacut. Azi am schimbat cureaua de distributie, garnitura de chiulasa, pompa de apa, garnituri admisie-evacuare, ulei, filtru de ulei.
|
hai bai bobby cu jantele alea...ca m-am plictisit de astea negre...plus ca mi-a zis un porumbel ca ai probleme la relanti...
c sa-i faci...masini vechi... :lol: |
Pai nu vezi ce e afara.....jantele le pun odata cu iesirea soarelui......sau poate cu iesirea primului ghiocel. Oricum jantele le pun decat cand iau cauciucuri noi, m-am orientat la Marangoni Zeta Linea. Cred ca mi-a ramas socu` tras :P ca nu sta la relati.....sau poate am un jigler infundat :) . Cine imi spune si mie de ce imi tacane avansu`?
|
curata regulatorul de relanti...ca ala e cel mai ciufut...
si mie imi face aceeasi figura :| |
Lasa regulatorul ca stiu de ce face asa.....pe mine ma intereseaza avansul. Oricum e f posibil ca duminica masina sa primeasca o alta electronica si atunci o sa vad cum merge. Aviz prietenilor de suferinta....duminica 17-02 eu si jessy venim la bucale..... :)
|
Astazi masina a facut o vizita la Pilot unde a capatat un sound nou......mie unu imi place....dar la politai sigur nu o sa le placa :( . Ca sa fie treaba treaba pe drumul de intoarcere mi-a zburat pragu` stanga , de fapt ornamentu` de prag. Maine se comanda altu`......macar de zbura cel de pe dreapa ca ala era putin crapat :(
|
Masina a primit astazi bujii si fise ngk, maine vine si capacul de delco.
|
si usor usor bestia devine realitate....
vezi poate vine pe acolo pe la voi prin parcul auto o calibra cu c20let si nu mai are stapanu ce face cu ea!8) |
Crezi ca nu puteam sa pun let pana acum? Mai spun inca o data...masina ramane cat mai originala.
|
stiu ca puteai sa pui let...e simplu rau ...il iei si-l arunci acolo ,daca ai un le t de vanzare spune-mi si mie , fac colectie ;)
|
Eu ma refeream la costuri, la cat as fi dat pe el , montaj si toate cele... sari tu repede cu gura.....mai bine pune poze cu aia mica alba...in ce stadiu mai e?....ups....stai asa ca nu e alba.... :)
|
1 Attachment(s)
O poza mai veche dar care abia azi am primit-o......rally cross Mioveni :)
|
Quote:
|
bobby...c injectoare ai tu p masina acu?
ca parca vad ca mai bine luai injectoare decat fise si bujii... :P |
Sunt injenctoarele masinii, fisele oricum trebuiau luate ca erau rupte 3 iar bujii.......a fost oferta si nu strica sa fie si ele. M-am confruntat cu alta problema....am descoperit ca motorului nu ii mai place cu filtru conic asa ca am trecut la filtru original in carcasa. Inca mai are ceva "ezitari" dar sper sa am timp sa ii fac mici reglaje. Mi-a soptit o vrabie ca se poate sa traga si mai bine. Sper sa mearga bine pt Craiova, azi ii pun si celelalte doua "roate" (tre sa ii multumesc lui Gino), apoi aerisit franele si poate daca am timp montat pragurile si sa le vopsesc. Si nu in ultimul rand sa fac curat in ea ca e belea :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
- Copyright 2026 4Tuning