Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/33140-reexaminare-pt-recuperare-permis-sfaturi-intrebari-teste.html)

IF-98-MKY 23-02-09 13:11

Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste

Salut, acu vreo 2 zile mi-a luat si mi-e carnetu, bausem si eu o bere si ceva si culmea ma duceam la magazin dupa bere fara alcool, si era razie, mi-a pus fiola si am ramas fara permis 90 zile si 300 ron amenda, asta e.
Daca dau examenu ala imi scade 30 zile, pot sa-l dau de 2 ori sa imi scada 60 zile...?

uncazan 23-02-09 13:19

salut MKY...

Daca dai examenu ala de 15 intrebarii si il iei...ti se reduce la 60 de zile....nu se pune daca il dai de 2ori. Am dat si eu examenu si l-am luat(13 puncte)....dar la mine nu se aplica legea, pentru ca nu am 1 an de experienta. E usor examenu....Mult succes !

IF-98-MKY 23-02-09 20:21

Dar nici eu nu am un an de experienta...adik nu pot sa dau ?

uncazan 23-02-09 22:04

Poti sa dai dar nu se aplica legea....doar ca in loc de 90 de zile..ajungi la 60 de zile...

IF-98-MKY 24-02-09 09:25

Pai atunci ma duc sa dau testu ca eu asta vreau sa imi iau permisu mai repede....

uncazan 24-02-09 10:32

Multa bafta !..

IF-98-MKY 24-02-09 12:50

Mersi, mersi

IF-98-MKY 27-02-09 11:01

Am fost azi la Udriste dar eu stau in Ilfov si acu trebuie sa ma duc la politia Ilfov pe strada Fabrica de Glucoza...parca? si oricum trebuie sa dau reexaminare ca nu imi scade pedeapsa pentru ca nu am un an experienta si daca nu il dau imi mai adauga o luna ........ce prostie

uncazan 27-02-09 13:18

Stiu...asa mi-a facut si mie..:rolleyes2 dar asta e ROMANIA !..." Romania Te iubesc" :))

Hame 27-02-09 20:12

Ce pot sa zic, imi pare rau pt voi, dar chiar nu ar fi trebuit sa te urci la volan dupa ce ai baut. Nu ca te imbeti sau ceva, dar gaboru nu are de unde sa stie ca tu tii la bautura. Asa ca el ia pe toata lumea. Multa bafta, si aveti grija.
Imi pare rau ca ai pierdut carnetul atat de repede

trib 09-03-09 17:08

Salutare,

Vin cu niste informatii pe topicu asta...
Mi-au luat permisul in feb. pt o luna ( acident minor in intersectie, pt ca n-am acordat eu prioritate, dar celalalt tip trecuse p rosu, insa n-am avut cum sa demonstrez ). OK... azi au expirat alea 30 de zile plus 15 cu dovada , si m-am dus sa-mi iau permisul, stiam ca nu terbuie sa dau examen, insa cand ajung la ghiseu , ii dau dovada si buletinul si imi zice " Matale de sa dai reexaminare, pt ca ai fost implicat intr-un accident cu pagube " :| . Am sub un an de exp. nush daca a contat sau nu.
Cert e ca daca nu dau si iau reexaminarea asta pana p 6 aprlie , dupa aia mai stau inca 30 de zile fara permis si mi-l da fara examen :|

Sistem romanesc de cacao!!

btw : are cineva un link sau un pdf cu niste chestionare din astea scrute ?

IF-98-MKY 09-03-09 21:41

http://www.incepator.ro/answer_recuperare.asp gasesti aici cateva. Si f naspa frate, cum ai zis si tu: un sistem de tot cacao-ul......las ca si eu trebe sa stau pan pe 22 mai fara permis ca nu imi scade chiar dc dau reexaminare deoarece am sub un am exp.....
Romania....mai e de zis ceva?

SAX1987 09-03-09 22:07

Eu nu stiu cum e la voi , dar mie mi-au luat carnetul pentru 90zile pentru depasirea limitei de viteza cu 50km/h. Jegul care m-a oprit a zis ca daca dau examenul asta de 15 intrebari se poate reduce suspendarea la 30 zile La politia rutiera scrie mare pe usa ca pentr reducera suspendari trebuie sa dai examenul(si sa-l iei) sa ai chitanta de plata a amenzii si o gramada de copii dupa acte. Toate astea depuse la nustiu ce birou si in 30 zile (dupa ce expira dovada) ai carnetul inapoi. Eu am dat examenul si am luat 14 puncte si mi s-a parut simplu.

IF-98-MKY 09-03-09 22:15

Pai simplu chiar e ...... dar mie mi l-a luat pt bautura, si trebe sa dau examen ca dc nu dau o sa imi mai adauge o luna, si mie nu imi scade pt ca nu am un an de exp.....

uncazan 10-03-09 09:58

salut...la fel ca tine MKY am patit si eu....am dat examenu ala....l-am luat dar nu mi sa aprobat pt ca am sub 1 an experienta.... si acu tre sa stau pana pe 13 aprilie :evil::evil: nu-i mai suport pe acesti politisti !....

All times are GMT +2. The time now is 02:09.

- Copyright 2026 4Tuning