Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/32336-comunicat-politie-mass-media-referitor-tuning-curse-ilegale.html)

Dr3adLorD 10-02-07 16:38

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

Quote:

Originally Posted by Aadryan (Post 742146)
@ Pastilita asta e doar o iluzie pe care ti-o faci tu cu rezolvarea pe calea amiabila. Traim in Romania si nu se poate vorbi cu aia care nu stiu sa lege doua vorbe pe cale amiabila. In plus cand te opresc pe nedrept sa-ti dea amenda sau sa-ti ia permisul( pe nedrept) nu cred ca fac asta cu bun simt si pe cale amiabila. Asta e.....in aceasta tara se poate rezolva ceva numai cand vom iesi toti in strada sa facem dezastru pentru ca altfel cei "de sus" vor face ce vor ei considerandu-ne prosti.

Mare dreptate ai man ! :-)

CosmoZ@ 10-02-07 20:25

Re: Comunicat de la Politie , catre mass-media referitor la tuning si curse ilegale

oameni buni pacat ca nu v-ati uitat la stiri pe antena 1, 2 politisi d-ai nostrii... iar s-au urcat la volan beti, nu ca asta nu ar fi destul de grav.. au facut si 2 accidente, printre care 1 s-a rasturnat cu masina intr-o rapa de 20m!
ce parere aveti? :evil:

Psycho 11-02-07 09:02

ei sunt legea .. fotooi in gura de analfabetzi .. si cum zicea cineva mai sus BAFTA LA CAPACITATE

Spark 11-02-07 09:49

hai sa fim seriosi ...
cu sigurantza ca nu o sa patzeasca nimic

Preacher 11-02-07 11:31

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 743232)
hai sa fim seriosi ...
cu sigurantza ca nu o sa patzeasca nimic

ei niciodata nu patesc nimik....dar cine suntem noi sa-i judecam pe ei???....se cred mai presus de lege si uneori scapa doar cu o mustrare din partea militianului sef.....rareori ajung acolo unde trebuie....pacat ca traim intr-o astfel de tara in care militienii se urca BETI la volan si fac fel de fel de prostii....si noi daca ne-am pus un sticker pe masini, gata suntem cei mai nenorociti...rusine Politiei Romane.....rusine....

Dr3adLorD 11-02-07 12:12

In alta ordine de idei am si eu o intrebare care are legatura cu Gaborii! Cu noul cod rutier(k nu l-am citit inca) are voie gaborul sa-ti dea si puncte pe langa amenda care ti-o da pentru folie? :-)

Preacher 11-02-07 12:55

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 743403)
In alta ordine de idei am si eu o intrebare care are legatura cu Gaborii! Cu noul cod rutier(k nu l-am citit inca) are voie gaborul sa-ti dea si puncte pe langa amenda care ti-o da pentru folie? :-)

eu stiam ca la orice infractiune ti se acorda si puncte de penalizare si ti se da si amenda

MadManOvi 11-02-07 14:20

Ia uitati cu ce se ocupa "domnii" dupa ce pleaca toata lumea de la sala sporturilor.
https://www.youtube.com/watch?v=p2ipb8yU4cM

Preacher 11-02-07 14:24

ce idioti :D le place si lor sa faca prostioare cu masina, ca la urs mierea...zdrentzele.....RUSINEEEEEEEEEEE

solo24 11-02-07 14:32

cn are adresa lu badea?ca poate dam un mail ceva:twisted: :twisted: :twisted:

silviu_gsi 11-02-07 15:04

Rushinik.......

silviu_gsi 11-02-07 15:05

Ar trebui mai multe imagini asemanatoare filmate si date la tv

Spark 11-02-07 15:09

mda .. care sa sune ceva de genu ... :
"niste tineri teribilisti ..... a pardon .. erau politzisti .... faceau o demonstratzie de fortza intr-o parcare ... "

Aadryan 11-02-07 18:17

Quote:

Originally Posted by Preacher (Post 743476)
eu stiam ca la orice infractiune ti se acorda si puncte de penalizare si ti se da si amenda

Amenda pe care ti-o da Gaborul este in functie de cate puncte primeste. Un punct de amenda este valoarea a 10% din salariul minim pe economie adica 390 000 Lei Vechi adica 39 Lei Noi. De exemplu daca iti da 4 puncte, amenda este de 1.560.000Lei. Cam asa sta treaba cu punctele. :!:

Pastiluta 11-02-07 18:21

Badea nu are adresa de mail o trimiteti la Antena 1 sau Antena 3 si specificati si voi in mail ptr Mircea Badea !!!!!!!!!
Oricum stiti ceva ala nu o sa pateasca nimik o sa fie un interviu k o sa fie pedepsit !!!!!!!!!!!!!!!
Si dupa nu o sa mia vezi niciodata alt interviu la care un gras idiot de politist sa zica mandru : Da domnule a fost dat afara!1!!!!!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 14:49.

- Copyright 2026 4Tuning