Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel. (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/237904-ajutor-ieseni-intrebari-raspunsuri.html)

CRyS` 27-04-11 21:31

re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.

Mazda 3 MPS!

@MihaiCsl - crezi ca gasesti unu asa de bun sa ii satisfaca lui Mituc toate intrebarile? Eu iti zic sigur ca nu! :D

Mituc, cum e cu "surubele" alea? Sunt bune? Ca pe AMC nu am mai intrat de ... ani!

MihaiCsl 27-04-11 22:32

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4286492)
Mazda 3 MPS!

@MihaiCsl - crezi ca gasesti unu asa de bun sa ii satisfaca lui Mituc toate intrebarile? Eu iti zic sigur ca nu! :D

Mituc, cum e cu "surubele" alea? Sunt bune? Ca pe AMC nu am mai intrat de ... ani!

Nu trebuie sa caut, ca stiu deja, dar na, fiecare cu ale lui, eu ma retrag din ecuatie ca n-are rost :P

mituc 28-04-11 10:30

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4286492)
Mazda 3 MPS!

Bai is bune surubele, totul e superb, mai putin faptul ca rulmentii mei au inceput iar s-o ia razna dupa 2000km/3 saptamini. Geometria e ok, bucsele sint perfecte, etc. Probabil mai putin drumurile de 2ROL de prin al doilea sat ca marime din tara dupa cucuresti.

Pe AMC nu am mai intrat pentru ca ba imi da ca e suspendat contul, ba ca sa depasit limita de trafic lunar, ba site-ul pointeaza catre ceva de la ISP pentru ca nu s-a platit. Iar acum site-ul pare ca e hackuit, ma redirecteaza catre "dp.000.in".

Mihai: intrebarea ramine, daca stii pe cineva care se pricepe, are scule (presa de arc, etc), e om rezonabil si lucreaza cum trebuie (ca la carte, nu la modul "lasa ca merge si asa") chiar as vrea sa stiu. Nu inteleg de ce ai batut asa in retragere.

alex_maf2007 28-04-11 10:41

garantez pe cine zice mihai:D
ps: prietenii stiu de ce:))

N3n3a 29-04-11 18:34

in iasi unde stiti ca pot lua inele de centrare pentru o corsa C? sau sa imi recomandati un strung bun unde le pot face.. multumesc anticipat..

alex_maf2007 29-04-11 20:18

strung bun pe la mine la facultate...la TCM , sunt mai multi meseriasi.

mituc 29-04-11 20:42

Quote:

Originally Posted by N3n3a (Post 4290937)
in iasi unde stiti ca pot lua inele de centrare pentru o corsa C? sau sa imi recomandati un strung bun unde le pot face.. multumesc anticipat..

Daca te intereseaza din teflon (suficient de rezistente, multe jante aftermarket vin cu teflon, absorb vibratiile ceva mai bine, etc) stiu pe cineva care stie pe cineva care face, la vreo 50RON setul sau ceva.

Quote:

Originally Posted by alex_maf2007 (Post 4287457)
garantez pe cine zice mihai:D
ps: prietenii stiu de ce:))

Mihai n-a zis de nimeni. Prietenii nu stiu de ce dar e ok, am cam rezolvat.

alex_maf2007 29-04-11 20:45

pai ma asteptam sa-ti spuna pe privat:) nu asa in public dar daca ai rezolvat e foarte bine

N3n3a 29-04-11 21:46

Quote:

Originally Posted by mituc (Post 4291223)
Daca te intereseaza din teflon (suficient de rezistente, multe jante aftermarket vin cu teflon, absorb vibratiile ceva mai bine, etc) stiu pe cineva care stie pe cineva care face, la vreo 50RON setul sau ceva.

da.. chiar ma intereseaza sa fie din teflon.. ma poti rezolva cu un numar de telefon cumva de la acel cineva care il stie pe acel cineva ce face din teflon? :D

GAby645 30-04-11 19:41

un mester sau service care se ocupa de aer conditionat recomanda cineva? am o vectra b care pierde freon , de remediat si incarcat cu freon caut !!

bogdanell99 03-05-11 13:27

Salut baieti, stiti pe cineva sau are careva dintre voi un radiator de calibra(bun...ca fisurat am eu :))) ) ...astept pm (sper ca am postat corect:-s)

grg_92 07-05-11 13:20

cunoaste cineva un magazin si un pret ieftin pentru placute de frana fata/spate de golf IV ? MS!

Bogdan.IS 07-05-11 14:31

1 Attachment(s)
Se poate indrepta asa ceva undeva in iasi ? :-P

LE: doar portiera

bogdanell99 12-05-11 18:44

o baterie de masina (functionala) are careva de vanzare...sau poate-l incurca pe vr-unu in garaj :D

mihayyy2000 12-05-11 20:21

Unde se curata scaunele/banchetele bine in Iasi?

Am auzit ca la kaufland nicolina ar fi o "spalatorie"/curatatorie cu abur care poate curata scaune, banchete... Stiti? Puteti recomanda?

All times are GMT +2. The time now is 21:53.

- Copyright 2026 4Tuning