![]() |
re: Ajutor între ieşeni: întrebări şi răspunsuri de orice fel.
Mazda 3 MPS!
@MihaiCsl - crezi ca gasesti unu asa de bun sa ii satisfaca lui Mituc toate intrebarile? Eu iti zic sigur ca nu! :D Mituc, cum e cu "surubele" alea? Sunt bune? Ca pe AMC nu am mai intrat de ... ani! |
Quote:
|
Quote:
Pe AMC nu am mai intrat pentru ca ba imi da ca e suspendat contul, ba ca sa depasit limita de trafic lunar, ba site-ul pointeaza catre ceva de la ISP pentru ca nu s-a platit. Iar acum site-ul pare ca e hackuit, ma redirecteaza catre "dp.000.in". Mihai: intrebarea ramine, daca stii pe cineva care se pricepe, are scule (presa de arc, etc), e om rezonabil si lucreaza cum trebuie (ca la carte, nu la modul "lasa ca merge si asa") chiar as vrea sa stiu. Nu inteleg de ce ai batut asa in retragere. |
garantez pe cine zice mihai:D
ps: prietenii stiu de ce:)) |
in iasi unde stiti ca pot lua inele de centrare pentru o corsa C? sau sa imi recomandati un strung bun unde le pot face.. multumesc anticipat..
|
strung bun pe la mine la facultate...la TCM , sunt mai multi meseriasi.
|
Quote:
Quote:
|
pai ma asteptam sa-ti spuna pe privat:) nu asa in public dar daca ai rezolvat e foarte bine
|
Quote:
|
un mester sau service care se ocupa de aer conditionat recomanda cineva? am o vectra b care pierde freon , de remediat si incarcat cu freon caut !!
|
Salut baieti, stiti pe cineva sau are careva dintre voi un radiator de calibra(bun...ca fisurat am eu :))) ) ...astept pm (sper ca am postat corect:-s)
|
cunoaste cineva un magazin si un pret ieftin pentru placute de frana fata/spate de golf IV ? MS!
|
1 Attachment(s)
Se poate indrepta asa ceva undeva in iasi ? :-P
LE: doar portiera |
o baterie de masina (functionala) are careva de vanzare...sau poate-l incurca pe vr-unu in garaj :D
|
Unde se curata scaunele/banchetele bine in Iasi?
Am auzit ca la kaufland nicolina ar fi o "spalatorie"/curatatorie cu abur care poate curata scaune, banchete... Stiti? Puteti recomanda?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:53. |
- Copyright 2026 4Tuning