![]() |
Re: Boicot Benzinărie
Quote:
2 the max, sa refera la cei care isi cumpara bmw, dar nu'si permite reparatii, service, taxe platite, impozit, si cel mai important benzina :) Pentru toti posesorii de Bmw-uri ingrijite si care fac imagine Respect! |
Quote:
|
Quote:
si urat din partea celor care s-au inscris si nu au mai participat.vorbesti un lucru si faci altul. |
Quote:
|
Sper sa nu ma fi inteles gresit pentru ca nu ma refer la toti posesorii de BMW ci doar la categoria de '' smecheri fara bani '' .
Cat despre Boicot ... Speram ca data viitoare va fi mai bine ... propun o zi de sambata :) poate vom avea mai multi participanti in felul acesta |
Deja le dam prea multa importanta si nu merita,eu sincer credeam ca dupa primul care a fost reusit cu 20 de masini,acum o sa vina mai multi,dar nu au venit,asta e.
Legat de omv&petrom io nu alimentez niciodata de la ei,nu`mi merge bine,numai rompetrol sau mai am un stou cu lukoilu da nu vil dau :twisted: |
Quote:
|
+1 Lukoil 8)
astept pm cu "stou de la luk" |
Nu recomand motorina de la Lukoil pentru masinile mai noi !!!
|
Quote:
|
Quote:
PENDCO: 5.09/litrul ( apa cu miros de benzina GARANTAT ) ElectraRadu: 5.01/litrul ( din cate am inteles ) MOLL ( Bujoreni ) EurOIL ( dupa pod la Goranu ) Boromir ( intersectia cu E81 ) Oricum, 5.09 ... da`o incolo... Si eu nu cred k e mai aditivata ( la OMV ) ca cea de la LukOil ... |
Quote:
|
Intreb si eu ceva... in legatura cu cele 2 poze postate pe forum de catre cangri .. daca merg si le scot la plotter si le fac abtibilde..risc sa fiu amendat sau dat in judecata ?
|
Quote:
Cele mai de incredere mi se par Lukoil, EurOil si Rompetrol atat. |
Eu bag numai de la Lukoil si Rompetrol .imi spune si mie care e peco de la pasaju din nord?cica au benzina f buna acolo ... asa e?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning