![]() |
Re: E30 - Ursul Turbo COSMOTE
Bravo ba :-) Mai stii sa o conduci ? :lol::lol:
Era si timpul sa o scoti pe strada ... |
Quote:
nu ma duc acolo nici mort plm in rest ce ne pregatesti anul asta? te-ai hotarat? tu esti cam nehotarat in ultima perioada din cate observ |
Quote:
|
10 Attachment(s)
Ieri am deschis bestia si am inceput lucrarile de reamenajare a instalatiei electrice.
Am facut poze ca sa vedeti ce e acolo. Am fost la un bun prieten proprietar de urs dezmembrat de la care am achizitionat instalatie electrica si tot felul de plastice de care mai aveam nevoie si m-am apucat de treaba cu un prieten. Omul zicea ca e floare la ureche fiindca si-a facut el la Vectra lui instalatia electrica si e imposibil sa fie ceva mai rau decat cum a fost la el. :twisted: I-am zambit in coltzul gurii si i-am zis ca inca n-a vazut nimic. In afara de instalatie trebuie curatzata toata rugina din portbagaj si de pe sub mocheta in masina fiindca am gasit ud pe-acolo. Maine urmeaza sa dau scaunele si mocheta jos, s-o duc la curatzat si sa ne apucam de treaba in timp ce un al treilea prieten va fi prezent sa termine cu instalatia electrica, omul fiind de meserie. Nu stiam de ce nu-mi merge si mie dezaburirea la luneta. Mufele atarna pe-acolo iar papuceii de pe luneta nu exista deloc. Urmeaza sa schimb si luneta cu aceasta ocazie. Se pare ca la instalatia electrica, de-a lungul vremii fiecare a mai incercat sa repare sau sa accesorizeze cu cate ceva si acuma e toata numai spaghete incalcite. Zicea un prieten (viitor proprietar de Urs V8 ;)) care a asistat la operatiunea de ieri ca era mai simplu sa iau un pieptene si sa il trec prin fire si ii fac un breton frumos si sa tai cu foarfeca cat mai scurt ca sa scap de problema... :lol: Glumea bineinteles, insa credeti-ma ca am scos cativa metri buni de fire si firisoare de-acolo de care nu aveam nevoie. Sub mocheta din portbagaj spre exemplu am gasit un cablu negru, plecat de la borna cu + care era impuscat si usor carbonizat... Cred ca n-a luat foc ca s-a stins in apa de sub mocheta :lol: :lol: :lol: Sper sa reusesc s-o scot la capat cu cablaraia fiindca... cat am rade si am face misto si vorba aia... ce e pe topicul meu cu toate povestile si belele pe care le-am avut, cu asta chiar nu e de joaca. E pacat si de masina si de banii bagati in ea. Asa ca mergem inainte sa iasa fortza! Iata si pozele de ieri. |
Cineva si-a batut rau joc de instalatia electrica a masinii.
Bine ca faci curat. :) |
Salut! Frumoasa foc verzitura pe care o ai..sare la ochi frumos...
Te-ai gandit ca dupa ce cureti rugina aia si faci tabla calumea, dupa ce zmilgheruiesti, da-i o mana sau doua de antifon cauciucat la interior pe sub mocheta, si n-o sa mai ai trabea cu umezeala care se face la interior...sfatul meu! Mult succes in continuare! Numai bine! |
Un prieten m-a sfatuit sa curatam rugina cu perie de sarma, apoi sa dam cu spray de zinc si apoi cu Protecta. Ma interesez si de ce ai zis tu si fac treaba. Mai tin masina ca nu imi cere de mancare si e pacat sa n-o fac cum trebuie. Va mai astept cu sfaturi. O sa revin cu poze dupa ce dau interiorul jos. Pana acum nu mi se pare de speriat ce am gasit dar cum masina asta e intotdeauna o surpriza, nu se stie niciodata! :)
|
Spray-ul de zinc aluminium este facut pentru a se da peste suprafata proaspat sudata, astupa porii formatii in straturile de sudura pentru a nu prinde umezeala, da-i mai bine un grund si antifon cauciucat, e tzeapan asa si nu mai ai treaba...eu asa mi-am facut la al meu si pe interior si dedesubt..
|
Quote:
Cel mai sfant tai si pui tabla noua,apoi spray zinc,antifonata si ceara. Intradevar e mai mult de munca da macar iese treaba buna |
Quote:
|
Mama!
Deja ma speriati! :shock: Asta cu taiatul mi se pare cea mai urata... Plm... vad eu ce fac, poate n-o fi nevoie sa tai asa mult ca nu-mi place ideea. Multumesc tuturor pentru sfaturi! ;) |
Quote:
|
taie si sudeaza din nou boss da' vezi nu suda la autogen.dupa ce sudezi dai protecta si autovopant sau body dala si gata problema.baftaaa
a si inca ceva :D cine e prietenu' ala viitor proprietar de urs v8 ma?:D |
Mai prietenosilor,lasati omul sa-si rezolve problemele cum crede el mai bine.
Si Donule sa stii ca majoritatea are dreptate,cel putin teoretic acolo unde a aparut rugina pe o suprafata metalica singura solutie este schimbarea acesteia cu una noua.Insa tu stii mai bine cum arata problema si ce solutii sunt mai bune pentru tine. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:01. |
- Copyright 2026 4Tuning