![]() |
Re: Politzaiu' si Loganu'
pe napoca:D..........
|
Quote:
dar cand noi.. mergem.. pe undeva, ne strangem si 2-3 vorba aia... " tragi frana de mana ".. hop sunt pe noi... si atunci si normal ca spun... daca ei sar pe noi.. ca tragem frana de mana... atunci ei sunt mai presus de cat legea.. ? daca noi am tras frana de mana... si am ramas fie cu cateve milioane mai putin in buzunar... sau altii fara permis... ei de ce sa nu ramana fara loc de munca ??? cum pe noi ne sanctioneaza... ca facem treburi deastea.. atunci si pe respectivu. |
Dap,inca nu am vazut pe nimeni care a ramas fara permis ca a tras frana de mana.Nu am zis ca ceea ce a facut el e ok,am zis doar ca il compatimesc..si mi-ar parea rau sa ramana fara slujba pentru o tampenie de asta,dar...prostia se plateste.Oricum nu va fi greu sa isi dea seama cine e autorul pentru ca banuiesc ca nu sunt multe masini cu un far ars de politie la sectia respectiva si se va stii cine a fost cu masina in seara respectiva...
Asta cu luatul de oamenii care fac intalniri e iar vreo cretinatate de ordin de la vreunu de mai sus,si tre si ei sa isi faca norma.M-am scarbit de fazele astea de Romania,daca aia vor amenzi...ei iasa in sosea si-ncepe sa-ti dea...n-ai aia ,n-ai aia ,n-ai aia....si buff..s-a facut nru de amenzi Stiu pe cineva care a fost oprit la radar,62 la ora...amenda pentru radar,pentru nepurtat de centura..si permis suspendat pentru ca i-a iesit la fiola.Pai stai frate ca daca tu m-ai oprit la radar cum sa-mi dai si fiola....infine. |
daca tragi frana de mana (cerculete) cred ca te poate baga la "condus agresiv" ....cel putin asa era in regulamentul vechi
|
interesant...si ce sanctiuni sunt pentru asta?
|
Aici gasiti detalii despre "politistul YouTube"
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=1714 http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=1926 |
Alunecare prin Tokyo...Cluj
wahahahah...ce oameni.Mi-au citat commentul ;) Figurile alea le-o fi invatat de la fiusu =)) Bravo...DK COP ...si sa ziceti voi ca politistii nu fac antrenamente ca sa prinda infractorii |
2 Attachment(s)
nu mai tin minte unde si pe ce sectiune am povestit, ca sa surprindem politistii care cum parcheaza sau cum incurca circulatia si fie ii filmam sau poze si le punem pe forum... ei.. eu v-am tot povestit de un domn garcist vecin de al meu...
se vede cine e politisu in imaginile de mai jos.... :D scuzati calitate pozelor, sunt facute cu telu. |
Daca n-are servo omu ...unde sa se mai chinuie sa traga ded covrig =))
Da putea sa dea inainte totusi,dar daca a crezut ca nu mai are loc :)) |
numa un pic mai infata trebuia sa dea.. si ar fi lasat masina dreapta in parcare..
|
mah omu e parcat in locul lui...masina nu e in strada nu vad de ce atata agitatie!
|
1 Attachment(s)
Ceva linii ceva....care se baga???:lol:
|
eh..stateau de vorba..ca asa freaca menta noaptea :)
|
1 Attachment(s)
si pe zi i-am prins
|
1 Attachment(s)
dak un om de rand o parcheaza asa in cateva minute o gaseste pe platforma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:38. |
- Copyright 2026 4Tuning