![]() |
Re: Cum ne gasim masinile dimineata in parcare?
Eu nici nu stiu de unde sa incep ... am gasit`o lovita ... oglinzi furate vreo 2 ... zgarieturi de tip "fara numar" ... parbriz crapat ... iar problema pe care deja o cunoaste prea bine toata lumea .... praf ...praf...si iarasi praf....
|
AEV :)) unde iti e bara de pe spate ? :-s am vazut ca e cam stramb panoul din spate :-ss :oops:
|
intreaba`l pe ala cu 520d ... CT 15 GIC unde ii e bara fata ... farurile ...capota....grila....radiatoarele.... etc.... aaa da ... si mai intreaba`l daca nu cumva i`a predat limba romana ENIS :))))) (o sa scanez si o sa atasez declaratia lui de la politie ... sa ne amuzam cu totii)
|
Quote:
|
cred ca putem muta discutia la accidente ... pt ca nu am gasit`o asa in parcare ...
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Lovita bara spate, si in general "rahatita" de doamnele ciori care o ard prin copacii din apropiere.
|
WAF???!??!!!? ce scrie acolo ????=)))
|
TARE :D nu am inteles nimic! Asta sigur a luat permisu la Arges :)))))
|
Unde mai pui ca e turc si proprietar de Mercedes S350...
|
Am descoperit intr-o seara autograful lui Burebista in original pe capota....urmand ca ziua urmatoare sa o gasesc cu autografele la toata echipa nationala peste tot , inclusiv plafon...facute cu latimea cheii...daca tot faci o treaba o faci bine :)
|
Nu e din parcare dar cred ca se incadreaza aici totusi...
Acum vreo 2 sapatamani cand m-am dus la garaj sa iau masina am gasit o papusa pusa pe manerele de la garaj. A se intelege prinsa calumea acolo. Am ramas un pic gen "What the f**k?!". I-am tras si cateva poze...Sunt tare curioasa cine mi-a facut cadoul:)) Nu e necesariamente o chestie rea, cat ciudata pur si simplu. https://img15.imageshack.us/img15/6537/blondy000.th.jpg Si asta dupa ce am dat-o jos:D https://img23.imageshack.us/img23/5155/blondy001.th.jpg |
A vazut ca esti fata si s-a gandit sa-ti faca cadou o papusa...:D
glumeam....:-P |
sa nu fie vreun admirator obsedat :) ca e grav :P
|
Mi`am gasit putin lipsa bara fata model M cu tot cu nr de inmatriculare au luato!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:04. |
- Copyright 2026 4Tuning