![]() |
Re: Ford Capri MK1 V6 2300 GT-The White Dream-69 GTO
Cipriaaaan! Iete ce fieroaica mi-am luat!
Opel Commodore A Coupe din 1968! https://forum.4tuning.ro/568-old-scho...pe-1968-a.html Ureaza-mi "succesuri" ca e terminata rau :-? |
Salut, foarte frumoase masinile. Nu iti pot da mesaj privat, da-mi te rog add la id rebegea_sebastian2001 am o propunere care s-ar putea sa te tenteze.
|
12 Attachment(s)
se mai adauga ..
bucsi fata bara stabilizatoare noi, telescoape noi lip furtune frana , placute de frana noi, capac rezervor nou old stock, noul volan momo indy race mahon jantele cragar ceva poze de la fata locului...:D targhetul? impecabila din punct de vedere tehnic...si optic. pareri... |
hoho:> frumos motoras are:D
bafta cu masinuta si sa iasa super |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sarbatori fericite tuturor si fie ca Sfintele Sarbatori ale Pastelui sa va aduca lumina si bucurie in suflet !
|
nu vreau sa t supar, mai ales de paste, dar MARE RASOLEALA la tinichigerie si vopsea.pacat d timp si bani.nu inteleg d c nu ii pui conturul cromat p spate si te-ai incurcat cu ornamentul de plastic "cromat".
|
Quote:
Nui cu suparare...dar asta e romania ,nu gasesti un tinichigiu bun,la fel si un vopsitor...si crede-ma am cautat peste tot ,lucrez si in domeniu si nu am gasit... Cat despre trimurile cromate la fel...am cautat peste tot si nu am gasit ceva satisfacator...am ceva in garaj dar nu sunt in stare excelenta ...si am considerat ca varianta cu plasticul cromat este ok,de altfel esti singurul care a observat treaba asta...si pt mine nu e deranjanta .... ps: orice sfat fie el bun sau rau e binevenit...deoarece il consider ca este dat constructiv..:D |
pai la CT masina avea trim-urile toate p spate.
aripa stg spate si panoul trebuiau indreptate ca la carte inainte de pregatire/vopsire. daca tot esti in domeniu, peticul ala d la stalpul stg fata/parbriz nu trebuia facut cu autogen, ai ars toata izolatia d cavitati din zona, care p vremea aia nici nu era cva super. p la fusta d spate a mai zis un coleg cva, nu mai repet... bara d spate e pusa cam cu furca si-i lipsesc 2 suruburi originale. cred ca se incadra mult mai bine p spate nr d inmatric normal postat p o placa neagra, asta daca nu-i faceai spatele black. am facut eu la una zona din spate din intreiorul trimului cromat imbracata in vinilin asa cum era pe plafon, au cascat nemtii gura la greu. incearc sa vezi cum arata vopsite negru zona dintre luneta si capota portbagaj + suprafetele alaturate ale stalpilor spate, iti vor da un efect d luneta mult mai mare. nu mai ai interiorul original, cel beige, cu care era la CT ? dupa mine, la cum stiu eu capri-urile, eu ii faceam un interior pe visina putreda pt vopsea alba, sau visina putreda + miezurile albe+cheder de delimitare bleumarin. si p exterior dungi bleumarin delimitate cu 3-4 mm de rosu.gen GT 500.sau ca la scaunele d cobra. |
Quote:
ciprian |
Cristos a Inviat! salut player 77,ti-am urmarit evolutia in legatura cu Capriul,am si eu unul,cel care ti-a vandut-o stie ca a vrut sa mi-o cumpere cu ceva timp in urma,Capriul tau eu trebuia sa-l cumpar,dar ma bucur ca a ajuns la tine.daca ai sti cati au vanat masinuta ta!imi cer scuze daca te-am deranjat,sper sa nu!am postat de pe adresa unui prieten.Bafta si spor la reconditionare in continuare!
|
Super frumos a iesit!!poate reusim sa ne vedem la intalnirile ford craiova si sa o pot admira live!!;) bafta in continuare!!
|
Quote:
Varianta de 2300 pusa pe un capri este foarte rara ,vb de motorizarea de 108,iar ceea ce am eu 2300GT este si mai rara are 125 cp,chiar mai rara decat un rs (2600 v6 150 cp)care nu are altceva in plus decat injectia mecanica care ii da un plus de 25 cp-este facuta special pt piata din germania si a fost un lot limitat de 3800 de bucati.Din cunostintele mele un 2300 GT 125 CP sunt undeva sub 50 de bucati. Pe parcursul thredului meu am dat de multi care au vrut sa cumpere masina circa 8 care erau in discutii cu cristi din constanta...:D:D Varianta 2300 gt in germania in stare aceptabila nu o gasesti sub 12000 euro! Aceasta masina o sa o fac pt a circula aproximativ zi de zi cu ea pe timp de vara ,de aceea am investit in tot trenul de rulare,frane,discuri,caseta ,bucsi ,placute noi noutze,investitie deloc ieftina ... Ceea ce spun intaresc cu detalii... http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=3 sau http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...n&pageNumber=3 Chiar mi-am dorit f mult masina ,de aceea imi explic faptul in care in momentul in care am achizitionat-o mai aveam una galbena de 1300 linie tocmai cumparata de la un samsar cu aere de profesor..... in stare aprox impecabila,sau faptul ca ex propietarul poate nu stia ce vinde sau poate chiar masina asta nu era ceea ce cauta,el fiind indragostit de opel rekord coupe ,vis pe care vad ca si l-a indeplinit..si chiar imi pare bine pt el... Vad ca am avut ceva reclamatii la modul in care a fost executa masina,stiu au dreptate dar le recomand si lor sa inceapa un astfel de proiect si o sa vada cat de greu o sa fie,prin lipsa pieselor,pretul lor,sau a meseriasilor... Eu nu sunt un perfectionist,nici nu tind sa fiu ,de multe ori ma bucura doar jumatatea plina a paharului....si sunt constient de un aspect....e ffff usor:D:D sa dai sfaturi din afara dar in momentul in care esti implicat o sa fie f greu.... Ne auzim si Paste Fericit Ciprian |
Quote:
1300 LINIE GT CAPRI MK1 2300 V6 GT CAPRI MK1 2532 T5 FORD FOCUS MK2 ST |
da ai dreptate in legatura cu cei care comenteaza in legatura cu masina,dar putini au reusit sa le termine cat decat.eu unul ma chinui de 5 ani sa o termin si tot din cauza banilor,pieselor,etc.dar nu ma las merg inainte cu speranta ca o voi termina intr-o buna zi.si intr-adevar ai o piesa rara,n-au ele perfomantele unui Mustang sa zicem, dar au valoare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:14. |
- Copyright 2026 4Tuning