![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
Mult pozitiv, dar incearca ca data viitoare sa pui si semne de punctuatie si sa scrii coerent. Ca sa poata omul sa inteleaga din prima faza ceea ce vrei sa spui. . . ;)
|
pai aia e prob mea ca nu stiu sa scriu scrie verisoru meu ca sunt analfabet acu invat alfabetu am ajuns la ''b'' mic de tipar ,pozitiv
|
Quote:
|
Quote:
|
Poate sa-mi spuna si mie cineva din brasov o pensiune ieftina si buna?? :D
Un numar de telefon ceva sa-mi fac si eu rezervare sa nu ajung acoo si sa trebuiasca sa dorm in masina |
Ce ma oftic ca a murit cotoarba mea chiar inainte de intalnire... da oricum o sa fiu prezent si eu si cativa tovarasi :) Spectatori o sa fie cu siguranta :D
|
nu cred ca o sa ai nevoie de cazare.....fiindca noi baietii vom sta treji toata noaptea la gratar :D
|
Quote:
Brasov-Timisoara 399 Km Brasov-Bucuresti 161 Km deci... |
deci sa gasit cuma o locatie, sau vreo propunere ca m-am uitat si pe dacia club si nu am vazut alceva in afara de reclame
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu urmaresc ambele forumuri si incerc sa ma implic in ambele ca sa fie frumos si bine... acum sa vedem ce iese.. acolo se vb de o intalnire in parcarea carfur dupaia deplasare pana in poiana brasov si dupaia inca o locatie acum sa vedem ca si ei sunt destul de dezordonati si de imprastiati pe cateva bisericute..
Inca odata zic!!! Cei care pleaca din Bucuresti vreau sa plecam in gasca mare, anuntati aici cei care sunteti, sa plecam si noi frumos si organizat |
voi veni si eu numele meu este Tudose Ionut-Cosmin DACIA 1310 L albastru metalizat DB-07-VNF numarul de telefon este: 0769379943
De unde se pleaca din Bucuresti mai exact? ID-UL meu este: Tudose.Cosmin88 cine vrea sa imi dea detalii despre intalnire si vrea sa vorbeasca cu mine ma contactati pe messenger..mult succes |
Plecarea din Bucuresti nu sa stabilit inca, cer este ca intalnirea incepe undeva la ora 9 dim la Brasov deci un 7 ar fi plecarea din bucuresti:-P asta asa ca titlu informativ... ca nu e stabilit nimica, din ce am citit pe DC sa stabilit locatia, va fi la carrfur brasov unde a fost si anu trecut si au inceput sa faca listele pt numaru de locuri..
Mai multe datalii aici despre eveniment http://www.daciaclub.ro/DACIA-1300-f...03-s13920.html |
Quote:
oamenii astia spun ca noi nu comunicam...dar ar trebui sa intre si ei pe 4TUNING.RO sa vada ce sa intampla...am observat ca ai scris acolo ceva Cristi - b08ygs ar trebui sa lasam un link acolo cu intalnirea de pe 4TUNING.RO sa intre si ei sa vada despre ce este vorba... Am dreptate?? eu asa zic? daca nu,nu-i nici o suparare...;) am gresit eu am scris postul meu la citatul tau :)) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning