![]() |
Re: Ford Probe 2.0 16v - (Pink Probe Story)
foarte frumos au iesit scaunele si bancheta.felicitari!
|
Multumesc, dar, nu este chiar ce voiam eu ... sper ca pe viitoar sa se mai poata modifica.
Andr3ii@: Sa ma anunti daca vi si cand vi sa fiu aici. |
Quote:
|
superb a iesit interiorul...felicitari...
cand ajungi la cluj??? sa ma dai pe mine o tura:D ti-am mai zis eu k esti femeia perfecta...sti tu de ce...:)) |
Sper sa nu te superi pe mine dar nu prea imi place cum a iesit tapiteria :( cred ca trebuia putin mai groasa ata aia pt cudaturi. In rest sper sa ai nervi de otel ca sa o poti intretine, in RO e crima sa ai orice alb. In alta ordine de idei bara e belea si cred ca daca ii faci si speepy eyes o sa rupa norma iar pe la mai toate show-urile
|
Quote:
|
e piele piele?.. de unde ai luat-o ca is tare curios.. si un pret asa la metru patrat daca se poate :) masina arata f frumos pt o fata:)
|
maine ajung pe la arad si sper sa ajung sa vad si masina :D
|
26 Attachment(s)
Cateva poze de astazi. Inca under construction.
|
Quote:
|
Ce bestiala arata in penultima poza ! :) Arata bine cu proiectoarele si neoanele albe :) .. din pacate am avut un mic accident in drum spre arad si nu am mai putut sa ajung sa vad masina :( !
|
Quote:
Penultima poza :lol: haha? De ce? |
foarte frumos... cred totusi ca se refera la ante penultima cea in care ai farurile aprinse
|
Quote:
|
A scuze .. acu am vazut ca ai mai adaugat o poza :))) Ma refeream la poza dinainte de penultima ! :P
Cu accidentul e o poveste mai lunga putin , cand intri pe mess o sa iti povestesc mai detaliat ! Da un semn cand intri si o sa iti povestesc :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning