![]() |
Re: SOLENZA tuning / Resita
1 Attachment(s)
uite aicea jucaria de care ai nevoie
http://www.maniac.ro/ [aicea gasesti toate specifiicatiile de care ai nevoie] http://www.***********/car-sound/cd-m...nocd-6796.html [aicea gasesti un magazin de unde sa-l cumperi - dar atentie e cu 40 ron mai scump decat la Resita la noi in piata sud la Ioji la magazinu de electrocinetica] ti-am atasat si o schita unde gasesti magazinu de care vorbeam in cazu in care nu vrei aceasta jucarie eu am de vanzare un blaupunkt cu cdplayer dar nu e mp3 ci e track player il dau ieftin la 80 ron - vezi vanzarile mele! |
Quote:
|
sper sa-ti fie de folos
|
1 Attachment(s)
Nelutzu ai vb tu cu mine ca ai un prieten cu un Clio Williams - am atasat o poza sa-mi spui daca e modelu asta! Defapt asta e singuru model de Clio cu denumirea Williams - restu toate sunt ori simple ori RS
|
salut. ai idee cum pot sa scot si eu bordul, doar partea cu ceasurile. k am incercat dar am inpresia ca trebuie sa al desfac pe tot.asa sa fie oare? daca sti alta metoda te rog sa ami spui.
|
trebuie sa desfaci cochilia de la manetele din spatele volanului, dupa care se va desface de la baza cochilia care acopera kilometraju si turometru!
|
La exterior asa ramane?E chiar draguta:)
|
1 Attachment(s)
La 18 ani am de gānd pe solenza să mă axez şi eu , aşa că ţi-am făcut ceva ca idee,că īmi place foarte mult dăciuţa ta !HF.
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Nelutz69 tot nu mi-ai raspuns la intrebarea cu Clio! Am poza atasata mai sus!
|
e pericol solenza asta ,bravo nelutz69 !:)
|
multumesc. maine ma apuc de ea.
|
Nelutz69 ai facut ceva si la luminile din bord? eu mi-am luat leduri albastre si le-am pus in locul becurilor si degeaba aceiasi lumina portocalie. sti cumva ce as putea face. tu ai de gand sa faci ceva cu luminile?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
da mie tot nu mi-ai raspuns!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:54. |
- Copyright 2026 4Tuning