![]() |
Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......
UP frate....
Sa auzim:D |
hmm...cred ca eram prin clasa a 2-a ... aveam un pegas mic ( nu cel tip harley...mai mic :D ) , eram la bunici , pe langa un pod...si in lateral...vale...ce sa fac si eu...ma dadeam cu bicicleta pe acolo...pana am luat o bucata de caramida cu roata din fata...ghidonul s-a rotit si un corn a venit in undeva in dreptul abdomenului...rezultatul...nu mai puteam sa respir...si faceam ca toate cele...
|
cand mi'am luxat rotula,m'am chinuit vreo 2 sapt cu gipsu',scoate lichidu',schimba gipsu' iar 2 sapt de chin(carje si toate cele,cu taxiu' la liceu,mai eram si boboaca....s'a intamplat dup' prima sapt d skl),scoate gipsu',scoate lichidu' iar,dup' iar o sapt cu taxiu' si carje la skl k mergeam aiurea,nu aveam stabilitate,fizioterapie,dureri mari,exercitii.....si ink mai am probleme, nu pot face nici un fel de sport....nu mai vreau sa mai patesc asa niciodata...si nu doresc la nimeni k nasol
|
Quote:
|
Hmmm... Dureri... garla. O sa incerc sa fac un rezumat al lor:
1. Am aterizat cu parasuta in acoperisul unei babe, si m-am infipt in el ca un cui 2. Am aterizat cu parapanta intr-un brad... 6 copci la picior 3. M-am oprit cu snowbordul in cotetul porcului... picior stanga luxat, mana dreapta rupta, cap spart 4. Operatie de apendicita semianesteziat 5. Vorbeam cu prietena mea la telefon, cand a lovit-o masina, si lista ar mai putea continua Quote:
|
Quote:
|
Dureri fizice la greu in copilarie:)
- La 5 ani alergam spre camera mea si nu am nimerit usa si am dat cu capu in zid - Ieseam la fotbal si nu se putea sa nu cad - Ma plimbam cu bicicleta si mia sarit o matza in fata si mai mergeam si cu o mana si din greseala am pus frana pe fata si am dat cu capu intr-un gard si mi-am julit cotu etc .... Sentimentale nu am avut. |
Sper sa nu incepem sa postam aici dupa sesiune...:D
|
Quote:
|
Quote:
Eu am maine primul examen...postez maine si o sa va explic si durerea groaznica..:lol: |
Quote:
Bafta si tie, sa trecem cu bine peste toate !! ;) |
Quote:
|
well ... cutit in deget (ghiciti care) ... taietura pana la os ... in zona unghiei
3 saptamani de refacere a tzesaturii ... plus inca 3 saptamani disparitia vanataii. in momentul cand a intrat cutitul ... NO PAIN ... dupa 1 minut, cand curgea sangele siroaie ... durere crunta ... nu usturime, nu nimic... deget sub apa ... USTURIME + DURERE de ma kkm pe mine :D asta se intampla acum 3 luni si acum ma mai doare degetul in zona unghiei in anumite zile :D |
Quote:
|
you got it :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning