Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o...... (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/13815-cumplita-durere-trait.html)

George_P. 12-01-07 22:22

Re: Cea mai cumplita durere pe care ati trait-o......

UP frate....

Sa auzim:D

MaTzA 12-01-07 22:32

hmm...cred ca eram prin clasa a 2-a ... aveam un pegas mic ( nu cel tip harley...mai mic :D ) , eram la bunici , pe langa un pod...si in lateral...vale...ce sa fac si eu...ma dadeam cu bicicleta pe acolo...pana am luat o bucata de caramida cu roata din fata...ghidonul s-a rotit si un corn a venit in undeva in dreptul abdomenului...rezultatul...nu mai puteam sa respir...si faceam ca toate cele...

zarisk 13-01-07 11:07

cand mi'am luxat rotula,m'am chinuit vreo 2 sapt cu gipsu',scoate lichidu',schimba gipsu' iar 2 sapt de chin(carje si toate cele,cu taxiu' la liceu,mai eram si boboaca....s'a intamplat dup' prima sapt d skl),scoate gipsu',scoate lichidu' iar,dup' iar o sapt cu taxiu' si carje la skl k mergeam aiurea,nu aveam stabilitate,fizioterapie,dureri mari,exercitii.....si ink mai am probleme, nu pot face nici un fel de sport....nu mai vreau sa mai patesc asa niciodata...si nu doresc la nimeni k nasol

EvLSant0S 14-01-07 08:55

Quote:

Originally Posted by mariaone_1 (Post 696415)
cand mi'am luxat rotula,m'am chinuit vreo 2 sapt cu gipsu',scoate lichidu',schimba gipsu' iar 2 sapt de chin(carje si toate cele,cu taxiu' la liceu,mai eram si boboaca....s'a intamplat dup' prima sapt d skl),scoate gipsu',scoate lichidu' iar,dup' iar o sapt cu taxiu' si carje la skl k mergeam aiurea,nu aveam stabilitate,fizioterapie,dureri mari,exercitii.....si ink mai am probleme, nu pot face nici un fel de sport....nu mai vreau sa mai patesc asa niciodata...si nu doresc la nimeni k nasol

cum ai reusit ? sa-ti luxezi rotula..

Vyruss 14-01-07 10:30

Hmmm... Dureri... garla. O sa incerc sa fac un rezumat al lor:
1. Am aterizat cu parasuta in acoperisul unei babe, si m-am infipt in el ca un cui
2. Am aterizat cu parapanta intr-un brad... 6 copci la picior
3. M-am oprit cu snowbordul in cotetul porcului... picior stanga luxat, mana dreapta rupta, cap spart
4. Operatie de apendicita semianesteziat
5. Vorbeam cu prietena mea la telefon, cand a lovit-o masina, si lista ar mai putea continua
Quote:

in clipa de fata sufar cea mai mare durere vreodata...
ma doare capul si un ochi (mai exact dreptul) de mor ! (de vreo o saptamana si jumatate)
daca a avut careva simptome asemanatoare il rog sa imi dea si mie un PM ca sa stiu si eu ce ar trebui sa fac !
Ceva asemanator am patit in anul I, cand am inceput sa fac zilnic naveta la Magurele. Am considerat ca este vina niveluli ridicat al radioactivitatii din zona, stiut fiind faptul ca acolo se afla si un reactor nuclear. Era foarte naspa, mai ales ca ma duceam cu masina la scoala. Parca imi batea cineva un cui in tampla breapta si unul in ochi. Dupa 2 saptamani m-am linistit cand am vazut ca si alti colegi sufereau de aceleasi simptome. Acum, la 4 ani de atunci... cred ca am devenit imun. Daca te duci la un doctor, ai grija sa nu fie doctorul Stefanescu de la spitalul militar, ca va spune ca ai epilepsie. Cred ca este singurul curs pe care l-a invatat in facultate

zarisk 14-01-07 14:28

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 697334)
cum ai reusit ? sa-ti luxezi rotula..

pey o sa-tzi spun dar cred k nu o sa ma crezi,am avut o perioada de crestere brusca si ligamentele mele s-au slabit(asta am aflat dup' ),habar'n'aveam.si in vinerea primei sapt d skl,cum sunt mai baietzoasa m-am luat la un fotbal cu baietzii din clasa...cu un dop:))))),si la un moment dat' am cazut si rotula era dislocata,baietzii au inceput sa rada dar cand au vazut rotula mea dislocata au ramas incremeniti.atunci am luat'o p o colega si am plecat aks si dup aia la spital.

Aaronnel^ 21-01-07 22:16

Dureri fizice la greu in copilarie:)
- La 5 ani alergam spre camera mea si nu am nimerit usa si am dat cu capu in zid
- Ieseam la fotbal si nu se putea sa nu cad
- Ma plimbam cu bicicleta si mia sarit o matza in fata si mai mergeam si cu o mana si din greseala am pus frana pe fata si am dat cu capu intr-un gard si mi-am julit cotu

etc ....

Sentimentale nu am avut.

SHOGUN-A8 21-01-07 22:19

Sper sa nu incepem sa postam aici dupa sesiune...:D

George_P. 22-01-07 21:02

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 708878)
Sper sa nu incepem sa postam aici dupa sesiune...:D

Sau dupa bac...

SHOGUN-A8 22-01-07 23:14

Quote:

Originally Posted by George_P. (Post 710414)
Sau dupa bac...

Bafta omule de pe acum....
Eu am maine primul examen...postez maine si o sa va explic si durerea groaznica..:lol:

George_P. 22-01-07 23:25

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 710648)
Bafta omule de pe acum....
Eu am maine primul examen...postez maine si o sa va explic si durerea groaznica..:lol:

Bafta si tie, sa trecem cu bine peste toate !!

;)

PYT 22-01-07 23:36

Quote:

Originally Posted by mariaone_1 (Post 697805)
pey o sa-tzi spun dar cred k nu o sa ma crezi,am avut o perioada de crestere brusca si ligamentele mele s-au slabit(asta am aflat dup' ),habar'n'aveam.si in vinerea primei sapt d skl,cum sunt mai baietzoasa m-am luat la un fotbal cu baietzii din clasa...cu un dop:))))),si la un moment dat' am cazut si rotula era dislocata,baietzii au inceput sa rada dar cand au vazut rotula mea dislocata au ramas incremeniti.atunci am luat'o p o colega si am plecat aks si dup aia la spital.

e foarte plauzibil, se numeste apofizita si am avut si eu prin cls VII..

Mustang 22-01-07 23:43

well ... cutit in deget (ghiciti care) ... taietura pana la os ... in zona unghiei
3 saptamani de refacere a tzesaturii ... plus inca 3 saptamani disparitia vanataii.

in momentul cand a intrat cutitul ... NO PAIN ...
dupa 1 minut, cand curgea sangele siroaie ... durere crunta ... nu usturime, nu nimic... deget sub apa ... USTURIME + DURERE de ma kkm pe mine :D

asta se intampla acum 3 luni
si acum ma mai doare degetul in zona unghiei in anumite zile :D

PYT 22-01-07 23:49

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 710705)
well ... cutit in deget (ghiciti care) ...

..middle finger? :lol:

Mustang 22-01-07 23:52

you got it :D

All times are GMT +2. The time now is 06:31.

- Copyright 2026 4Tuning