![]() |
Re: Ce traznai faceam noi cand eram mici !!
of of, urmeaza clasa a 11-a :P
am batut recordul la absente si la corigente de pe un semestru pe altul :P suna intr-o seara directorul acasa ca vrea sa vb cu mama(stau cu mama pentru ca tata sta cu bunica care-i paralizata si mama cu bunica nu se intaleg prea bine) ii zic ca nu`i acasa mama si el insista sa i`o dau la telefon si aduc cainele si ii zic ca acuma ii dau la telefon pun receptorul la capul cainelui cand aude voce cainele latra ala s`o sperit de`o inchis(pana in ziua de azi ma intreaba fostii colegi ca daca ma suna acasa vb cu mine sau cu cainele) toata scoala a aflat apoi trece un timp si vine profa de chimie sa`i zica la mama ca raman corigent...deshid usa o vad ma intreaba mama`i acasa, zic nu si inchid (profa de chimie statea in celalalt bloc) mama intreaba ca cine`o fost eu ii zic ca tiganii.... of of cate`am mai facut si cate am uitat sa mai zic dar acuma sunt asteptat la o tura de cs pe lan asa ca va mai zic mai incolo, cititi ca aveti ce citi :P |
am uitat sa va zic din generala cand o venit ser_juju (userul de pe forum) la ora de franceza in locul meu si cum eram numa de 3 zile in scoala aia profa nu a stiut cine is si l`o ascultat pe el in locul meu si i`o dat 8 si mi`am scos corigenta :p
multuemsc public ser_juju pentru 8-ul acela din clasa a 8-a de la ora de franceza cand jucam biliand cu tinut in complex diana. multumesc inca o data |
doamne.. ce om...deci nu mai pot de ras hhahahhahaha:lol::lol::lol: mai povesteste-ne.. ca esti tare rau.. ps. ziceai cva pe pagina trecuta.. sau akm 2 pagini.. ca l-ai batut pe baiatul nush carei profesoare.. care a fost faza??
|
pfuai de mine ..mai zi k mai ai de povestit:lol: .....multe belele ai mai faqt in tineretile tale:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
wow.... e de mirare k inca mai eshti in viatza.... sau k inca n-ai omorat pe nimeni..... :twisted: ..... la facultate ai fost cuminte sa-ntzeleg?.....
|
mi lene sa scriu
eram in clasa a 5-a la cosbuc. profa de istorie avea 2 baieti, unu in clasa a 12-a si unu prin a 3-4. si intr-o miercuri seara mi-am facut aiurea o harta, joi la ora mi-o dat 10 pentru ca am fost singulrul din clasa care aveam harta facuta :P seara i-am zis la fiuso, sta in bloc cu varumeo, brlocu de unde vanam femeile cu strugurei..alea alea. jucam fotbal si vine copilu mic, nu stiu ce-am facut ce n-am facut pana i-am dat un picior in cur , apoi o sarit la scandal si i-am dat una-n gura de i-am spart nasu. nu a fost intentionat da mno...apoi s-o dus in casa, cand o plecat i-am zis sa-i zica la masa ca de nu-mi mai da 10 il bat in fiecare zii :P ajuns in casa frateso mai mare era pe geam si nu stiu ce dracu am zis de mai sa sara pe geam sa ma bata :P vineri cand m-am dus a scoala directorul, parinti lu ala, politia oioioi. ca cica sa vina mama la scoala(ea lucra la timisoara atuncea, sau brasov, nu mai retin) o mers bunica si o rezolvat probelmele. aveam medi mari urma sa iau premuiu 1, dupa faza aia era pe la inceputul lui mai, am incercat sa raman corigent la cat mai multe materii am ramas la romana, istorie, la vreo 4 materii, apoi aveam ff multe absente...pana la urma m`am retras si m`am dus la muzica. ajung la ise prin 2004 cand am gatat liceul :P si cine imi era prof la seminar :P baiatul mare, apoi zile fripte i`am facut la ala, ise`ul nu era de mine...n`am platit decat inscrierea si l`am injurat pe ela, radeam de el, faceam din hartie cu saliva bilute si trageam dupa el cu pixu...of of of, ca sa platesc penalizari ca ma dau afara, i`am zgariat masina, i`am dezumflat rotile de fiecare data cand ii vedeam masina, i`am aruncat un cos de gunoi in cap de la etaj, ofofof cate i`am facut la ala in anu 1 de facultate :P mi`am adus aminte ce mi`o facut el cu 10 ani in urma :P |
DACIA WRC ...esti nebun frate ......
sa zic si eu din sc .....am facut sc la o porfesionala auto ...si na ca ma tot intreba lumea ...(eu am frate geaman GRIGO-X2 pe forum) ..d.aca neam schimbat vreodata intre noi ...mai ....ce era bine ...aveam practica joia si vinerea ,,,si faceam cu schimbu o vineri si o joi ma duceam eu la practica cealalata vineri si joi el se ducea ...pt ca maistru de la practica ...era deajuns sa vada unu ca el credea ca suntem amadoi ...si uite asa am tinuto un an intreg ..ca atunci cand am avut practica comasata la sfarsit (4SAPTAMANI)..nu m-am dus deloc ...luasem vacancta cu 4 sapayamani inainte ...dupa ce am dat o sticla de athos lu domn` maistru in sc se faceau multe ...si cele ce se intamplau cam in fiecare zii e ca ne prindea directoarea la fumat in WC...si ca mereu luam corcodusi din pomul din fata scolii ....mereu venea cate un profesor ne ddadea jos si ne zicea """DUTE LA DIRECTOR SI ZII CE AI FACUT """" va dati seama ce de cacat e ....oricum nu en duceam ......probleme am avut cu o porfesora la o amterie de specialitate .....pt ca ...am injurat in ora...era unu lnga mine in banca ,..(facut tragea de faire) si imid dadea pumni la muschi in ora lu aia ..si nush frate ce mia venit in cap ..ca am strigat ca bou in gura mare BAGAMIAS P..in M .... ...frate corigent am fost cu media 3 ..noroc ca al 2 lea semestru am stat cumintel ....si multe altele si am mancat si bataie de la dirigu ca lam scuipat pe unu .....sa facut ca da cu stanga ...ma lasasem usor catre dreapta cu capu ca stiam ce urmeaza si cand mia venit frate o dreapta deaia in fata ....ce sa mai ....mia amestecat gandurile .....daca e cineva din Liceul AUTO(7) din constanta ...cred ca il cunoasteti pe BADILA..ala era dirigu meu ......ehh altele am amia facut ...am modificat media in carnet miam trecut singur note din burta ca sa nu vada maicamea ca sunt corigent ....cuminte nam fost .....si am ajuns un biet mecanic ....e buna si scoala la ceva ... ehh io zic ca daca neam pune toti la povestim ...nu ne-ar ajunge forumu asta fiecare am tercut prin multe peripetii ..si frumoase ..poate si naspa cand te prindea omu la furat de ....corcodusi sau caise si itid dadea un omor scurt ... :lol: :rolleyes2 :lol: |
eo tin minte ca eram mic ..si se insera ..legam de`oparte a blocului o sarma si de cealalta ...si alergam copii mai mici prin zona p`kolo ..se`mpiedicau...cadeau..plangeau..si`l chema pe tasu :)) noi crapam de ras
sau sunam la o firma de taxiuri si`i chemam exact in fata blocului nostru :D si statea fraieru cate 10 -20 min de`am poolea si noi ne bateam poola de el :)) |
Quote:
noi ieseam la strada ...iar in zona in care stau eu naveta se face cu autocare sau cu microbuze ..si ieseam la strada ...dintre niste brazi .....si ieseam si ii faceam semn sa opreasca ...oprea omu ...si o luam deodata la fuga ....si asta nu sa intamplat O data..ci de foarte multe ori ....ca intro zii treceam prin zona gariii de unde pleaca autobuzele ..si auzea ...BAGAMIAS PL IAR AM LUAT TEAPA LA AGIGEA...SA VEZI CE LE RUP GATU ..si eu treceam pe lanmga ei :P |
ohohihoho imi aduc aminte intr`o iarna...am curatat trotuaru din fata casei.
oata zapada am aruncat`o in strada :P si apoi dupa cateva tigari mi`o venit ideea sa aducem si apa... am prins vreo 2 ore cand nu erau masina...ce crize am facut atuncea. am aruncat zapada, apoi am fumat 2-3 tigari apoi am adus furtunu din casa...si am udat zapada. gardul din fata caei are cam 38-40 de metrii+ ca am curatat zapada si amai sus. era pe la ora 4 dupamasa. am adus frutunul(erau vreo -15-20 de grade si se insera) am udat strada si am asteptat si stam si stam si iar stam(eram eu cu varumio) trace o masina nimic. nervosi ne-am dus dupa gard am facut bulgari i`am udat cu apa sa fie mai tari...si cand trec masinile sa aruncam pe parbriz... si nu da dracu sa treaca una de sus si una de jos si sa se loveasca frontal? :P noi eram pe burta in zapada de ras...apoi una a inceput sa ia foc...ne`am speriat... furtunul era langa noi si am inceput sa udam masina. am scos oameni din masina si apoi o venit politia. noi am zis ca eram in curte curatam aleea si n-am vazut nimic doar cand o facut buf ne-am intors capul sa vedem ce s-o intamplat. oioioi unu dintr-o masina picioare rupte, motorul in interiorul masinii...eieie accident grav(mi-o parut rau dar distractia era pe primul plan :P ) 2 zile o stat masinile acolo, apoi am luat pistoalele cu bile si sa spargem de la distanta parbrizul. ne distram noi cat ne distram apoi mi-am adus aminte ca am bile de la bicicleta(din alea din cosarca...sau cum se numesc rulmentii de la bicicleta) bagam in pistol . si incepem sa tragem si cand o tras varumeo s-o spart parbrizu. iar am ras de cateva ore ne-o durut burta de ras. nu mai puteam sau cand trageam cu pistolul cu bile dupa becurile de pe strada(ca sa fie intuneric sa nu vada ai mei ca fumam in fata casei) aia de la electrica zi de zi schimabu becuri(macar aveau de lucru si luau salariu ca lucranu, nu?) sau cand am gasit un telefon mobil pe abonament(era prin 2004) si i-am facut la ala in 2 zile vreo 100 de $ cost suplimentar. am sunat pe telefonul meu si l-am lasat sa mearga ca sa`mi fac 100minute sa primesc 1$ bonus. 100 minute mie 100 la varumeo, vreo 3 $ ne`am facut de pe telefonul ala+ ca am sunat si la erotic tot de pe ala... pacat de om ca o platit bani..dar mno asta e |
sau imi aduc aminte cand m`o disperat vecina de deasupra o data...
aia o fost cea mai bestiala faza din viata vietii mele. ne`am cacaaat intr`un ziar...l`am pus pe pres si i`am dat foc(ne`o zis unu mai mare ca noi de la bloc sa facem asa cand ne supara careva) apoi am sunat la usa si am fugit.. si vine vecina...calca de 2-3 ori pe zia si nu se stinge apoi intra in casa sa aduca apa ..dupa maxim 5 secunde aud fu tu ti du mn e za ii ma tii de copil si din alea grele. o calcat in cacaaat si o intrat in casa. sau imi mai aduc aminte cand blocam liftul la ultimul etaj...si vecini urcau pe jos 7 etaje :P sau cand vanam vecinii cu prastia cu bile de plumb de pe bloc. sau cand ne urcam pe bloc faceam cornete. apoi le taiam pe jumatate, bagam pedarde le lipeam cu scoci si trageam in casa la oameni(era vara, lumea era cu geamu deschis) apoi sa`i vezi pe aia la care aveam norocu si le pusca petarda in casa cum fugeau ca sobolani prin casa. noi ne tineam de gura, sau ne gabam ceva in gura sa nu radem, era pishu lumii. o data stiu ca n-am apucat sa bagam pedarda in teava de cornete, adica am bagat-o dar nu o plecat din teava o puscat la capatul tevii. 3 zile n-am mai auziot cu o oreche, eram numa rani pe fata...mama stie si in ziua de azi ca am picat in trandafirii din curte de la bunamea ca m-am impins cu varumeo. oricum as puea sa va poevstesc o roaba...dar pacat ca n`am filmulete sau poze cu oamenii aceia. ce n`as da sa mai fiu o data copil cu mintea de azi...atuncea sa vede`ti voi razboi intre mine si vecini care m`au suparat :P |
Tin minte ca prin clasa a5a aveam ora de religie si era imediat dupa Paste si trebuia sa cantam Hristos a Inviat la inceputul si sfarsitul orei... iar eu cu 3-4 colegii mancam stixuri in timp ce cantam .. si nea vazut profa si nea dat noua lucrare ..... si eu cu inca un coleg n`am vrut sa scriem nimic si am zis ca e un abuz .. ca profii sunt niste profitori .... aoleu ce n`am zis de profi ... si sa dus profa cu lucrarea in consiliu... si nota 7 la purtare am avut ..... Ce chinuri am tras eu cu dirigu atunci....
Prin clasa a4a i`am dat unuia un ghiozdan in cap ... de ii sa umflat capu cat o minge de tenis .. si am venit cu bunicasu la mine ..... cata palma mi-am luat :)))) Am avut si eu patanii cu vecinii .. cu gornete,si cu pistoale cu bile. Eu stateam la 4 .. si aveam usacatorie .. si mergeam cu 2-3 prieteni .. luam pusca cu apa si trageam in lume .. in special femei.... Si intro zi am tras intro baba si a urcat aia dupa noi ... repede ne`am furisat in apartament si ne tremurau picioarele la toti .. .dar pana la urma a urcat doar sa faca scandal ca nu stia de unde sa tras Intro zi am pus deoparte 2-3 pungi cu apa care sa le aruncam pe tipe bune.Trece o tipa ... buna .. imbracata in alb, cu o mapa in mana .. vorbea la telefon. Arunca un preten punga .. fix in cap.... cand a avut loc impactu a cazut aia in genunchi .. telefonu sa dus dreaq .....si ea era leoarca....Noi nu mai stiam cum sa ne abtinem de ras... Odata tin minte ca am legat de 2 pomi ata de peste .. si au trecut un mos cu o baba care veneau de la piatza .. cu rosii, oua .. si au cazut. S-au imprastiat toate pe jos si neau blestemat de tot neamu. La vreo 5-6-7 ani eram pe la un pr pe la bloc si am iesit pe balcon(statea la parter) iar taicasu dadea cu grund ramele de la geam. Pe acolo trecea un pusti de vreo 3 ani .. de era prieten cu prietenu meu ... si l-am pus sa se uite sub balcon sa vada daca sunt sobolani ... si i`am turnat vopsea in cap. Ce bataie a mai luat pr meu atunci ... vai de fundu lui. Am facut multe dar nu mi le amintesc |
Nu mai zic cate faceam eu ca plangeti de ras....
Anyways...tari fazele :D |
ohohoho acuma la cluj ploua si mi lene sa stau la calc cred ca mai trag un pui de somn pana pe la pranz ca-i numa 10 si ceva si...prea dimineata., va mai povestesc deseara.
aaaaaaa :P sa va zic cum i`am rupt la fratemio genunchii =)) eram prin clasa a 4-a =)) atuncea a intrat eurosport-ul pe canal free pentru cei cu tv-cablu. si era week-end...ba nu eram in clasa a 5-a ca fratemio era in clasa 1 :P si sambata dimineata era wresling pe eurosport. in timpul emisiuni ii zic la fratemio hai sa facem si noi. ma nu stiu ce face ce nu face, cert ii ca 6 saptamani o stat acasa cu ambele picioare-n ghips :P nu stiu cum l-am prins cum nu dar stiou ca l-am aruncat peste una si o picat in genunchi :P ambi genuchi s-au miscat de la loc...si a stat bietu fratemio 6 saptamani cu ghips de la glezna pana la p** ã.. of of. aaaaaaaa =)) tot asa eram prin clasa a 4-a si vecina de deasupra avea gemeni si ma ruga sa-i imping un carucior. si-o legat copilu...avea vreo 2 ani si sa-l imping..apoi fugeam fugea si ea...sti dracu ce-am facut ce n-am facut dar carucioru o dat peste-o piatra si l-am scapat din maini. cred ca s-o dat peste cap de vreo 4 ori si o picat pe roti. mere masa, il dezleaga il pune in picioare copilu o ia la fuga. face 2-3 pasi pica in stanga se ridica mai merge unu pica in dreapta. era ametit bietu copil. atunci am crezut ca l-am achitat. sau imi aduc aminte ca eram prin clasa a 10-a in fata blocului cu toporu in mana si taiam un copac, o creanga sau asa ceva. si in cealalta scara la etaju 7 locuia o familie de tigani si copilul tot timpul fura, enerva pe toata lumea fugea si ii injura. ii zic sa taca, ala nimic. ii zic ca dau cu ceva dupa el daca nu tace. si incepe sa ma injure. am aruncat cu toporu dupa el. s-o ferit, o spart geamu de la usa blocului si s-o infipt intr-o cutie postala. toti locatarii erau socati. tiganu nu o mai zis nimic o intins-o cu viteza luminii. 3 alocatii mi-am dat atuncea sa cumpar geamu la usa blocului. dar apoi cand ma vedea fugea. tot tiganul ala...eram mai mai mic, cred ca in vara dintre clasa a 8-a si a 9-a. ne jucam in curtea scolii(este ceva scoala generala, numa repetentii si gorigenti is in scoala aia) jucam fotbal eram eu vecinu de deasupra inca un vecin de pe la parter, vreo 3-4 din cealalta scara(scara cu tiganu) si de pe la celalalt bloc cativa. si tiganu dai si dai si dai si dai cu povesti de-a lui. mi-o venit idee sa-l legam de bara. l-am prins si l-am legat de bara. i-am pus ceva in gura sa nu ne injure si ne-am jucat rata si vanatorii. asta era legat de maini si picioare si noi trageam cu mingea dupa el. cine-l lovea era castigator. cine nu-l lovea primea pedeapsa. trebuia sa ia 2 picioare in cur(tot tiganu le incasa oricum noi , cei care pierdeam picioarele care trebuia sa le luam noi le lua tiganu) seara i-am luat ce i-am pus in gura si l-am lasat acolo. nu trec 2-3 zile iar in curtea scolii. noi jucam fotbal asta vine iar cu texte ba nelu lasa-ne ma tata in pace ori stai linistiti ori dute nu ne obosi. asta ce si ce si ce. iar l-am prins iar l-am legat. si o venit unu mai mare cu un pitbul(a dracului caine isi musca si stapanu cand era suparat) si il tot amuteam pe nelu tiganu. asta s-o pisat pe el de frica. apoi i-am dat drumu la tigan si o luat-o la fuga i-am zis ca are 5 secunde sa fuga apoi ii dam drumu la caine. fuge nelu mancand pamantu. fuge si nero dupa el.(nero find cainele) se suie pe teava de gaz de la bloc si bate in geam la mitica(vecinu de la 1) mitica deschide ca ma omoara astia, mitica deschide. mitica deschide geamu, taci ma nu ma tot omora daca nu esti cuminte treaba ta. si-l impinge de pe teava. numa muscaturi o avut in ziua aia bietu nelu. apoi nelu asta avea 2 frati, marcel si valer. eu am un vecin la 3 care ii fost puscarias(se ocupa cu artifici si o omorat 2 persoane ca o explodat o artificie fara sa vrea) valer mai puscariasule si tot din alea. vecinu de la 3 ia prastia i-a bile de plumb di trage dupa el. asta era ascuns dupa tomberoane. poc, buf tranc sunau tomberoanele de fier. apoi aduca puscariasu din casa o bila, ii da foc si o arunca. sti s-o trazneasca dumnezo ce-o aruncat, da cred ca la fel de tare o sunat ca si cum ai sta pe turala tancului cand trage. o scos un fum verde...si marcel afumat se ridica de dupa tomberon. asta cu prastia cand ii da una peste picior la marcel direct sangele i-o dat. si auzim(eram vreo 30 de persoane ne uitam la distractia cartierului) na f***`ti ma ma ma tii de tigan, mai furi? |
hihi super misto aveti ceva povestioare pe aici
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:39. |
- Copyright 2026 4Tuning