![]() |
Re: AG 88 PVA
Alex eu zic ca ar arata frumos si cu jantele vopsite un visiniu inchis si capacele crom :D
|
sunt de logan jantele?
|
Da de logan au fost.
|
3 Attachment(s)
Ceva poze de ieri...:)
|
Quote:
|
Eu am vrut sa le fac asa. Cum zici tu ieseau urate. Si s-au incaltat relativ usor.
|
cum arata masina ta....... i hate u :dribble:
|
Arata intr-un mare fel! Felicitari! Pacat ca nu a fost in apele ei pe proba de indemanare.
|
Nu ea nu a fost in apele ei, pilotul a avut apele tulburi. Cu piciorul drept cusut si pansat nu stiu cat de bine poti pilota.... insa nu m-am putut abtine. Si nu m-au ajutat nici anvelopele, sunr vechi de 12 ani. Le-am imprumutat doar ca sa fiu prezent pe acolo, nicidecum sa ma dau. Si plus de asta intoarcerea la 180 era prea periculoasa si nu am vrut sa fortez mai mult stiind ca nu am nici aderenta prea buna am preferat sa ajung cu masina intreaga acasa. De altfel la ultima proba nici nu m-am mai dat.
|
ce jante frumoase ai la masina
ale cui sunt si de unde le -ai imprumutat ca vrea si eu |
De la mine le.am facut cadou..:D
|
mai ai un rand din alea ca sa imi dai si mie
|
Am si pt tine 1000 lei cu anvelope 205/50/15 2 sunt yakohama advan(semislick)
|
9 Attachment(s)
Am renuntat la jantele dublate (au ajuns pe VLO) si am achizitionat un set de BCW-uri pe 15, latime 8 inchi, et 35. Sunt tare curios cum or sa vina pe masina, momentan spre nesimtirea mea masina este sub un morman imens de zapada, dar va fii ultima data, in primavara ii va fii gata garajul. Sunt indecis de ce culoare voi alege pt. jante, nu m-am hotarat intre nuante de gri, polish si alb sau chiar albastru. Motorul va intra si el pe tratament dar asta dupa ce voi aduna toate piesele necesare, mult nu mai e...:)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:31. |
- Copyright 2026 4Tuning