![]() |
re: Zonă de discuţii libere - Cafenea
Pe ce am fost eu chiar mi-au placut , nu am dat intr-o groapa. Poate sunt strazi laterale stricate, nu contest, dar nu mi-au iesit in cale cat am trecut eu prin Brasov si prin centru.
|
intradevar daca a mers doar pe Calea Bucuresti si pe Muresenilor nu prea avea de ce gropi sa dea
|
pe strazile mari si pe bulevarde drumurile sunt ca-n palma, mai sunt stradute pe unde iti rupi ficatii. de fapt nici nu sti ce te doare mai tare: faptul ca belesti masina sau ca iti rupi ficatii. oricum s-au micsorat numarul strazilor cu probleme la carosabil, si la fel si cu traficul, a fost fluidizat foarte bine in ultimii 2 ani, asa ca e mai bine ca mai de mult. oricum poa' sa faca scripcaru aeroport in curte la mine ca tot nu il votez :)
|
mi-e dor de asfaltu proaspat de pe mihai viteazu (acu 2 ani cred):cry:
e un chin sa trec pe acolo zilnic ... |
dobrogeanu asfaltat... yami
|
Quote:
|
saptamana trecuta il asfaltau...alti bani alta distractie, ca si ala era facut recent...
|
voua vi se pare rentabil sa sariti din racadau in oras pe dobrogeanu ?
|
pe ruta racadau - oras mai vin daca sunt in racadau, altfel pe la hidro.
pe ruta oras - racadau nu merg niciodata ca nu imi place prima curba... aia unde se ingusteaza strada si e si o casa exact in colt, nu vezi nimic... |
Quote:
Quote:
|
mie imi consuma masina 70 de tone de benzina cand urc pe acolo,cu benzina aia fac drumul de 2 ori pe la hidro
|
Quote:
acum pe bune cat poate sa iti consume un logan daca urci frumos cu treapta a 2-a iar partea cealalta o cobori in frana de motor. + ca scapi de ~ 4 semafoare. |
era vorba tot despre mine la faza cu loganul?:lol::lol:
|
Nu. Am luat masina cel mai des utilizata in romania. :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:53. |
- Copyright 2026 4Tuning