![]() |
|
Re: Diverse discutii
Quote:
|
Eu invat X( ... ca am o mie de restante :(
|
Quote:
|
yo zic k trebuia sa merem azi la strand...a fost vreme prea frumoasa:)))....knd o da caldura si dupa ce ne intoarcem de la mare...je cu "team`u" meu`...de drinkeri`...k astia joak in deplasare fara mine deokmdata, poate facem....yo am mai fost la strand...si m`ash mai duce...singura cea mai mare problema raman banii:))...
|
Nu va mai plictisitzi ba ca fac eu niste cerculetze acuma!
Pbrmm pbrmm pbrmm pbrmm pbrmm!!! |
DON de cand nu mai iesi cu cielo.. e plictiseala prin orash.. nu mai am masina de statura mea cu care sa ma dau :)) :D
|
care este cea mai modificabila masina ? https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/21781-modificabila-masina.html
|
Quote:
|
Cea mai modificabila masina este cea pe care o dezasamblezi, ii pui tot ce trebuie, schimbi estetica cu fibra si alte chestii si gata!
Orice masina poate fi modificata, dupa mine, presupun ca Impreza este una foarte modificabila. |
au venit nebunii de la mare :mrgreen:
abia astept sa rupem iar coltu' :mrgreen: |
bine ati venit! ce ne-ati adus? :D
|
tie nimic :mrgreen: crezi ca meriti ??
|
mare grija. vizavi de Cablu romanesc cu fata spre intersectie MCDonlad's Soseaua Vestului cu B-dul Republicii sta un Logan Galben cu radar. dimineata la 7 si ceva si seara tarziu.... aveti grija cum treceti pe langa MCD si pe langa "prietenele tuturor"
|
Apropo de politie... s-a impanzit orashul de ei...
|
M-am intors de la mare cu brigada si se pare si cu o amenda pe urma noastra !!!MUHAHAHAH!~!!:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning