Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Cine vrea cu primul GT-R din Romānia? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/94439-vrea-primul-gt-romania.html)

DZ1 27-10-09 20:43

Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2756717)
bine, eu pariez pe porschele din oradea ca va bate pe amandoi pe 400m :D

Daca tot pariezi pariaza si pe 1000m si de la 100 in sus!
Daca pariez si eu pe george pe 400m te bagi Alex?

georgerg 27-10-09 21:29

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2756545)
Ba da ALex, am avut probleme in Romania cu benzina!!
Dar am invatat si de atunci am softul numai pe benzina de 98.
Mai ales ca atunci nici nu stiam ce are masina...

eh la nevoie gasim si ceva benzina de curse!!! stai linistit - se rezolva vb inainte sa ajungi pt detalii!!!
Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2756717)
bine, eu pariez pe porschele din oradea ca va bate pe amandoi pe 400m :D

:D - na ce sa zici tu porsche lover - eu pariez ca o sa-ti placa (desi nu o sa recunosti:D) sa stai in gtr in dreapta cand bat porschele de la oradea pe 400 m!!! ghita no offence dar pana nu ne dam impreuna in aceleasi conditii nu se stie rezultatul asa ca pot sa dau cu presupusul!!!;)

georgerg 27-10-09 22:23

sincer eu sunt de parere ca mai bine incetati cu subiectul asta - cine are ceva de demonstrat si vrea sa se dea ok - cine nu iarasi bine - fiecare este liber cu masina lui sa faca ce vrea, sa se dea cu cine vrea si cum vrea, daca vrea!!! asa ca daca virgil nu vrea sa se dea cu foresterul - ok nu vrea si gata!!! nu inseamna nimic - sau daca vrea - ok - tot nu inseamna nimic!!! eu tot nu inteleg de ce atata disputa si pt ce - daca amandoi vreti sa aflati ce si cum ma dau eu separat cu fiecare si vedem prin comparatie care este treaba - mare inginerie!!!
oricum eu sunt de parere ca anul viitor va amestec gandurile grav si voua si la mai toata lumea pe 400 de mt;):lol: - asta este parerea mea personala - o fi buna? o fi gresita? mai conteaza? chiar nu!!! ideea fiind ca in general chiar nu vad de ce trebuie sa exageram pe anumite subiecte!!!:!:

pop gheorghe 28-10-09 00:00

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2756984)
eh la nevoie gasim si ceva benzina de curse!!! stai linistit - se rezolva vb inainte sa ajungi pt detalii!!!

:D - na ce sa zici tu porsche lover - eu pariez ca o sa-ti placa (desi nu o sa recunosti:D) sa stai in gtr in dreapta cand bat porschele de la oradea pe 400 m!!! ghita no offence dar pana nu ne dam impreuna in aceleasi conditii nu se stie rezultatul asa ca pot sa dau cu presupusul!!!;)

sincer ne-am dat de 3 ori de cite ori ai cistigat? iar timpul meu era de 11,67 cel mai bun ,iar al tau de 11,28 , . Iar eu imi aduc aminte ca de fiecare data am cistigat, asa e? Iar acuma timpul meu mediu e de 11 ,00 ce te face sa crezi ca de data asta o sa ma bati ? din amitiri https://www.youtube.com/watch?v=Hj41m...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=lMURg...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=0d3ej...eature=related

bobiMOM 28-10-09 08:33

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2757488)
sincer ne-am dat de 3 ori de cite ori ai cistigat? iar timpul meu era de 11,67 cel mai bun ,iar al tau de 11,28 , . Iar eu imi aduc aminte ca de fiecare data am cistigat, asa e? Iar acuma timpul meu mediu e de 11 ,00 ce te face sa crezi ca de data asta o sa ma bati ? din amitiri https://www.youtube.com/watch?v=Hj41m...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=lMURg...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=0d3ej...eature=related

Vreau sa incerc si eu cu tine....dar deocamdata nu pe 400m...mai lung! Dc ai vreodata drum prin B anuntza-ma!

Te salut!

georgerg 28-10-09 09:20

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2757488)

corect - eu ma refer la timpul pe 400 mt strict nu si cu timpul de reactie!!!
ce ma face sa cred ca te bat este ca m-am antrenat pt timpul de reactie si masina mea fata de satu mare merge mai bine pe 400 de metrii - ma rog nu conteaza vedem cu prima ocazie;) cel mai rapid sa castige!!!

pop gheorghe 28-10-09 09:23

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2757858)
Vreau sa incerc si eu cu tine....dar deocamdata nu pe 400m...mai lung! Dc ai vreodata drum prin B anuntza-ma!

Te salut!

daca doresti ai aproape de tine pe prietenul meu Ryky. Stiu ca vati mai dat dar nu la configuratia noua iar daca cu el ai sanse de izbinda atunci vin si eu unde doresti: de la 50 - 250 e bine ?:-P

pop gheorghe 28-10-09 09:25

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2757996)
corect - eu ma refer la timpul pe 400 mt strict nu si cu timpul de reactie!!!
ce ma face sa cred ca te bat este ca m-am antrenat pt timpul de reactie si masina mea fata de satu mare merge mai bine pe 400 de metrii - ma rog nu conteaza vedem cu prima ocazie;)

dar tine cont ca nici un semafor de start nu seamana unul cu celalalt. Poate la Pitesti daca vii? anunta-ma si sunt prezent PS: ai grija ca si masina mea merge altfel fata de cind am scos 10,8

georgerg 28-10-09 09:32

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2758004)
poate la Pitesti daca vii? anunta-ma si sunt prezent
dar tine cont ca nici un semafor de start nu seamana unul cu celalalt. Poate la Pitesti daca vii? anunta-ma si sunt prezent PS: ai grija ca si masina mea merge altfel fata de cind am scos 10,8

sigur, te anunt pana vineri ce si cum!!! eu de la sm am doar o resoftare si piesa la transmisie - daca tu ai mai lucrat de la 10,8 este posibil sa castigi - eu nu cred ca pot sa fac mai bine de high 10's - poate un 10,8 mai bun ca al tau - daca tu faci mid sau low 10's - felicitari - eu pt 2010 am ca si target 9,XX - si din cate imi dau seama si tu asa ca o sa avem de lucru nu gluma!!!;)

bobiMOM 28-10-09 09:45

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2757999)
daca doresti ai aproape de tine pe prietenul meu Ryky. Stiu ca vati mai dat dar nu la configuratia noua iar daca cu el ai sanse de izbinda atunci vin si eu unde doresti: de la 50 - 250 e bine ?:-P

Pey pe el il prind si pe 400m, adik se micsoreaza distantza de la start, intelegi! 50..280-290 este ideal pt mine in conditziile de fatza! Anul viitor cu siguratza cu cea mai mare placere va fac si eu concurentza pe 402m! Deocamdata concurez la patinaj artistic 100m!:lol:

vcsomin 28-10-09 14:10

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2758022)
sigur, te anunt pana vineri ce si cum!!! eu de la sm am doar o resoftare si piesa la transmisie - daca tu ai mai lucrat de la 10,8 este posibil sa castigi - eu nu cred ca pot sa fac mai bine de high 10's - poate un 10,8 mai bun ca al tau - daca tu faci mid sau low 10's - felicitari - eu pt 2010 am ca si target 9,XX - si din cate imi dau seama si tu asa ca o sa avem de lucru nu gluma!!!;)

No offence, dar sa treci de 11.2 la 9.xx e cam greu, la datele tale - ai avea nevoie de 900+ cp, si sincer nu cred ca e inca vre-un GT-R care sa scoate sub 10sec. Ar fi super sa fie din RO, dar...

EVOLUTION8 28-10-09 17:43

Te-au sunat toti tunerii pe tine sa iti spuna ca nu exista GTR sub 10 sec :))
No offence dar aici prinzi fluturi cu damigeana cu dopu pus !

Uite un 10.4 si in panta :

https://www.youtube.com/watch?v=nuXRCroZM2g

Alex_55 28-10-09 18:02

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2759481)

si ce te face pe tine sa crezi ca ala chiar este un 10.4 real, nu vad pe acolo aparate de masurat profesioniste ! sa masuram din ochi sau pe iphone nu cred ca este ceva profesionist si precis.

georgerg 28-10-09 19:30

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2758802)
No offence, dar sa treci de 11.2 la 9.xx e cam greu, la datele tale - ai avea nevoie de 900+ cp, si sincer nu cred ca e inca vre-un GT-R care sa scoate sub 10sec. Ar fi super sa fie din RO, dar...

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2759481)

calm domnilor - nu am spus ca exista - am spus ca asta imi doresc si nu acum ci anul viitor daca se poate in martie - cel de la switzer de 10.40 sau 10.19 (care nu este prea oficial) nu este nici pe departe reteta cea mai buna - inca vorbim de ecu oem - anul viitor o sa apara deja versiuni mult mai tari - de ex este deja in testare asta:

http://www.sp-power.com/2009/10/hing...final-results/
https://www.vimeo.com/7292698

eu zic ca 775awhp adica ~ 880bhp suna promitator - omul are masina acasa de 3 zile si toti fanii gtr asteptam sa faca primele teste pe pista de drag - poate vedem un high 9,xx cine stie!!! oricum daca un 800hp cum sunt cele de la mvp sau ssp au scos 10.3X eu zic ca sunt sanse destul de mari sa vedem sub 10!!! - daca acum avem ~880 hp eu zic ca anul viitor sigur se va depasi pragul de 900 hp

vcsomin 28-10-09 19:39

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2759875)
calm domnilor - nu am spus ca exista - am spus ca asta imi doresc si nu acum ci anul viitor daca se poate in martie - cel de la switzer de 10.40 sau 10.19 (care nu este prea oficial) nu este nici pe departe reteta cea mai buna - inca vorbim de ecu oem - anul viitor o sa apara deja versiuni mult mai tari - de ex este deja in testare asta:

http://www.sp-power.com/2009/10/hing...final-results/
https://www.vimeo.com/7292698

eu zic ca 775awhp adica ~ 880bhp suna promitator - omul are masina acasa de 3 zile si toti fanii gtr asteptam sa faca primele teste pe pista de drag - poate vedem un high 9,xx cine stie!!! oricum daca un 800hp cum sunt cele de la mvp sau ssp au scos 10.3X eu zic ca sunt sanse destul de mari sa vedem sub 10!!! - daca acum avem ~880 hp eu zic ca anul viitor sigur se va depasi pragul de 900 hp

Cu niste mici specificari C16 race fuel...... . Oricum anul viitor o sa fie plin de masini tari , ca niciodata in RO :D

DZ1 28-10-09 19:42

Nu cred ca puterea este o problema pt Gtr .
George este pe drumul bun, daca va reusi asta pe "pistele" din Romania va fi o surpriza!
Oricum va fi un drum foarte greu,eu cred ca stie ce vrea si de multe ori asta este cel mai Important!!

georgerg 28-10-09 20:18

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2759911)
Cu niste mici specificari C16 race fuel...... . Oricum anul viitor o sa fie plin de masini tari , ca niciodata in RO :D

asa este - ce sa zic - se mai gaseste pe la garaj un butoi cu ceva gaz de lampa de la sunoco;) :lol:

EVOLUTION8 28-10-09 21:39

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2759560)
si ce te face pe tine sa crezi ca ala chiar este un 10.4 real, nu vad pe acolo aparate de masurat profesioniste ! sa masuram din ochi sau pe iphone nu cred ca este ceva profesionist si precis.

Am gasit filmul intamplator si mi s-a parut rapida masina.Eu am observat niste celule pe stanga drumului dar asta nu e important.Lumea e foarte mare si poate exista R35 sub 10 sec.Asta vroiam sa subliniez.
Au reusit pe Mitsubishi "771 WHP ON STOCK ECU " asa ca pe GTR nu cred ca va fi o problema !

Alex_55 28-10-09 21:57

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2760282)
Am gasit filmul intamplator si mi s-a parut rapida masina.Eu am observat niste celule pe stanga drumului dar asta nu e important.Lumea e foarte mare si poate exista R35 sub 10 sec.Asta vroiam sa subliniez.
Au reusit pe Mitsubishi "771 WHP ON STOCK ECU " asa ca pe GTR nu cred ca va fi o problema !

pai sa vedem daca tine trenul de rulare ca pana una alta ...

oricum george iti doresc din tot sufletul meu de FAN PORSCHE sa iti atingi obiectivile pentrul anul viitor ! :)

ps. dar stii ca tot porsche este mai rapid ;)

vladpvs 28-10-09 22:17

Cred ca anul viitor cea mai rapida masina din Romania pe 400m va fi tot un Nissan, un 300zx din Oradea ;)

vcsomin 28-10-09 22:43

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2760429)
Cred ca anul viitor cea mai rapida masina din Romania pe 400m va fi tot un Nissan, un 300zx din Oradea ;)

Putin probabil, dupa experientele vecinilor, si in lipsa unor suprafete adecvate, 4x4 pe 400m, are avantaj

shadowro 28-10-09 23:23

Quote:

Originally Posted by vcsomin (Post 2760491)
Putin probabil, dupa experientele vecinilor, si in lipsa unor suprafete adecvate, 4x4 pe 400m, are avantaj

din cate stiu eu 300zx e 4x4, nu ?

georgerg 28-10-09 23:32

Quote:

Originally Posted by EVOLUTION8 (Post 2760282)

problema la gtr este ca ecu oem este putin mai complicat si inca nu se cunosc chiar toate aspectele, are multe limitari/protectii - in plus vreau si eu sa vad ce face masina in timp real nu dupa log-uri!!!;)

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2760357)
pai sa vedem daca tine trenul de rulare ca pana una alta ...
oricum george iti doresc din tot sufletul meu de FAN PORSCHE sa iti atingi obiectivile pentrul anul viitor ! :)
ps. dar stii ca tot porsche este mai rapid ;)

ca sa dorm linistit sunt necesare planetare level 5 - 1000 + hp (macar spate), transmisia este ok deja cu setul de la PPG - cel mult un set de sigurante intarite suplimentar si un clutch set 850 hp o sa fie necesar - in rest totul este ok.
stiu ca porsche este mai rapid - dar eu am camion tunat si vreau sa-l bat!!!:lol:

pop gheorghe 28-10-09 23:32

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2760060)
asa este - ce sa zic - se mai gaseste pe la garaj un butoi cu ceva gaz de lampa de la sunoco;) :lol:

sa stii ca timpul de 10,8 lam obtinut cu benzina de 95, iar cu benzina de 100 deja cobor sub 10,6 , care l-am masurat cu g-tech ;)

georgerg 28-10-09 23:44

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2760607)
sa stii ca timpul de 10,8 lam obtinut cu benzina de 95, iar cu benzina de 100 deja cobor sub 10,6 , care l-am masurat cu g-tech ;)

foarte bine - pai sa incerci si cu benzina de curse sa vezi ce scoti - si eu o sa incerc dupa ce o sa scot cel mai bun timp cu benzina de la pompa!!!;)
PS !!! da ne spui si noua ce ai mai facut la masina de fapt- ca aia cu chip,filtre si evacuare nu o haleste nimeni;) - uite unii baieti profesionisti ca sa faca timpul tau cu 997 turbo au facut mai multe modificari si au ajuns la 700-750 de cp:
- HIGH PERFORMANCE EXHAUST SYSTEM
- HIGH FLOW AIR FILTER
- UPGRADED COMPETITION HEADERS
- IRIDIUM PERFORMANCE SPARK PLUGS
- UPGRADED TURBOCHARGERS
- UPGRADED INTERCOOLERS
- UPGRADED INTERCOOLER PIPES
- CUSTOM SOFTWARE CALIBRATION

sa ne spui si noua cum scoti tu rezultate ca doar nu bate vantul din spate in fiecare zi!!!;)

lascarica 28-10-09 23:49

Quote:

Originally Posted by shadowro (Post 2760594)
din cate stiu eu 300zx e 4x4, nu ?

Poate acela de la oradea daca stii tu ca are conversie la alta transmisie decat cea stock...ele de la mama lor au fost totdeauna rwd..s-a vrut un pur-sange,replica la italienele acelor vremuri...din pacate,pt cursele de drag, dintotdeauna a avut problema inertiei mari(chiar si z31 care era fulg fata de z32),asemenea lui 3000gt sau de ce nu..gtr din pacate:|

pop gheorghe 29-10-09 08:12

:D
Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2760629)
foarte bine - pai sa incerci si cu benzina de curse sa vezi ce scoti - si eu o sa incerc dupa ce o sa scot cel mai bun timp cu benzina de la pompa!!!;)
PS !!! da ne spui si noua ce ai mai facut la masina de fapt- ca aia cu chip,filtre si evacuare nu o haleste nimeni;) - uite unii baieti profesionisti ca sa faca timpul tau cu 997 turbo au facut mai multe modificari si au ajuns la 700-750 de cp:
- HIGH PERFORMANCE EXHAUST SYSTEM
- HIGH FLOW AIR FILTER
- UPGRADED COMPETITION HEADERS
- IRIDIUM PERFORMANCE SPARK PLUGS
- UPGRADED TURBOCHARGERS
- UPGRADED INTERCOOLERS
- UPGRADED INTERCOOLER PIPES
- CUSTOM SOFTWARE CALIBRATION

sa ne spui si noua cum scoti tu rezultate ca doar nu bate vantul din spate in fiecare zi!!!;)

daca ai pe cineva la Oradea care se pricepe citusi de putin am sa ii arat totul ce am schimbat :catalizatorul, toba esapament filtru de aer si un soft care imi ridica presiunea pe turbina la maxim 1,2 bar cu turbina de serie . Dar sa stii la soft a fost lucrat de 4 pers timp de 2 zile si am facut pe putin 100 de teste 0-402m . Am martor de la Buzau pe Riky Porsche Alb care a fost cu mine in prima zi .:D
PS: iar masuratorile le fac cu un g-tekh RR care are o precizie chiar foarte buna

DZ1 29-10-09 08:29

Acum ma bag si eu ca musca in lapte:))
Personal nu cred ca 4 oameni in 2 zile "in Romania" reusesc mai mult decat zeci de ingineri de la Porsche in ani de zile!!!
Indradevar pe primul loc la Porsche nu este puterea max, dar dintr-un soft si niste tobe nu scoti 200Cp cu turbinele originale!!!
Cu o tractiune buna si intr-o zi perfecta se poate scoate un 10,8 sec. cred asta, dar vrajeli cu benzina de 100 Okt si sub 10,6 sec usor nu vei vedea.
Si ma refer la masuratori profesioniste, ce masori tu este bun pt tine sa sti pe unde te afli cu aproximatie, nimic oficial.
Una peste alta masina este foarte buna si astept in primavara se ne dam odata.

bitnet 29-10-09 09:47

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2761062)
Personal nu cred ca 4 oameni in 2 zile "in Romania" reusesc mai mult decat zeci de ingineri de la Porsche in ani de zile!!!

Cine a spus ca erau din Romania?

Alex_55 29-10-09 09:54

din ce stiu eu turbinele stock sunt limitate cam pe la 650cp

georgerg 29-10-09 10:01

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2761013)
daca ai pe cineva la Oradea care se pricepe citusi de putin am sa ii arat totul ce am schimbat :catalizatorul, toba esapament filtru de aer si un soft care imi ridica presiunea pe turbina la maxim 1,2 bar cu turbina de serie . Dar sa stii la soft a fost lucrat de 4 pers timp de 2 zile si am facut pe putin 100 de teste 0-402m . Am martor de la Buzau pe Riky Porsche Alb care a fost cu mine in prima zi .:D
PS: iar masuratorile le fac cu un g-tekh RR care are o precizie chiar foarte buna

ok daca tu spui ca in austria ai facut doar atat si ai rezultatele astea nu pot decat sa te felicit - in continuare tot nu inteleg cum de altii nu au reusit dar probabil ca nu stiu eu prea multe despre subiect!;)
masuratorile le faci cu asta?!? http://www.gtechpro.com/rr.html

georgerg 29-10-09 10:08

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 2761264)
din ce stiu eu turbinele stock sunt limitate cam pe la 650cp

cam asa stiu si eu - asa sunt +/- si la gtr - poti sa tragi tu de ele 30-40 de cp peste dar nu ai eficienta pe toata plaja de rpm si nu merge bine masina - in plus mai este si subiectul cu benzina - injectie, pompe, etc... ma rog poate te pricepi tu mai bine ca mine la porsche ca este febletea ta!:D dar tot masina este!;)

pop gheorghe 29-10-09 10:33

Quote:

Originally Posted by DZ1 (Post 2761062)
Indradevar pe primul loc la Porsche nu este puterea max, dar dintr-un soft si niste tobe nu scoti 200Cp cu turbinele originale!!!
Cu o tractiune buna si intr-o zi perfecta se poate scoate un 10,8 sec. cred asta, dar vrajeli cu benzina de 100 Okt si sub 10,6 sec usor nu vei vedea.
Si ma refer la masuratori profesioniste, ce masori tu este bun pt tine sa sti pe unde te afli cu aproximatie, nimic oficial.
Una peste alta masina este foarte buna si astept in primavara se ne dam odata.

nu am spus ca e in Romania ci in Austria [url]www.chipfactory.at[/url
Te astept ca sa ne lamurim:D

bobiMOM 29-10-09 10:36

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2761013)

Deci...ai ramas dator cu un raspuns...acum am prins si curaj spunandu-mi ca ai doar evacuare si soft! Glumesc....

In cazul in care treci prin B astept un semn...si cu okazia asta rezolvi si dilema cu GTR!

Va salut!

pop gheorghe 29-10-09 10:43

[QUOTE=georgerg;2761274]ok daca tu spui ca in austria ai facut doar atat si ai rezultatele astea nu pot decat sa te felicit - in continuare tot nu inteleg cum de altii nu au reusit dar probabil ca nu stiu eu prea multe despre subiect!;)
masuratorile le faci cu asta?!?

poate am avut noroc si sa nimerit sa fie bine :D
si masuratorile le fac cu[url]http://www.gtechpro.com/rr.html

georgerg 29-10-09 11:03

[QUOTE=pop gheorghe;2761394]
Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2761274)
ok daca tu spui ca in austria ai facut doar atat si ai rezultatele astea nu pot decat sa te felicit - in continuare tot nu inteleg cum de altii nu au reusit dar probabil ca nu stiu eu prea multe despre subiect!;)
masuratorile le faci cu asta?!?

poate am avut noroc si sa nimerit sa fie bine :D
si masuratorile le fac cu[url]http://www.gtechpro.com/rr.html

nu prea are legatura norocul cu mecanica si fizica;)

GTECH PRO RR - suna foarte bine la pret - nu este foarte exact dar la banii astia!!! http://www.gtechpro.com/accuracy.html
si eu caut ceva de genul sa cumpar dar ma gandeam la asta - VBOX Mini 10Hz: http://www.vboxusa.com/performancedrift/vboxmini.php
sau la asta - VBOX 3i 100Hz: http://www.vboxusa.com/products.php#vb3i
care are si varianta video: https://vimeo.com/2602897

georgerg 29-10-09 12:35

Quote:

Originally Posted by pop gheorghe (Post 2760607)

din cate stiu 10.88 ai facut in ungaria pe vht - acest 10,6 de care vorbesti, masurat cu g-tech in ce conditii a fost obtinut?!?

Jeff 29-10-09 18:14

Estimez ca orice masina putea sa scoata un timp cu 0.2 secunde mai bun pe pista de la Kiskunlachaza comparativ cu Satu Mare - asta din aderenta si temperatura exterioara. Vom vedea la anul cum stam, pana atunci ne limitam la dialoguri pe forum :)

pop gheorghe 29-10-09 22:22

Quote:

Originally Posted by georgerg (Post 2761718)
din cate stiu 10.88 ai facut in ungaria pe vht - acest 10,6 de care vorbesti, masurat cu g-tech in ce conditii a fost obtinut?!?

10,88 obtinut de mine nu era pe vht ,era pe pardea dreapta linga pista tratatacu vht pt ca vht este bun doar pt slicuri iar eu cu gume de strada alunec ca pe asfaltul ud ,ai sa te lamuresti singur de vht. Iar 10,67 lam obtinut seara pe 14 grade si cer senin. Speram sa stii ceva mai mult despre vht ;)

pop gheorghe 29-10-09 22:26

Quote:

Originally Posted by Jeff (Post 2762643)
Estimez ca orice masina putea sa scoata un timp cu 0.2 secunde mai bun pe pista de la Kiskunlachaza comparativ cu Satu Mare - asta din aderenta si temperatura exterioara. Vom vedea la anul cum stam, pana atunci ne limitam la dialoguri pe forum :)

eu stiam ca tu te pricepi la pista tratata cu vht si stii ca cu gume de strada aluneci tare. Jeff nu ma face sa-mi schimb parerea despre tine

All times are GMT +2. The time now is 20:24.

- Copyright 2026 4Tuning