![]() |
Re: Fumator/nefumator
Vezi daca te tii de prostii ce se intampla. Eu nici nu incerc tocmai din cauza asta, cand o sa ma las o sa ma simt bine ca m-am lasat, nu sa ma chinui ca un dispera cu gume si plasturi si alte cele.
|
lol
eu nu ma chinui cu gume sau pastile, nici macar plasture:-P m-am trezit intr-o dimineata si am zis ca de azi nu mai fumez... deal... si nu recomand la nimeni :lol: |
eu daca nu fumez mananc dulciuri pana explodez. de la 85kg cat am acum ajung la 120 imediat:))
am schimbat marca de tigari. acum fumez davidoff alb pentru ca am constatat ca intre dunhill finecut si davidoff nu sunt decat 70bani diferenta si se merita |
de cand cu scumpirea asta de la marlboro light am trecut la pall mall:| si e cam naspa...
|
fumator.. kent negru.. :)
|
nu`s fumator si cred ca cei care fumeaza au un caracter slab;)
|
eu am o saptamana si ceva de cand m-am lasat ...am tras in seara asta un fum in club....ca am baut , deaia , .....si nu mi-a p[lacut deloc ...avea gust ciudat...cred ca incep sa scap
|
eu le-am reluat dupa 2 luni:rockon:
|
Blestemele, baby ! :lol:
|
ale tale?:bat:
nu conteaza..ma simt bine cand fumez, imi place sa fumez:twisted: |
i`m sorry mama... but i`m still smoking.
Mallboro FP... |
m'am lasat...de vreo 3 saptamani...mie chiar bine, n'am avut probleme..:)
|
am inceput de tanar cu fumatu, arunca bunicamea tigarile pe jumate si eu le terminam :) , prin clasa a 11a mam lasat timp de 8 luni dar mam apucat din nou, in 2004 prin mai-iunie am fumat ( sper) ultima tigare.
|
nefumator. am tras cateva fumuri acum cativa ani dar nu ma pasioneaza .
|
Fumator - Kent 8
vand ca in pool cei mai multi nefumatori si fumatori Kent fumeaza M-am apucat de fumat prin clasa a 6'a adica aveam 13 ani..de atunci am fumat continuu mai putin in 2005 cand am stat fara sa bag paiu'n'gura 28 de zile...si de atunci bag en-gros. Cel mai mult am fumat de revelion 2007-2008 2 pachete si 11 tigari de Kent...in rest am zile cand fumez doar seara...sau ziua deloc doar noaptea. Ai mei stiu ca fumez dar nu fumez de fata cu ei. In rest fumez in timpul zilei cam un pachet...iar in 24 de ore ~2 pachete...depinde daca dorm sau nu noaptea:D Am inceput cu LuckyStryke apoi Rothmans...Marlboro rosu scurt...Kent Nanotek si Kent 8...din cand in cand ca nu gasesc noaptea Kent bag si Parliament sau Cartier(de la mama noaptea cand raman fara si nu ies din casa):D Cam asta e mica povestioara. |
Nefumator - chiar tin la plamanii mei...;):d
|
Quote:
Pana acum, nefumatorii sunt cu vreo 32 mai multi decat fumatorii :-P:twisted: |
kent 8 desi a cam inceput sa aiba un gust de caca
de lasat...de ce sa ma las ? stau sa ma stresez zi de zi vai ca nu pot sa ma las, vai nu am vointa, vai vai vai blaaa blaaa blaa. nu pot, nu vreau, nu am de ce sa ma las. scurt si la obiect :) |
Nefumator.......dar ce rost are...cand stau cu inca 5-6-7-8-10 si toti aprind cate o tigara si ma afuma....
|
Si eu am incercat, ma lasasem 2 saptamani (am fost plecat in timpul asta), cand am venit inapoi, baeram si rezultatul.. 2 pachete :)) de atunci nu am mai incercat, cu toate ca in perioada asta am probleme cu sanatatea si toti doctorii mi-au zis sa pun stop...
|
Nu am fumat niciodata, nu fumez si sunt sigur ca nu voi fuma niciodata activ. In legatura cu fumatul pasiv sper ca ma voi feri de cat mai multi :-)
|
Nu am fumat nu fumez si n-o sa fumez niciodata :D Poate am mici probleme cu fumatul pasiv, dar incerc sa scap de ele pe cat posibil.
P.S.: Tutunul Dauneaza Grav Sanatatii ;) |
Nefumator si nici nu simt atractia fata de tigari , ba din potriva le urasc ma sufoca fumul de la ele ... in anturajul meu toata lumea fumeaza :D iar eu sunt singurul nefumator :D .
Sunt si nebautor de alcool din 2006 :D cand la ziua ( majoratul ) unui prieten m-am imbatat rau de tot de nu mai stiam de mine si de atunci nu mi-a mai trebuit alcool :D :oops::drunk::lalala: . Stiti melodia lu' Parazitii ... " eu nu beau , nu fumez , nu vorbez urat ... pfffffff bagameas p..a iar mi-a scapat tigarea in bere :D . " |
sunt o lady fumez Vogue Lilas :twisted::twisted::twisted:
|
Fumator - Marlboro
|
Nefumator , nu am fumat niciodata si nici nu voi fuma , nu suport fumul de tigara
|
Mdea, nefumător. Nu vreau să mă apuc şi nici nu o să mă apuc .
Azi un prieten de al meu (Menţionez că are 16 ani) mi-a spus dacă vreau să iau , nu desigur , asta a fost prima şansa de a fuma ;). P.S. : Dulciuri pānă nu mă mai lasă mama xD :lol: ! |
Bai astia fumatori...daca a-ti fumat acum mai multi ani...tigari MARO...erau maro cu diferite gust'uri din cate imi amintesc :) mai exista?
|
Nefumator
Nu vad rostu bani aruncati decat sa dati cate 70-80 pe pachet mai bine strangeti si va mai loati cate ceva la masina:rolleyes2 |
Am inceput sa pufai tigari prin clasa a 5-a si de atunci o tin pe tigari... dar ma gandesc foarte des ca ar trebui sa ma las.
|
fumez ocazional...deci nu stiu cat de fumatoare sunt, dar fumez Kent in cea mai mare parte a timpului. Cum m-am apucat? Pura curiozitate acum vreo 5 ani.
|
Nefumator. Nici nu cred ca voi fi vreodata tentat sa m-apuc...
|
Fumator ... Kent ... m`am tinut vreo 2 ani pe Kent 8 specific ca fumez de 6 ani ( stiu :lol: ) dar am lasat`o mai moale pe Kent 4 si incerc sa ma mentin la 1 pachet pe zi poate si mai putin ... stiu ca tot e mult ... dar munca solicitanta si multi nervi ... deh ...
|
Nefumator!!Rar daca fumez o tigara doar la un party la care sa beau prea mult:))
|
m-am lasat de pe 5 luna asta :) dar numai de tigari normale ( :D )
|
Da chiar, stiti cum e treaba cu tigara aia electronica? Am probleme mari cu plamanii si ma gandesc ca ar fii o solutie...
|
atunci renunta la fumat.e foarte simplu. ca sa ai sigur succes, lasa-te cu inca cineva si incurajati-va reciproc.
|
tigara electronica din ce am auzit de la unu si altu te ajuta, dar nu prea te scapa de acest obicei. e chestia ca nu mai tine deloc de vointa ta, ceea ce nu prea te face sa te lasi de fumat. vointa si gata, mai ales cand esti bolnav te lasi imediat.
on: fumator, de kent acum, fumam parliament inainte, dar cand s-a fumat o tigara singura in nici 10 secunde le-am lasat. tigara pur si simplu a facut scantei pana cand s-a terminat. |
De lasat, m-am lasat 9 zile de cand sunt internat in spital si apoi m-am apucat iar.. fumez mai putin, dar nu am voie deloc (TBC) si ma gandeam la tigara aia electronica, ma gandesc ca poate nu afecteaza asa de mult organismul..
|
tigara aia electronica practic nu te afecteaza deloc, intradevar contine nicotina, dar doza ti-o alegi singur si are avantajul de a nu scoate fum, dupa ce te obisnuiesti cu doza mica de nicotina nu mai bagi deloc si teoretic ar trebui sa te poti lasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:54. |
- Copyright 2026 4Tuning