Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

cecilia 04-08-04 22:10

parerea mea e ca marius e cel mai bun la oltcit shi nu numai. shi merita!

Gabi 04-08-04 22:12

Cecilia: eu l-am recomandat la mai multi (de pe net) pentru ca in domeniu (ieftin si bun) chiar e cel mai bun. Daca nu era, nu avea toata Craiova spoilere/praguri/eleroane/etc. facute la el :wink:

DJ10BOD 04-08-04 23:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cyclops\"
Si am mai auzit de un sistem electronic care taie benzina in clipa in care iei piciorul dp acceleratie... cica poa sa economiseasca ~ 1/2 -1 L % benzina la consumul de oras

INTREBARE: Knd iei piciorul d p acceleratzie nu se duce masina in bot (am avut si eu problema asta la oltcit si d aceea zic)? eu stiam k la oltcit este o kestie (nu mai tzin minte exact cum se numeste asa k o sa-i zic kestie) si in momentul in care piciorul este luat brusc d pe acceleratzie are rolul d a nu opri alimentarea instantaneu ci putin cate putin... nu cred k ma fac inteles... o sa ma interesez mai exact cu numele ala si o sa va datzi seama... Kestia aia e langa carburator kiar unde este cablul d la acceleratzie... poate stitzi voi... si are forma unui titirez

cyclops 05-08-04 07:44

@ gabi si cecilia : Multzumesc de informatzii. Am trimis deja mail si la Fibrocom si la Faberplast pentru cerere de oferta, faberplastul a raspuns , acum ashtept raspuns de la Fibrocom.
Daca vreti, va pun oferta de la Faberplast pe forum sa vedeti ce ofera baietii...

BTW, nu se ofera cereva sa faca un sait mishto pt Fibrocom cu prezentare inclusiv ornamente auto? daca nu, ma ofer eu sa le fac un sait belea de belea... poate ma aleg si eu cu un spoiler sau nishte praguri moka... :)

cyclops 05-08-04 08:27

Daq va intereseaza sistem de injectie pt OLTCIT....
Poate imi spunetzi si mie daq functioneaza (in caz ca stie careva)

http://www.megasquirt.info/

cyclops 05-08-04 11:42

2 Attachment(s)
BTW... Haidetzi sa va arat Un Citroen Visa facut mishto...

Oare o merge si la OLTCIT? :twisted: :roll:

Spot 05-08-04 15:36

mie mi se pare cea mai naspha masina pe care am vazut-o pana acum sincer
e chiar urata e patratoasa makr o umflau si ei mai k-lumea

Spot 05-08-04 15:39

1 Attachment(s)
a si sa pun un exemplu de masina mica pe care tot de pe site am luat-o
deci asta mi se pare de 15 mii de ori mai frumoasa decat citroen-ul ala

cyclops 05-08-04 16:15

@kirilic : gandeshte-te ca ala era tuning la nivel de ani 80... altele erau la moda atunci...

Nu o judeca prin prisma modelelor de azi...

Gabi 05-08-04 16:26

cyclops: eu zic sa renunti la Faberplast. Lucreaza jalnic (parerea mea). Un prieten a fost la Fibrocom acum 2 zile si si-a comandat spoilere si praguri )(normale). L-a ajuns la 3,5 milioane. Modificate, te ajung ceva mai mult, intr-adevar, da' si calitatea e buna.

Cat despre cele 2 Visa... Primul, cel al lui cyclops, nu e tuning stradal, ci de curse. Daca va uitati pe parasolar, scrie CITROEN COMPETITIONS. Asa se umflau la vremea respectiva (vezi Lancia Delta, Audi Quattro S1, etc.). La cel al lui kirilic nu-mi place deloc fata. In schimb, aripile sunt super frumoase.

cecilia 05-08-04 18:23

cyclops cel ma bine il suni shi vb cu el la telefon. ca pe net nu prea intra asha de des... iar faberplastul are modele destul de vechi

skoda_power 05-08-04 20:31

Re:

nu cred ca poza pusa de kirilic isi avea locul pe acest topic
scuze pt oftopic
oricum visa m-i se pare dragut gandita m-i se pare moderna pana la umflaturile din spate

DJ10BOD 06-08-04 23:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kirilic\"
a si sa pun un exemplu de masina mica pe care tot de pe site am luat-o
deci asta mi se pare de 15 mii de ori mai frumoasa decat citroen-ul ala

Cu c e mai frumoasa? k mie unu' mi se pare oribila... sincer!!! in skimb visa aia e dragutza...

Spot 09-08-04 07:57

si mie imi place cat de cat visa ....dar incepe sa se strice la aripile din spate sunt umflate prea mult mi se pare si sunt patratoase zici ca te duci cu frigideru' la cursa.

Gabi 09-08-04 12:54

Re:

kirilic:
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Asa se umflau la vremea respectiva (vezi Lancia Delta, Audi Quattro S1, etc.).

Daca nu ma insel, poza e facuta intr-un fel de muzeu Citroen. In prima poza, se vede Citroenul de Paris Dakar, iar in a 2 a, Xsara WRC.

PS: capota de pe XXS are prizele puse pe ea. Nu e facuta complet din fibra.

bogdanlascu 11-08-04 23:13

bafta olciturilor din craiova la cursa ,io sint la mare ca veneam cu placere :cry:

bogdanlascu 17-08-04 23:19

oltcit-ari din craiova va duceti la curse?

Gabi 17-08-04 23:40

bogdan: vor veni... dar depinde daca se vor inscrie... :roll:

SpeedeR 18-08-04 00:22

dk imi fac planetarra ma bag si eu ;)

cred k pe 6 august a avut loc o premiera nationala: oltcit la indemanare :D

Gabi 18-08-04 00:26

Ntz! A mai fost si bogdanlascu la indemanare, anu' trecut in toamna, daca nu ma insel.

PS: SpeedeR - succes (atat cu planetara, cat si la cursa - daca te bagi :wink:)

BoSsuL3TZ 18-08-04 06:41

Speeder imi pare rau pentru ce-ai patzit cu planetara... incearca sa o reconditzionezi.. nu te va costa foarte mult.. la noi in Craiova o faceai intre 350 - 600 mii lei.. multa bafta.. ;)

SpeedeR 18-08-04 13:49

nu prea ma afectat planetara asta :D doar k nu mai ies din kasa..dehhh, lenea :evil: :evil: :evil:

cred k schimb amandoua planetarele k dupaia risc sa se rupa cealalta :D

sper sa o fac pana la craiova sa ma dau si eu pe akolo... anyway, poate ii las un pik si garda la sol...

si chiar dk imi iau alta masina, nu voi vinde oltcitul :D ...prea multe amintiri cu aceasta masinuta... si in 2 ani cred, o sa va fac o surpriza cu oltcitul :D :wink:

XSW 20-08-04 04:18

intrebare pt. cei din craiova, se gasesc flanse de la 3 prez. oltcit la 4-5 prezoane ? m-ar manca in fund sa iau niste jante, daca rezolv cu astea si pot infige ceva ofticat pe masina poate imi bag picioarele si o aranjez toata :D evident as aprecia si un pret pt. alea hehe :)

Gabi 26-08-04 11:02

3 Attachment(s)
Masina lui ovvy.

Felicitarile mele, valcene !

DJ10BOD 26-08-04 20:28

aha... kiar e dragutz!!

SpeedeR 27-08-04 06:52

misto misto... are ceva pe sub capota?! :o

intrebare: motor de alfa33 a.4 boxer.... cati cai are?!

:peace:

Al3xius 27-08-04 13:53

frumos oltcitul ala de valcea ! felicitari ! :wink:

bogdanlascu 29-08-04 21:12

da ,nice oltcitu dar si merge la fel de bine pe cum arata??
pt ca si io acum vreo 10 ani nu faceam altceva la masina decit sa o vopsesc ,sa-i pun praguri si spoilere si motorul era de 1100 ce-i drept mergea bine era original frantuzesc de fabrica ,acum pun accent pe ce este sub capota

steph 30-08-04 21:37

chiar e facut de c&c sau e katerink parasolaru` ala de pe parbriz?

bogdanlascu 04-09-04 22:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"steph\"
chiar e facut de c&c sau e katerink parasolaru` ala de pe parbriz?

:lol: normal ca este la caterinca,parerea mea

Gabi 04-09-04 23:01

Nu cred ca C&C Tuning produce astfel de accesorii (pentru Oltcit). Poate vreo toba, vreun volan, altceva... Oricum, 100 % parasolaru' e caterinca.

DJ10BOD 05-09-04 22:39

offtopic: Tare bmwu' din avataru' tau gabi!!! :) e al tau? :)

Gabi 06-09-04 12:30

Offtopic: nu, e ales din galeria avatarurilor :wink:

GTI 11-09-04 22:49

3 Attachment(s)
Salut!
Asta e Oltcitul meu
Ce sugestii aveti in privinta cu ce i-as mai putea face,in afara de jante care sunt \"pe drumul cel bun\"?

Gabi 12-09-04 13:35

Salut GTI,
Vad ca deja i-ai pus spoilere si praguri deci... nu stiu. Geamuri, jantele ai zis ca-s pe drumul cel bun, adica trebuie sa-ti vina, nu ?

Al3xius 12-09-04 14:29

la triple ai putea sa umbli ...sa le faci transparente ...niste pleoape la faruri ai putea sa-i pui dar nu dinalea mari ...ceva mai finut dar oricum jantele conteaza cel mai mult! ...in rest e frumos facut ! felicitari ! :wink:

GTI 12-09-04 20:09

Da jantele le-am \"ochit\" si tre sa ma duc sa ma inteleg la pret cu omul.Initial vroia 2 mil p ele,rezonabil zic eu. :twisted: La stopuri transparente ma tot gandesc da nu stiu din ce sa le confectionez si de cumparat nu stiu de unde. :cry:

SpeedeR 12-09-04 21:49

jante in 3 prezoane sau in 4 ku flanse?!

mor knd vad k unii gasesc jante in 3 prezoane pt oltic...

PS: vezi sa nu fie de 13.5\" k nu se mai fac caucioace pt ele :wink:

GTI 12-09-04 22:54

In 3 prezoane cu distanta de 10.1 intre ele,deci...fara nici o modifikre :D In vre-o 14 spitze.O sa ma uit si la chestia cu 13.5,merci d pont :peace:

SpeedeR 12-09-04 23:07

no problemo!! oltcit power :peace: :D

dk mai stii jenti de vanzare zi si tu... sau oricine stie sa tipe tare :D ...

PS: leai luat cumva de la unu din deva si sunt jenti OZ ?! :lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:54.

- Copyright 2026 4Tuning