![]() |
Am vazut-o si eu azi la service. E cu numere de Bacau! De unde a aparut asa instantaneu? :wink:
|
nush, asta ma gandeam si eu
|
e mai de mult am vazut-o ieri pe banci o facut o depasire periculoasa in viteza ..parca era un smeker la volan :D
|
am contribuit si noi la tunarea Calibrei
masina e terminata din vara are un super motor 2000, 16 v , 180 cp, 6 viteze proprietarul mai are vreo 4 masini |
8 Attachment(s)
pozele cu CALIBRA
|
auauau
|
frumoasa masina am vazuto si eu prin oras
vad ca incepe sa se miste si in bacau stilizatul masinilor bravo posesorilor |
BARELE SUNT : RIEGER
ROTILE : WOLFRACE MATRIX SHADOWCROM 17' ELERONUL : SIMONI RACING |
Totushi totushi apeland la aparatul numit \"ochiometru\" am observat o micuta greseala la ea. Spoilerul pe fata parca acopera farurile cand o ia spre grila ;)
In rest e super tare, inclusiv motorul :) |
Draguta, nici mie nu prea imi place cum se imbina in fata, cam ai loc sa bagi un deget intre capota si grila!Oricum e misto!Felicitari..
|
nu mai e problema mea ca oamenii se duc in service-uri no-name
noi ii recomandam unele service-uri , dar daca oamenii nu inteleg |
si oricum masina a fost lovita
|
Si oricum e misto masina..Nu e perfecta, dar oricum :shock:
|
ce fain ti-o iesit \"pejou\" in avatar :D
|
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: schimba sigla si te-ai scos
|
Minti cristi a zis ca e trabant .... eu asa tin minte :shock:
|
misto jantele calibrei!!! pt logan nu gasesc modelul asta?
|
calibra e a lu ciocan si a stat pana acum intr-un service in hemeiusi....
gasisem un motor de calibra V6 24v la un moment dat .... 200 CP |
Re:
pt logan sunt doar pe 15 si 17
pe 16 nu se fabrica |
Re:
Quote:
i-a dat-o lui marcel (aba) s-o vanda. :wink: |
Re:
Quote:
|
17 pe logan ... nice .... chiar ar arata bine :)
|
am inteles de la andr3i ca merg si pe 18 pe logan!!
|
Merg ..dar la gropi e cam naspa...ma rog ...asa am auzit..
|
4 Attachment(s)
ce zice ti de acest tanc ???
|
mi se pare ca masina asta e de mult in bacau dar a fost parcata intr un garaj , cred ca e a lui hassan ,nush sigur presupun
|
DA, MASINA AIA E LU' HASAN
|
Da. E imensa. dar se putea si mai mare :lol:
|
Mã lesi? daca a ta consuma 18, aia cat mai consuma?
|
mi se pare ca are pe ea motor de 6 litri asa ca ganditiva putin, si apoi mai urmariti un aspect e americana si astea au un consummmm...
|
pe '17 sunt cam 170 euro
, dar gandestete la cauciuc iti trebuie cam 205/40/17 te va costa mai mult cauciucul ca janta ar sta f frumos , dar eu iti recomand unele pe '16 cu cauciuc 195/50/16 sau 205/45/16 |
jantele care deja depasesc dimensiunea de 16 sunt scumpe, inclusic cauciucul
pe 16 te mai lipesti la vreo roata de 100 euro |
da ar arata bine de tot pe 17 ... are balon mic ... ca la mine pe 18 ...
si cu noile suspensii care tre sa le aduca cei de la wizzards stopurile ... si un body kit dragut .... :shock: ar fi frumos. sa vada lumea ca si o dacie se poate tuna cu stil si ca arata bine. :wink: |
ca sa pui roti pe 17 trebuiesc facute si niste modificari ale caroseriei, iti trebuie in primul rand suspensie sport, iar apoi mai mult ca sigur trebuiesc bordurate aripile
ce spune Andrei ca pune roti pe 18 pe Logan, nu are nici o sansa si la motorul ala de 1400 cu rotile astea nu mai pleaca de pe loc |
ochiometric arata impecabil , dar practic e rau de tot
|
suspensiile sunt deja disponibile
eu le am , si sunt de la eibach care sunt foarte buni, dar este cam 1200 setul de arcuri amortizoarele parca erau vreo 6-650 ron bucata destul de mult pt o Dacie |
si stopurile sunt enorm de scumpe raportat la masina pe care le pui
900 ron un set de stopuri pt Logan cand astea de Passat sunt 750 ron |
Pai nu stiam ca trebesc si alte modif inafara de suspensii.
Suspensiile eibach ... 1200 ron presupun :shock: :lol: Sunt scumpe stopurile ... dar alea de passat sunt cu leduri la 759 ron? nu cred ca-s asa ieftine (tu stii oricum mai bine :lol: , nu zic ca nu ai dreptate, dar m-am gandit ca poate te refereai la cele simple cu cu led) Oricum costa ... asta e tuningul e scump ... dar pana la urma daca era ieftin isi faceau toti si nu mai era nimic special, asa isi fac doar cei pasionati cu adevarat (sa nu ma injurati ca nu am masina tunata dar am motivele mele si nu sunt legate de pasiune, si banii sunt pregatiti, sunt gata de actiune :lol: ) |
e drept, e scump sa \"tunezi\" o masina! sunt destul de scumpe si pt logan, dar am de gand sa o fac cea mai frumoasa!!! am ascultat sfaturile unora si m-am hotarat la kit-ul de la pilot(multumesc pt sfat) care arata f bine! problema este ca va dura putin, deoarece nu dispun acum de bani (asta e, cand muncesti sa iti platesti masina :shock: )! dar in ceva timp va fi si LOX-ul frumushel :) si ma bate un gand la jantele alea pe 16! cam care este pretul?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning