![]() |
Re: Masina Mea......
Despre poll ce se mai aude?
|
Pai vad ca lumea nu prea a raspuns prezent la initiativa mea deci cred ca o lasam moarta.
|
Deci sa recapitulam. Vrem sa facem un sondaj d opinie despre masinile userilor de pe forum, ar fi un mod interesant de a afla cine ce crede despre masinile colegilor, iar anonimatul voturilor evita orice suparare;) Cine vrea/indrazneste sa participe sa posteze un reply cu textul POLL si cu cateva poze reprezentative despre masina lui, de restul are grija colegul Vali.
|
6 Attachment(s)
POOL
cateva pozne cu masina :) |
pe timpul cand lucrai la spalatorie:P
|
@Radu Asa domne, ia initiativa;) Urmeaza si pozele mele numai sa termin valul asta nou de modificari:twisted:
|
PENTRU POLL !
CU AJUTORUL LUI VALI O SA FACEM UN POLL CU MASINILE USERILOR DIN MURES.aveti la dispozitie O SAPTAMANA sa puneti 4-5 poze cu masina voastra,anul fabricatiei si ce motor are.Toate pozele puse dupa acea saptamana vor fi ignorate.Fiecare user are dreptu sa voteze O singura masina,votul fiind anonim sa nu apara discutii. |
De ce numai o singura masina? Ideea nu a fost sa facem un top al masinilor ci ca fiecare user sa afle ce cred colegii despre masina LUI. Eu zic ca n-ai aflat mare lucru daca iti iese ca te-ai clasat p locul 69856785 in spatele masinilor mai puternice sau mai modificate. Ideea ar fi ca fiecare dintre noi sa voteze pt fiecare masina variante de genul: A. kitsch B. Ok C. Frumoasa D. Bijuterie (evident, cu variante mai elaborate). Si o dacie poate fi frumoasa daca e ingrijita, chiar daca in clasament nu se compara cu masinile mai tari.
|
nu votam masinile in functie de puterea motorului sau asa mai departe,ci doar STRICT estetic
|
Da aici ai dreptate. Atunci fiecare user trebuie sa dea cate o parere despre fiecare masina intr-un post dupa votare. ce crede despre una sau despre alta. dar de votat se poate vota doar o singura masina. sorry.
L.E.- Cred ca la cerinte ar trebui scris si nr de inmatriculare sau ceva dupa care sa le putem deosebi la votare. Sa nu scriem in genul masina lui X-ulescu. |
Quote:
motor 1.4 MPI - benzina 82 cp nr inmatriculare MS 21 RAB |
M-am prins, fiecare masina ar trebui sa aiba POLL propriu ca sa facem asa cum am zis eu. Pakat ca-i greu d realizat, ar fi fost misto.
|
Sa-mi prezint si io obiectu.:D
Seat Ibiza 1.4 86cp, an fabric 2008. Nu e f dichisita.Cu timpu ii voi mai adauga una alta. |
pune si poze
|
6 Attachment(s)
VW GOLF IV GTI JUBI - 1.8T 180HP MS69WTF
|
4 Attachment(s)
POLL
An: '93 Motor: 1.4 Benzina Dotari: Prea multe ca sa le pot enumera =))) (not) :D |
4 Attachment(s)
POLL
Anu fabricatiei:1987 Motor:1.3 Benzina Nr Inmatriculare:MS.05.GEF |
Quote:
|
dupa vopsire:P,k asa de tare sau lipit ca daca vreau sa iau jos unu vine cu tot cu vopsea:-|
|
5 Attachment(s)
POLL
An Fabricatie: 2002 Motor: 1.9 TDI 131 CP |
4 Attachment(s)
POLL
An:'99 Mot:2.5 170CP |
Poze?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
poll
golf 1.6, 101hp MS09NUT |
4 Attachment(s)
POLL
BMW 320d 169 CP MS XX WVN |
3 Attachment(s)
POLL
HONDA CIVIC '93 1.5 LSI 90hp MS83WOW |
Splinerere TACIIIii taciii taciii omuleeeee!
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
POLL
Renault 11 GTE "86 Motor: 1.4 benzina 116 CP MS 01 PHY |
Quote:
|
Omule din cate stiu eu nu este nici de cum Golf IV Gti de 250 cai eventual R32 iar faza cu motor de golf VI era sa pic de pe scaun, Scuze de OFF VALI.
|
Quote:
Scuze dar vroiam sa lamuresc oameni cu ce am vrut sa spun...sa nu pic un copil prost:rolleyes2 Acum is lamurit. |
3 Attachment(s)
POLL
ford fiesta 1985 |
Din cate vad au aparut ceva masini inscrise in "competitie". Cand se termina si cum putem afla rezultate pareri etc?
Vrem benzina ieftina si asfalt fara gropi !!!!! |
Quote:
|
ok merci ;)
|
5 Attachment(s)
POOL
Vectra B 96 1.6 16V 105 cp Nr : MS 61 VAE |
5 Attachment(s)
Din pakate ursul nu va fi gata inainte de deadline asa ca poze in varianta neschimbata
POLL '91 Bmw E30 318i Shadow Line Motor: 1.8 benzina 115 CP GJF 562 (Ungaria) |
Foarte frumos ursuletu:>.....bafta in continuare cu el,si astept sa vad ce ai mesterit mai nou pe el...;))
|
Ms ms, p pozele se vede numa ultimul proiect, adica pragurile si fustele refacute si scaunele retapitate. Dar ceea ce urmeaza va face cea mai mare diferenta de pana acuma:twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:08. |
- Copyright 2026 4Tuning